Geldim ablam geldim.... İlk mesajımda da yazdığım gibi hayat gailesi işte bitmiyor ki işler güçler koşturmalar
hep birilerine bir yerlere yetişme telaşındayım valla herkeste olduğu gibi
umarım bir daha bu kadar özletmem ablam.... bende seni özledim
ablam diyete devam etmen iyi güzel de kaçamak ? Yine komşu gününüz mü vardı yoksa....
Umarım cumaya kadar toparlanır ve moralini yükseltirsin canım....
cumadan cumaya kilo bildirimi yapılıyor canım eğer sende istersen adın kilo takip listemize yazılıyor ve oradan diğer üyelerde sende kendini daha rahat takip ve kontrol edebiliyorsun
nneeeee 5 düğün mü anaaaammmmmm
yorgunluğu ayrı dert.... maddiyatı ayrı dert.... valla allah yardımcın olsun
ben senin yerinde olup ta beş düğüne hazırlık yapıyor olsaydım diyetsiz stresten verirdim kiloları
valla ben şimdiden hesap ediyorum nazlım altın almış başını gitmişşşşş.... Eltiye bilezik takıcaz en yakın arkadaşıma da tabii....
bir bilezik bu gün 2 bin lira civarı takılacak adam gibi bir şey.... 2 tane olunca etti 4 bin lira....
Bizim bir yıllık spor kulübünün parası
Valla zor ne diyim allah herkesin yardımcısı olsun....
Ablam tekrar hoş geldin stop....
alemsin sana ne diyim stop....
ablam valla 3 sene önce hatırlıyorum ben bir ara kahvaltı da şekersiz diabetik olan çilek reçeline dadanmıştım....
buraya da menü bildirirken yazdığım için bir kaç gün sonrasonda sen beni uyarmıştın....
şekersiz de olsa ekmekle çilek reçelini bu kadar sık tüketme diye....
hatta bende ondan sonra tümden kesmiştim....
Ama belki ben her sabah yediğim için yada o dönemde kilo kaybım olmadığı için uyarmıştın beni bak orasını tam hatırlamıyorum ama aramızda böyle bir konuşma geçmişti net hatırlıyorum....
ben meyve sevmem zaten biliyorsun... yumurtalı kahvaltıda tad alamam kiii reçelden yawwww ekmeği banmak lazım
aayyyy ilahi çok güldüm sanaaaa
canım yaaa milletin ağzı torba değil ki büzesin.... herkes herşeyi söyler boşver
herkes herşeyin doğrusunu bildiğini sanır ve salak saçma şeyleri savunur salla sen onları yaaa
kaç kişi hayatta gerçekten doğru bildiğini yapıyor etrafımızda.... Hepsi ona buna özenerek ondan bundan duyarak yaşıyor bir çok şeyini..... salla gitsin güzelim yaaaa oohhooo buna kadar sinirlenecek şey mi yok allasen
benim diyet aralarda sekteye uğradı ablammmm.... Lakin yarı monti şeklindeyim sen misali....
Bu hafta çok ümidim yok.... artı regl dönemimdeyim zaten şişlik hat safhada
Eşimin iyi gidiyor geçen hafta kilo kaybı vardı ama bakalım bu cuma ne olur