- Konu Sahibi inciboncuk
-
Elinize sağlık inciboncuk, süper olmuş.benim eşim eline çakar çiviyi kesin,o kadar yeteneksiz yani :)
valla maşallah,ben kitap okuyacağım bizim kız dinleyecek...ancak resimlere bakıyor,ben okuyum derken öbür sayfayı ceviriyor bile kafadan uyduruyorum bişeyler resme göre.
ben burada aya göre kitap malesef bulamıyorum,karton kapak ne bulursam almaya çalışıyorum.zambağın okul öncesi setine iyi dedi bi arkadaş,ona bakıcam sanırım.
evet dediğin gibi sonradan çıkacak inşallah.arkadaşın oğlu 2,5 yaşında filan.yeni konusyor ve bakıyorum biz neler anlatmışsak,onları anlatıyor dedi bugun.
Şu içine şekil atmalı oyuncaklar kaç ay gelişimine uygun bilen var mı?benim aldıgımda 12 + yazıyordu, fisher 6+ yazıyordu, şimdilik silindir olanı ağzına sokuyor bizimki,diğerleriyle de ben oynuyorum .
aldıgım uyku kitabında cocuk yatmadan önce dua ediyordu,bizimki ordan ellerini açmayı öğrenmiş :)
Paylaşımın için teşekkürler
canım ben bir bulsam her yeri kaplayacağım onunla
bugün kırtasiyeye soracağım bakalım, inşallah uzaylı muamelesi yapmazlar yine:)))
defne de üstüste dizilen kutularına aşık, sürekli onlarla oynuyor
sertçe koymasa yıkmadan üstüste dizmeyi bile başaracak
içiçe ne zamandır geçiriyor zaten
bultakları yapmaya da başladı
iple çekilen bir otobüsü var, onu tutyor, bizim de elimizi tutup koridorda volta atıyoruz, bayılıyor
drydenis walla ben de ilham falan yok, hep burdan arakladığım fikirler:))
tebessüm oyuncaklarınız çok güzelmiş, boncukluya bayıldım
çocuk resmi olan kitap bende de var ama pek ilgilenmiyor defne
yaptığım kartları da ilk işi eline alıp öpmek oldu, bebekleri öpüyor
Vildancım saol ne güzelmiş o çiftlik bizimki bayıldı..
Vildancım saol ne güzelmiş o çiftlik bizimki bayıldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?