Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

mideme açlıktan kramplar giriyor şu dakikalarda. bir elma ağacı verseler meyve bırakmam öyle acıktım :KK43:

diren fasilye :)En Büyük TÜRKİYE

bu öğlen çok yiyerek ilk denememi yapayım :) salata ve sebze tabağımı büyüteyim. yanın1 da yoğurt basarım ohh :)

bakalım daha geç acıkacak mıyım? sonuçları yazarım sana safinaz :)

bence de bir kaç gün dene bunu göreceksin ki ara yapmaya gerek duymayacaksın
zaten ana yemeğinin yanında hep mutlaka bol yeşillikli salata ve yoğurt yada ayran olmalı...

yaz bekliyorum :KK34:

mideme açlıktan kramplar giriyor şu dakikalarda. bir elma ağacı verseler meyve bırakmam öyle acıktım :KK43:

diren fasilye :)En Büyük TÜRKİYE

sabır sık dişini az kaldı.... Ara yapma ha gayret :KK1: :KK1: :KK1:

günaydınlar herkese . dünkü ve bugünkü menümü yazayım hemen

dünkü menüm
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
yumurtasız menemen

ara
1 adet elma

akşam
1 tabak karnıbahar yemeği
yoğurt

ara
1 adet elma

bugünkü menüm
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir ( malesef bugünkü peynir yağlıydı . peynirimi evde unuttuğum için işyerindeki peynirden aldım :KK43: )
domates+salatalık

öğlen
karnıbahar yemeği
salata
ayran

ara
1 adet armut

akşam
1 adet haşlanmış yumurta
salata

masumm bu çok süper bir fikir!! :KK52: çünkü ben içi meyveli (portakallı kayısılı böğürtlenli..) bitterlere bayılırım :)
mesela öğlen marketten kayısı ile kakao alsam. Bugunku öğle- akşam arasını bununla yapsam kaç tane yemeliyim sence en fazla?
bana kalırsa 7-8 tane yerim cunku :KK70:

bir de koyu renkli olan kayısıdan mı açık renkli olan kayısıdan mı alayım, koyu renkli olan daha şekerli gibi ama açık renkli olan da kükürtdioksitle kurutulduğu için azcık yapay sanırım ?

cnm ben hep koyu olandna alırım
kayısıyı 7-8 adet yiyebilirisn amaa şöyle ogün başka meyve yemezsen bir ögünde 2 poriyon yemiş olurusn
ben öle yapıyorum mesela saat 16 da iki porisyon meyve yiyorumm
sen 12 fde yediign için arayı 15-15:30 gbi yap yanına kuruyemişte yersne tok tutar birde akşam yemek yersin bitti gitti
işte günn:KK34::KK34::KK34::KK34:

kayısı büyükse 3 adet :1 porisyon
mikse 4 adet : 1porsiyon

cnm ben hep koyu olandna alırım
kayısıyı 7-8 adet yiyebilirisn amaa şöyle ogün başka meyve yemezsen bir ögünde 2 poriyon yemiş olurusn
ben öle yapıyorum mesela saat 16 da iki porisyon meyve yiyorumm
sen 12 fde yediign için arayı 15-15:30 gbi yap yanına kuruyemişte yersne tok tutar birde akşam yemek yersin bitti gitti
işte günn:KK34::KK34::KK34::KK34:

kayısı büyükse 3 adet :1 porisyon
mikse 4 adet : 1porsiyon

teşekkür ederim. bugun bunu bir deneyeyim markette bulabilirsem bakalım :)

akşam spora gidicem zaten iş çıkışı. Evde de kabak pişirmiştim. Onu yoğurtla yerim akşam da .

ben üsküdarda oturuyorum spor salonu eve yuruyerek 10dk mesafede.
spora gitmeyip direk eve gidip yemek pişirdiğimde akşam yemeği 8de yemiş oluyorum.
önceden hazır birşey varsa spora gitmişsem eve gittiğimde akşam yemeği yine 8de yemiş oluyorum.

Yani genel olarak akşam yemeğim 7.30-8 arasına denk geliyor.
Sadece yogurtla durabilsem keşke ama yapamıyorum su anda.

