Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Mother , zilim gecmis olsun ikinizede .

Nazlisin yine kuru menuye kalmissin :) biliyorum mecbur kaldin :)

Banu bende onu yazacaktim sana pikon yine azmistir ondan kilo vermen zorlasacak diycektim . Banum kilo vermenlazin bunu biliyorsun , hemde saglik acisindan , o yuzden montiye siki saril ! Bana bakma sen ben boylede cok sirtarmiyorum yavas olsada gidecek kilolarim lakin senin durum oyle deyil hemde kilon baya artti . Sende nazlim gibi soz ver hergun menu yazmak icin . 1 hafta kacamaksiz monti yapsan zaten arkasi gelir , hadii !

Abla zeytinedemi dikkat etmeye basladin , senin uyguladigin monti otesi abla yahu :) masallah .

Safis bu hafta guzel kilo vermissin canim tebrik ederim .

Zilim yagisli hava tatile denk geldi , esim carsamba istanbula gidecek is icin arabayla gitse bende gidecektim lakin ucakla gidecek sanirim , 3.5 . Gun bizde biryerlere kacsak iyi olacak .

evet ablam malesef kuru yemeğe kaldım . aslında yemek yapmıştım bugün için . dedem hastahanede eşim ve annemler hastahaneye gitti dönüştede eşim annemleri bize yemeğe getirince yemek kalmadı . hava soğuk olunca sabah oğluşu soğuk havada çıkarmayalım dedik annemlerle birlikte onlara gittik tekrar bişey hazırlayamadım . Allahtan salata malzemelerini haftalık alıp getiriyorum yoksa iyice aç kalırım :)

abena blam yazarım hergün tabiki menümü,
hem unuttugum kısımlar var hem hatalarımıdaa ögrenirim unuttugum yerleri
bu saatlerde meyve yiyorum abla ben ama yanına iraz kuruyemiş eklesme olurmu
çünkü acıktıryor tek meyve

zilimmmm kavuştunmu cnm annecigineee gözünaydın cnm geçmiş olsun bu arada:)

aben abla valla bu kez kilo vermek gözümde acaip büyüyor yaa
sanki veremiycekmişim gibi geliyor:(

aben abla valla bu kez kilo vermek gözümde acaip büyüyor yaa
sanki veremiycekmişim gibi geliyor:(

banu doğum kiloları gitmeyince benimde gözümde büyümüştü hiç veremem zannediyordum . ama isteyince oluyormuş 2 haftadır bunu gördüm canım . önemli olan şey kafamızda bitirmek bence . ( nişandaki koca karıların kendimi silkelememde çok etkisi oldu )

banu doğum kiloları gitmeyince benimde gözümde büyümüştü hiç veremem zannediyordum . ama isteyince oluyormuş 2 haftadır bunu gördüm canım . önemli olan şey kafamızda bitirmek bence . ( nişandaki koca karıların kendimi silkelememde çok etkisi oldu )

inşş naz ya umarım deidign gibi olur kendime olan güvenimi kaybettim :(
montiden başkası yalan vallahi yaaa:( umarım sıkılmadan bozmadan istikrarla devam ederim bende yazıcma menüleirmi emir büyük yerden:1::1::1::1:

banum yeni işine alıştınmı cnm? umarım herşey yolundadır...kısa sürede montiyede dönersen tamamdır bu iş..

aebenim istanbulda buz kesmiş aplam..her yıl şubat tatilinde (hatta ilk haftasında oluyor kaç yıldır)illa kar yağıyor...bende her yıl ısrarla tatil planı kuruyorum ama tutmuyor benim hesaplar..:1:

egenin gözünü seveyim herşeye rağmen yahu..

annemin evin bahçesinden öğleden sonra kucak dolusu yeşillik topladım. roka-maydonoz-tere-tazesoğan-bebek havuç-marul-körpecik ıspanak-pırasa....

pırasayla ıspanağı kavurdum yumurtaları kırdım ohh misss...:56: yanınada devasa büyük bir kase salata yaptım..bayağı bi otladım yani:9:salatanın üçte ikisini kendim yedim zaten..hiç istanbuldan pazardan aldığım gibi değil..roka-tere miss gibi kokuyor.taze soğanlar sulu sulu çıtır çıtırdı...biraz ondan biraz bundan derken 1 kiloya yakın yeşillik doğramışımdır..yemelere doyamadım.çatlayana kadar yedim:1:
muşmulada topladım ama yiyecek yerim kalmadı valla...

