Mother , zilim gecmis olsun ikinizede .
Nazlisin yine kuru menuye kalmissin :) biliyorum mecbur kaldin :)
Banu bende onu yazacaktim sana pikon yine azmistir ondan kilo vermen zorlasacak diycektim . Banum kilo vermenlazin bunu biliyorsun , hemde saglik acisindan , o yuzden montiye siki saril ! Bana bakma sen ben boylede cok sirtarmiyorum yavas olsada gidecek kilolarim lakin senin durum oyle deyil hemde kilon baya artti . Sende nazlim gibi soz ver hergun menu yazmak icin . 1 hafta kacamaksiz monti yapsan zaten arkasi gelir , hadii !
Abla zeytinedemi dikkat etmeye basladin , senin uyguladigin monti otesi abla yahu :) masallah .
Safis bu hafta guzel kilo vermissin canim tebrik ederim .
Zilim yagisli hava tatile denk geldi , esim carsamba istanbula gidecek is icin arabayla gitse bende gidecektim lakin ucakla gidecek sanirim , 3.5 . Gun bizde biryerlere kacsak iyi olacak .
evet ablam malesef kuru yemeğe kaldım . aslında yemek yapmıştım bugün için . dedem hastahanede eşim ve annemler hastahaneye gitti dönüştede eşim annemleri bize yemeğe getirince yemek kalmadı . hava soğuk olunca sabah oğluşu soğuk havada çıkarmayalım dedik annemlerle birlikte onlara gittik tekrar bişey hazırlayamadım . Allahtan salata malzemelerini haftalık alıp getiriyorum yoksa iyice aç kalırım :)