Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın zillicim bende fazla takmıyorum ama 100 gr fıstık 300 kg fark yaratıyorsa dikkate almakta fayda var seninde dediğin gibislm hepinize..
montig aplam çok doğru yoldasın..aynı mantıkla giderek 10 yıldır koruyorum kilomu..fakat kaç kiloda olursak olalım anlık dalgalanmalar elbette olacaktır aplam..akşam biraz tuzlu bişey yesen sabah kilon artmış olabilir.yada azıcık hamur işiyle,tatlıyla vs..o kadar takıılma.ama dediğin gibi ideal kilondan az aşağıda olursan 1-2 kiloluk artış çokta canını sıkmaz...
banuş iş yerinde yemek çıkıyormu cnm?
aebenim sen neden ara veriyorsun aplam diyete,yaramaz bişey yoktur umarım?
kıs 100 gr fıstık yedim 300 degilİyi aksamlar.
Banum ton yiyebilirsin yagini iyce suz .
Banum birde kuru uzum cis montide !
Gece kuru yemisten uzak durun !
Abla sen daha iyi bilirsin , 300 gr tuzlu fistik icin normal ama bunuda bil .
Zilim duzgun diyet yapamiyorum benim diyet yapmam icin once tam karali olmam lazim yoksa sabah baslayip oylen bozulur hani kafada bitirmek lazim diyoruzya , bu hafta kafada diyet yok :)
bugünkü menümüde yazayım
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
öğlen
4 adet ızgara köfte ( ekmeksiz )
salata
ayran
ara
1 adet elma
akşam
taze fasülye yemeği
yoğurt
naz kahvaltıdan önce meyve yemiyorusn snaırım dimi
ben kalkar kalkmaz 2 kuru kayısı yada 1 incir yiyorum
yada bir elma 45 dk sonra kahvaltımı yapıyorum ama fazlamı acaba gereksiz mi diyede düşünüyorum..![]()
fazla değil bence banu monti amca zaten kahvaltdan önce meyve öneriyor bildiğim kadarıyla . ara öğün pek önermiyor aslında ama biz yinede yapıyoruz . bir ara kilo vermem durmuştu benim ara öğünleri kaldırınca tekrar kilo vermeye başlamıştım . şuanda bu şekilde kilo verebiliyorsak bence bir sakıncası yok gibi![]()
Gunaydin .
Masallah menulerinize kizlar :) hepsi harikaaa .
Banum balik ayran olur . Lakin hoslanirmisin bilmem . Balik ardina peynirde guzel olur .
Gizem hosgeldin .
Canim durumun sanirim benimle ayni , hipogilisemi teshisi konuldumu , yukleme testiyle ?
Monti beslenmesi bizim hayatimizda hep olmali bu kilodan made saglik icin daha onde.
Banu memun icinde ayrica tebrikler , dedigin gibi uzun suredir Bu menunu goremiyorduk .
Abla aldigin 300 gr . Fazla deyil yedigin tuzlu fistiga gore biliyorsunki o artanda kilo deyil SU ! Demek istemistim .