çalışırken tatili özlüyordum.şimdide çalışmayı özledim ben..:26: bu gün kendimi o kadar gayesiz ve amaçsız gördümki....yapacak bi iş bulamadım..öylece oturdum tüm gün...:19:

Zilim demek zaman gecmedi :) hizli gonzales modundan duragana gecmek zor olsa gerek :))

Banus gunluk menu yazarsan zaten uyarilari yaparim Canim . Meyveden 15 dk sonra az cerez ye lakin ilk gunlerde eger doygunluk gelmiyorsa . Kilo vermende bi aksaklik yoksa devam edersin . Kilo veremezsen cikartiriz menunden .

Bak nazlima masallah duzgun yapinca monti illaki cevap verir .

Kizlar bu hafta diyet yapmiycam o yuzden kilo bildirmiycem . Bilginiz olsun.

güya akşam yemegi yemiycektimm
kv me gititk az çorba börülce yeidm , sonra atın yanında çerez üzüm
topluca yazcam menümü

sabah
1 elma

kahvaltı
2.5 dlm ekmek
bol maydanoz
peynir
salçaa kahvaltılık

öglen
tavuk salata
1 dlm peynir

ara
2 portakal

akşam
2 kepçe mercimek çorba
börülce salatası

ara
çerez( badem kuruüzüm fındık)

çok iyi bir menü dgeil
akşam üstü 2 por. meyve dediglde tek meyve biraz kuruyemiş yiycemm

birde abla hazır kutu ton balıgı tüketebilmiyimm , çalışırken hiç monti yapmamıştım
zor oluyor yaa, ama başarıcamm inşş

slm kıslar..

montig aplam örneksin valla..:46: banununda dediği gibi matematik hesabıyla yiyiyorsun,çokta iyi ediyorsun..:34:

..:34:
Sagol zillicim öyle yapıyorum ama bazen ölçü kaçıyor:9:
Mother , zilim gecmis olsun ikinizede .

Abla zeytinedemi dikkat etmeye basladin , senin uyguladigin monti otesi abla yahu :) masallah .

.
Ögretmenim kim kızım, sen yazıyorsun ben uyguluyorum:34:

-----------------------------------------

selammmm:16:

Kızar bu sabah biraz canım sıkkın..ben her hafta cuma ve p.tesi tartılırım biliyorsunuz. kendimi böyle kontrol edebiliyorum ancak. ama dün akşam gözüm döndü, sebze ve etten gına geldi. 2 haftadan sonra ilk kez 1 dilim ekmek yedim sabahtan. akşam da dayanamayıp bir avuca yakın tuzlu fıstık yedim. aman allahım o kadar güzel geldi ki, kitap okurken farkında olmadan 1 avuç kadar yemişim:53:ara ögünde de zaten incir kayısı 2 fındık 2 badem yarım ceviz vardı. o bir avuç fıstık ve 1 dilim ekmek bana 300 gr. olarak geri dönmüş:14:(sabah ne oldu acep diye tartıldım tabi, malum korumaya geçmeye hazırlanıyorum) önemli değil demeyin önemli. peşini bırakırsam bu katlayarak gider biliyorum bünyemi.:50:görünen o ki, kalori ihtiyacımı arttırabilmem için benim az daha kilo vermem gerek, yoksa toparlayamam bünyemi.Şimdiki kilomdan çok memnunum ve bunu korumaya kararlıyım, bu yüzden de 1 kilo kadar daha vermem gerek. sanırım önümüzdeki 1 hafta daha diyete devam edeceğim mecburen. bu gün faydası olmayacagını bildiğim halde karabugday detoksu yapacam, sonrada pro sebze. sevgiler hepinize:38:

menüm

elmalı tarçınlı karabugday detoksu, salatalık turp

Son düzenleme:
Hemen dünkü menümü yazıp kaçayım

Kahvaltı
Tam buğday ekmekli peynirli sandviç (Duran'dan aldım)

