- Konu Sahibi inciboncuk
harika şeyler paylaşılmış ne güzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel bir konu kızım suan 8 aylık ve bende bu eğitim şekliyle ilgileniyorum tim seldin nin harika çocuk nasıl yetişdirilir adlı kitabını herkese tavsiye ediyorum. aslında bizlere çok faydalı olacak bir topik neden durmus anlamadım. belki canlanır yeniden
selamlar ben de bu topigi canlandirsak iyi olur kanaatindeyim. evde yaptiklarimizi paylasalim, benim kucuk 10 aylik.
pek ilgisini toplayamiyorum bir yere, simdilik yurumek istiyor sadece:))
montessori blogda cee makinesi var bizimkiler icin. onu deneyip sonucu yazarim
rooa selamlar,
cee makinesiyle baslayalim
sonuclarini paylasalim
bizimkiler neredeyse ayniymis, bu yas icin yapacak pek bir sey yok
etrafi tanimasini saglamak gerekiyor sadece, bol bol karistirsin ellesin her yere:)
siz neler yapiyor sunuz evde?
yanlış anlaşılmasın eğitim derken asla çocukları karşımıza alıp eğitmiyoruz sadece vaktini oyunla ama eğitici oyunlarla geçirmesini sağlıyoruz dediğim gibi aslında 18 aydan sonra başlanıyor ama ben çok heves ettim mesela sonbahar konulu etkinlikte çocuğun eline fotoğraf makinesi verip etraftaki yaprak döken ağaçların fotoğraflarını çektirmiş birisi , bir başkası evin önündeki yaprakları süpürmüşler beraber falan filan örnekleri inceleyin bi bakalım biz neler yapabiliriz hem çok eğlenceli olur gibime geliyor hem de bebişler daha kolay öğrenir
montessoriyi uzun zamandır bende araştırıyordum...
gerçekten bebeklerimiz için çok önemli..benim takip ettiğim bu konu ile ilgili bir sitenin adresini de ben vereyim (umarım yasak değildir..)
en son haftalık aktivilerden "su" işlenmiş...
kuzucuklarımız için çok önemli...
montessori eğitimi aktiviteleri