Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Aebenim canım sağol bende çok mutlu oldum valla ilk hafta ama olsun gazladı beni çok şükür.

Dediğim gibi aebenim ekmek sanırım tek sırrım ekmek.Menülerim şöyle canım

Sabah sucuklu yumurta peynir zeytin kaşar domates yeşillik maydonoz dereotu reçel bal ve tereyağ hariç herşey ama kendi ekmeğimle sabah geç yaptığım için 11 sularında daha bi daha akşam yemeyi yiyorum arada kurukayısı ceviz bitter çikolata atıyorum ağzıma akaşam yemeyi olarakta bu hafta kurufasulye hamsibuğlama ve salçalı biftek yaptım birde enginar bunları yedim yoğurt mayalıyorum yoğurt ve bunlar işte .Akşam geç vakit greyfurt severiz biz kabuklarını soyup tuzlayıp yiyoruz başkada bir şey yok.Ben bu yemeyle zerre kadar açlık yaşamıyorum tabiii tek dikkat ettiğim kendi ekmeğimin dışına çıkmamak ve yüksek glisemik almamak

Evet doğum kilolarım. .doğumdan sonraki ilk diyetim :)

doğum yapalı ne kadar oldu nazlıkız . bende doğum kilolarını ve ondan önceki fazlakıklarımı vermeye çalışıyorum . bu arada oğlum 12 şubatta 8 aylık olacak bak buda benim oğluş :)
$efe.jpg

:KK8::KK16::KK3: Sondaki ben oluyorummmmmmmmmm maşallah diyin çok mutlu oldum tabii ilk kilolar ama beni gaza getirdi benim tartı 1.300 gr fazla tartıyor yani 67 yim aslında ama ben tartıma göre bildirim yapıcam yinede :)

Masummm cum tatlım ben sanırım çok kendime göre yapıyorum burda yazdığımda sizin bildiklerinizle örtüşmüyor aklınızı karıştırmakta istemiyorum canım bu dört günde yaptıklarıma deyineyim mi bilemiyorum ki :KK76:

deyin deyin tabiki yaaaa, sen yaz zatennn herkes bünyesini biliyorum laracım misal ben
ekmegi 3 dlm den fazla yesem her ögün ekmek yesem veremem bunu biliyorumm
o sebeptennn dikkat ediyorum ama snein menüleirnide merak etmiyor dgeilim:KK53::KK53::KK53:

Aebenim canım sağol bende çok mutlu oldum valla ilk hafta ama olsun gazladı beni çok şükür.

Sabah sucuklu yumurta peynir zeytin kaşar domates yeşillik maydonoz dereotu reçel bal ve tereyağ hariç herşey ama kendi ekmeğimle sabah geç yaptığım için 11 sularında daha bi daha akşam yemeyi yiyorum arada kurukayısı ceviz bitter çikolata atıyorum ağzıma akaşam yemeyi olarakta bu hafta kurufasulye hamsibuğlama ve salçalı biftek yaptım birde enginar bunları yedim yoğurt mayalıyorum yoğurt ve bunlar işte .Akşam geç vakit greyfurt severiz biz kabuklarını soyup tuzlayıp yiyoruz başkada bir şey yok.Ben bu yemeyle zerre kadar açlık yaşamıyorum tabiii tek dikkat ettiğim kendi ekmeğimin dışına çıkmamak ve yüksek glisemik almamak

bu saydıgın kahvaltıda ekmek yiyorsmusun
senin ekmegins anırım sert ekmekler oluyor vakumlu poşettee tahminimce ondan
montide sucu yagını çıkarınca yiyorduk sanırımm ama ben ilk başladıgımd abilmiyorudm yemeişligim vardır bri kaç kez öglen yemegi niyetine yumurtayla kırıp yanında lata ve ayran ileee

bu saydıgın kahvaltıda ekmek yiyorsmusun
senin ekmegins anırım sert ekmekler oluyor vakumlu poşettee tahminimce ondan
montide sucu yagını çıkarınca yiyorduk sanırımm ama ben ilk başladıgımd abilmiyorudm yemeişligim vardır bri kaç kez öglen yemegi niyetine yumurtayla kırıp yanında lata ve ayran ileee

Masumm sucugun yağını nasıl cikariyosun uz? Ekmek sadece kahvaltıda yumurta yenmedigi zaman ve sebze yemeklerinde demi corbada yiyormuyuz?

@ masumm

ben inanıyorum o tektaşı alacağına daha baya süren var :)

@aeben

27 ocakta diyet yapmaya başladım kendimce o zaman 80.6kg idi;
3 subatta bu pzt 78.6kg idim ve montiye uymaya basladım
7 subatta da 77.6 :) yani aslında 2 haftada 3 kg gibi oldu yaklasık.
hedefim de haftada 1.5kg vermek. kaldı 12.6 kg. 15 haftam var :)
63 kilo iken 38 bedendim eskiden. amacım 38 bedene geri dönmek. sonrasında daha uzun vadede belki birgün 59 olmak :):)

Masumm sen kahvaltıda 3 dilim ekmek diyorsun ben bu ekmeği her öğün yiyorum ama bir dilimi üç öğünde bitiriyorum günde bir dilim gibi yani....abartmamak kaydı ile yağ ile ilgili bir kısıtlamam yok yemeklerim aşırı yağlı değildir zaten sadece tereyağ kullanmıyorum.

@ masumm

ben inanıyorum o tektaşı alacağına daha baya süren var :)

@aeben

27 ocakta diyet yapmaya başladım kendimce o zaman 80.6kg idi;
3 subatta bu pzt 78.6kg idim ve montiye uymaya basladım
7 subatta da 77.6 :) yani aslında 2 haftada 3 kg gibi oldu yaklasık.
hedefim de haftada 1.5kg vermek. kaldı 12.6 kg. 15 haftam var :)
63 kilo iken 38 bedendim eskiden. amacım 38 bedene geri dönmek. sonrasında daha uzun vadede belki birgün 59 olmak :):)
İnşallah sağlıkla canım

Masumm sucugun yağını nasıl cikariyosun uz? Ekmek sadece kahvaltıda yumurta yenmedigi zaman ve sebze yemeklerinde demi corbada yiyormuyuz?

haşlıyorduk sanırım sonra kızartıyorduk
nazlı kız bence sen telden girdigin için yazdıkalrımızı kaçırıyorsun:26::26::26:

Masumm sen kahvaltıda 3 dilim ekmek diyorsun ben bu ekmeği her öğün yiyorum ama bir dilimi üç öğünde bitiriyorum günde bir dilim gibi yani....abartmamak kaydı ile yağ ile ilgili bir kısıtlamam yok yemeklerim aşırı yağlı değildir zaten sadece tereyağ kullanmıyorum.

laram senin ekmek miktarın az vede gl endeksi çok düşük oldugundan ögünde kaynıyor canım :KK34:
o yüzden etkilemiyor seni :KK55:

nazlım maşallah küçük tosuna . issırsam olurmu yavf.

Son düzenleme:

yok ben 3 dlm yemiyorum
e dlme kadar en fazla 2.5 yedim geçen hafta bu hafta 2 ye indirdim

lara 1 dm ekemgi 3 e bölüyorsun dogru anladım dimi?
o sebeptenn etkilemiyor ekmegin az oldugu için bencede cnmm

Ksıtlı bölmüyorum aslında zaten doyuruyor bu ekmek masumcum çok yoğun bir ekmek

Sucuklu yumurtayı nasıl yapıyorsun canm

X