Mother , zilim gecmis olsun ikinizede .
Nazlisin yine kuru menuye kalmissin :) biliyorum mecbur kaldin :)
Banu bende onu yazacaktim sana pikon yine azmistir ondan kilo vermen zorlasacak diycektim . Banum kilo vermenlazin bunu biliyorsun , hemde saglik acisindan , o yuzden montiye siki saril ! Bana bakma sen ben boylede cok sirtarmiyorum yavas olsada gidecek kilolarim lakin senin durum oyle deyil hemde kilon baya artti . Sende nazlim gibi soz ver hergun menu yazmak icin . 1 hafta kacamaksiz monti yapsan zaten arkasi gelir , hadii !
Abla zeytinedemi dikkat etmeye basladin , senin uyguladigin monti otesi abla yahu :) masallah .
Safis bu hafta guzel kilo vermissin canim tebrik ederim .
Zilim yagisli hava tatile denk geldi , esim carsamba istanbula gidecek is icin arabayla gitse bende gidecektim lakin ucakla gidecek sanirim , 3.5 . Gun bizde biryerlere kacsak iyi olacak .
aben abla valla bu kez kilo vermek gözümde acaip büyüyor yaa
sanki veremiycekmişim gibi geliyor
banu doğum kiloları gitmeyince benimde gözümde büyümüştü hiç veremem zannediyordum . ama isteyince oluyormuş 2 haftadır bunu gördüm canım . önemli olan şey kafamızda bitirmek bence . ( nişandaki koca karıların kendimi silkelememde çok etkisi oldu )
Sagol zillicim öyle yapıyorum ama bazen ölçü kaçıyorslm kıslar..
montig aplam örneksin valla..banununda dediği gibi matematik hesabıyla yiyiyorsun,çokta iyi ediyorsun..
..
Ögretmenim kim kızım, sen yazıyorsun ben uyguluyorumMother , zilim gecmis olsun ikinizede .
Abla zeytinedemi dikkat etmeye basladin , senin uyguladigin monti otesi abla yahu :) masallah .
.
slm hepinize..
montig aplam çok doğru yoldasın..aynı mantıkla giderek 10 yıldır koruyorum kilomu..fakat kaç kiloda olursak olalım anlık dalgalanmalar elbette olacaktır aplam..akşam biraz tuzlu bişey yesen sabah kilon artmış olabilir.yada azıcık hamur işiyle,tatlıyla vs..o kadar takıılma.ama dediğin gibi ideal kilondan az aşağıda olursan 1-2 kiloluk artış çokta canını sıkmaz...
banuş iş yerinde yemek çıkıyormu cnm?
aebenim sen neden ara veriyorsun aplam diyete,yaramaz bişey yoktur umarım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?