11-12 arasında da yatıyorum genelde. Yani akşam yemekten sonra tıkınmazsam minimum 3 saat açlıkla yatmış oluyorum.

ben üsküdarda oturuyorum spor salonu eve yuruyerek 10dk mesafede.
spora gitmeyip direk eve gidip yemek pişirdiğimde akşam yemeği 8de yemiş oluyorum.
önceden hazır birşey varsa spora gitmişsem eve gittiğimde akşam yemeği yine 8de yemiş oluyorum.

Yani genel olarak akşam yemeğim 7.30-8 arasına denk geliyor.
Sadece yogurtla durabilsem keşke ama yapamıyorum su anda.

11-12 arasında da yatıyorum genelde. Yani akşam yemekten sonra tıkınmazsam minimum 3 saat açlıkla yatmış oluyorum.

hım çok dgeil aslındaa,
spor salonunn eve yakın olması iyii
birde yemegini akşamdan yaparsann senin için büyük kolaylık olurdaha erkene çekmiş olursun
:KK34:

selamlar fasulyeler tursular temel reisler :KK9:
ne şekersiniz ..

safiş hoşgelsin da. bi daha yasaklıyom size burdan hebersiz ayrılmayı :KK4::KK19:

hazır çoçuklar evdeyken dişleri genelbir baktıralım dedik . sabah ona çıkmıştım yeni geldim ..

fasulyem miden guruldamış :KK9:

banuşum :KK19:
mesajlarınızın hepsine bakamadım leptopun müşterisi çok .
evide tparlayım sonra gelirim ..

ha bu arada monti bir müdem var kızlar , şimdi gelirken bir markette pastavillanın tamm bugday spagettisini gördüm ve aldım .
banum geçen gün sen sormuştun yazmayı unuttum esmerde olsa normal makarna montide yenmiyor sadece spagettiye izin vardı oda seyrek . lakin bu spagetti hemde t.b unundan .. yagsız yogurt yada yagsız domates sosla , ekmek yemediginiz bir gün yiyebilirsiniz ,hafttada bir :KK8:

sonra yine gelirim ..
bu arada listeye takyimi eklemeyi unutttum :KK14:

selamlar fasulyeler tursular temel reisler :KK9:
ne şekersiniz ..

safiş hoşgelsin da. bi daha yasaklıyom size burdan hebersiz ayrılmayı :KK4::KK19:

hazır çoçuklar evdeyken dişleri genelbir baktıralım dedik . sabah ona çıkmıştım yeni geldim ..

fasulyem miden guruldamış :KK9:

banuşum :KK19:
mesajlarınızın hepsine bakamadım leptopun müşterisi çok .
evide tparlayım sonra gelirim ..

ha bu arada monti bir müdem var kızlar , şimdi gelirken bir markette pastavillanın tamm bugday spagettisini gördüm ve aldım .
banum geçen gün sen sormuştun yazmayı unuttum esmerde olsa normal makarna montide yenmiyor sadece spagettiye izin vardı oda seyrek . lakin bu spagetti hemde t.b unundan .. yagsız yogurt yada yagsız domates sosla , ekmek yemediginiz bir gün yiyebilirsiniz ,hafttada bir :KK8:

sonra yine gelirim ..
bu arada listeye takyimi eklemeyi unutttum :KK14:

çok sevindim ben bu habereeee:KK76::KK76::KK76::KK76:
bakayım marketleree

Haftanın tam ortasından buuzzzzz gibi bir Sakaryadan günaydınlar efendim....

Montig abla sen ne alemdesin cicim diyete devam mı? Nasıl gidiyor....

Diğer arkadaşlar da iyidir umarım....