Ara
1 kuru incir

Öğle
Döner, salata, cacık

Ara
1 kuru incir

Akşam
1 portakal, yarım armut, 1 avuç badem

selammm

montig abla 300 gr tabikide çok az ama önlem alarak en iyisini yapıyorsun
çünkü içinden çıkılmaz bir hall alıyor sonrasıı

slm hepinize..:3:

montig aplam çok doğru yoldasın..aynı mantıkla giderek 10 yıldır koruyorum kilomu..fakat kaç kiloda olursak olalım anlık dalgalanmalar elbette olacaktır aplam..akşam biraz tuzlu bişey yesen sabah kilon artmış olabilir.yada azıcık hamur işiyle,tatlıyla vs..o kadar takıılma.ama dediğin gibi ideal kilondan az aşağıda olursan 1-2 kiloluk artış çokta canını sıkmaz...:34:

banuş iş yerinde yemek çıkıyormu cnm?

aebenim sen neden ara veriyorsun aplam diyete,yaramaz bişey yoktur umarım?

slm hepinize..:3:

montig aplam çok doğru yoldasın..aynı mantıkla giderek 10 yıldır koruyorum kilomu..fakat kaç kiloda olursak olalım anlık dalgalanmalar elbette olacaktır aplam..akşam biraz tuzlu bişey yesen sabah kilon artmış olabilir.yada azıcık hamur işiyle,tatlıyla vs..o kadar takıılma.ama dediğin gibi ideal kilondan az aşağıda olursan 1-2 kiloluk artış çokta canını sıkmaz...:34:

banuş iş yerinde yemek çıkıyormu cnm?

aebenim sen neden ara veriyorsun aplam diyete,yaramaz bişey yoktur umarım?

zilim selam cnm
hayır iş yerimde yemek çıkmıyor cnm yemek parası alıyorum , hoş çıkmadıgı daha iyi sanki çünkü
ya makarna ya pilav bol pattesli yemeker çıkıyor yemek çıkan firmalarda.
burası küçük bi şirket cnm ben yalnızım iki sahibi var ortaklar kurumlarla çalışıyorlar 12 de çıkıp 5:30 da geliyorlar ve ben yalnızım diyebiirim even getiriyorum. zaten 5 güncük :)

İyi aksamlar.

Banum ton yiyebilirsin yagini iyce suz .

Banum birde kuru uzum cis montide !
Gece kuru yemisten uzak durun !

Abla sen daha iyi bilirsin , 300 gr tuzlu fistik icin normal ama bunuda bil .

Zilim duzgun diyet yapamiyorum benim diyet yapmam icin once tam karali olmam lazim yoksa sabah baslayip oylen bozulur hani kafada bitirmek lazim diyoruzya , bu hafta kafada diyet yok :)

Mothercim ayni uyariyi sanada yapayim geve kuru yemis cok onermem .

Bugun yogundum yine . Sabah tahliller icin ciktim . Oylen cocuklarin yemekleri halledip sohbete gittim , sonra abim aradi ankaraya gelmis bir kac saatligine ugraycam sizleri goreyim dedi :) guzel gundu yani .

bugünki menüm

kahvaltı
2.5 dlm kadar ekmek
lor , domatesli biber kavurma

öglen
bol peynirili salata
ayran

ara
4 kuru kayısı
10 fındık

akşam
patlıcan salatası
ayran

uzun süre sonra güzle bir menü, çayın yanında abur cubur yiyorudm uzun süredir oda yok artık.

Back
X