Nerelerdesin tatlım özledik merak ettik seni. Bir daha bu kadar özletme kendini:KK34:

Evet ben hala diyete devam ediyorum. Bu hafta bişi oldu şiştim resmen..bir kaçamak yapayım dedim elimde patladı..neyse cuma görecez sonucu bakalım:KK37:

slmlar hepinize:KK3:
hoşgeldin fasulye...monti gibi doğru bir seçim yapıp kilolarınla mücadelende başarılar..bende montiyle yaklaşık 40 kg vermiş biri olarak doğru yerdesin diyorum..:KK34: ve hiç almadım neredeyse 10 yıldır...:KK8:

sarelleye evet demeyceğine adım kadar eminim aebenimin..içinde boool miktarda tatlandırıcı ve ondanda bol miktarda yağ var..ben migrosta incelemiştim kavanozların arkasını ilk çıktığında ...aralarında kalori bakımından fark yok denecek kadar az zaten..:KK34:

öğleden sonraki atıştırma ihtiyaçların için tokluk sağlayan meyveleri tercih edebilirsin.mesela elma benim hazmımı hızlandırıp acıktırır.ama ayva çok uzun süre tokluk sağlar..

banum bende bi çok kuralını unutmuşum valla montinin.emin olmadıklarımıda cvplayıp yanıltmak istemedim arkadaşı..insan tam kurallarına uyup yapmayı bırakınca unutuyormuş valla:KK17:

ben şu andada kuralsız beslenmiyorum ama çok sıkı bir montide yapmıyorum..
ama genel kurallarını uyguluyorum..
ekmekle bakliyat yada etle bakliyat bi arada yemiyorum mesela..
pirinç pilavı,makarna vs..hiç yemiyorum.belki yılda 2-3 kez bir kaşıktır pilav..mevlüt vs..gbi bi yerde oda...
ekmeği kahvaltı hariç hiç yemiyorum..çoğu zaman kahvaltıda bile yumurta yiyip gidiyorum okula..taa 3'e kadar acıktırmıyor..
şekerle pişmiş tatlılar yememeye dikkat ediyorum.dün kabak pişirdim sıfır şekerle..ve öğlen ve akşam yemeği yerine yedim onu.
canım çok aşure çekti bu aralar.dün malzemeleri aldım.hazırlayıp dondurucuya koydum.kabak bitince bi ara yapacağım..amma sıfır şekerle..meyvelerin şekeri yeterli geliyor zaten...

fasulyecim bir süre dayan ,sonra gerçekten şekerli şeylerin tadı kötü gelecek inan buna..ben şekerle pişmiş kabağı yiyemez oldum..:KK34:

zilimmmm
bu mesajı yeni görüdm iyimii vallahi snein irade taktire şayan ne diyim yaniii
hayranım yani ben snein kadar zayıf olsamm pilavd ayeirm makarnadaaa
abartmamakk kaydı ileeee cidden snein kadar iradeli ve nefsine hakim bir insan tanımadım bennn :KK34::KK34::KK16::KK16:

Nerelerdesin tatlım özledik merak ettik seni. Bir daha bu kadar özletme kendini:KK34:

Evet ben hala diyete devam ediyorum. Bu hafta bişi oldu şiştim resmen..bir kaçamak yapayım dedim elimde patladı..neyse cuma görecez sonucu bakalım:KK37:

ablaa çok hoşsun elinde patadı demek kaçamakk...
gider şişlikler bol su ve bitki çayı iç ablaa
:KK16::KK16::KK16:

şaun yemek yiyorum 5 ymk haşlanmış yeşil mercimekli salata
ama yaında ayran var yaglı yogurttann yanlış yapıyorumm sanırım benn:26::26:

öğle yemeğinde 3 köfte, salata ,1 kase yağsız yoğurt ve 1 kocaman tabak ıspanak yedim. 3.30a kadar birşey yemek yasak bana. kendi elime kendim vurucam gerekirse.

masumm; kayısı ve kakao da aldım bugun denicem :) 3bucukta ; çok heycanlıyım :KK70:

bu arada ortak tartılma günümüz gibi birşey var mı?

cumaları mı tartılıp yazıyoruz?

ben daha sık tartılırım da ; ona göre her tartıda buraya dökmeyeyim içimi :KK70:

öğle yemeğinde 3 köfte, salata ,1 kase yağsız yoğurt ve 1 kocaman tabak ıspanak yedim. 3.30a kadar birşey yemek yasak bana. kendi elime kendim vurucam gerekirse.

masumm; kayısı ve kakao da aldım bugun denicem :) 3bucukta ; çok heycanlıyım :KK70:

fasuyecikk çok tatlısın valla
köfteyi niye 3 yeidn yiyebiliridn bir kaç tane dahaa

bu arada ortak tartılma günümüz gibi birşey var mı?

cumaları mı tartılıp yazıyoruz?

ben daha sık tartılırım da ; ona göre her tartıda buraya dökmeyeyim içimi :KK70:

aramıza hoşgeldin fasülye . İNŞALLAH istediğin kiloya ulaşırsın montiyle ve bizimle . ortak tartılma günümüz cuma . cumaları tartılıp buraya yazıyoruz .

Haftanın tam ortasından buuzzzzz gibi bir Sakaryadan günaydınlar efendim....

yoğun ve koşuşturmaca içerisinde bir yaşamdan selamlar diyorum hepinize :KK1: :KK1:

İşlerim hiç bitmiyor yaw, hayatımda sürekli bir hareketlilik.... Hiç bir şey yapmamadan boş boş durmayı, miskinlik etmeyi, kanepede uzanıp tv kumandası ile zap yapmayı ve buna benzer tembellik adına olan herşeyi yapmayı yada hiç bir şey yapmamayı istiyorum :KK1:

Geçen hafta müstakbel eltim ve annesi misafir geldi. tabii benim haberim yoktu ben dışarıda iken öğrendim kaynanama gelmişler bana onlar geldikten sonra haber verdiler, bende misafir gibi gittim oturdum çayımı içtim kalktım :KK1: :KK1:

Bu arada düğün tarihine karar vermişler (ne aceleler varsa) gün netleşmiş yer tutulmuş.... 30 mayısta düğünümüz var a dostlar.... :KK1:
ardından 8 haziranda da çok sevdiğim bir arkadaşımın düğünü var.... Nazlım gibi beni de 2 düğün bekliyor yani ..... Tabii diyete tam gaz devam etmeli ki fit olmalı, olunmalı :KK1:

Bunun dışında harıl harıl eşimle beraber ev arıyoruz.... Oturduğumuz evi satmaya karar verdik, dublex evden sıkıldım bıktım usandım artık.... Düz daire istiyorum.... Dolayısı ile dublexi satıp 3 adet daire alacağız mevkii, semt, ev derken arayışlarımız hızla devam ediyor, bir yandan eve alıcı diğer yandan da kendimize ev bakıyoruz.... Akşamları ve haftasonları full araç seyahati anlayacağınız :KK34: :KK34:

Ha birde bu arada annem dizinden menüsküs ameliyatı oldu pazartesi salı onunla ilgilendim.... Bir gece yattı ertesi günü taburcu oldu bir ay evde dinlemesi gerekiyor....
onun dışında kızım da yoğun bir öksürük krizi vardı geçen haftalarda kendi doktorumuz bizi araştırmaya sevk etti ve allerji doktorum bir görsün dedi... Bu akşamda onun randevusu var bakalım ne olacak.... Sanırım allerji testi yapılacak :KK52: :KK52: :KK52:

benden haberler böyle işte yoğun koşturmaca içinde bir yaşam.... Diyet mi... diyet ne öldürüyor ne güldürüyor arada gidip geliyor... Hastane ortamı, misafirler bizim sokaklarda olmamız ucundan azcık sekteye uğratsa da diyeti yılmak yok yola devam....

Sizler de ne var ne yok umarım herkes iyidir keyifler yerindedir....

Aeben ablam ne oldu senin tahliller sonuç çıktı mı nedir son durum ? Eski sayfalara bakmadım biopsi falan olmadı demi???

Montig abla sen ne alemdesin cicim diyete devam mı? Nasıl gidiyor....

Diğer arkadaşlar da iyidir umarım....

safiş gelmiş hoş gelmiş ahh safiş ahhh bizim düğünler 5 tane oldu canım . 2düğün kardeşlerin , 1 düğün kuzenlerin ve 2 düğünde çok yakın arkadaşların . İnşallah ilk düğüne kadar en azından hamile kaldığım kiloya gelirim :KK52:

aben abla şimdi netten pastavillaya baktımda ama şeker var besin ögeleri içerisinde:26::26::26::26:
3 çeşidide varmış

X