- 20 Temmuz 2010
- 1.978
- 11
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #1.061
ilk ayımız başarısız oldu.....regl olmuşum....kesinleşti...
önümüzdeki aylara(maçlara):26: bakıcaz artık......
burcuerdem inşallah düşük felan değildir....ki bence değil çünkü daha çok yeni olan birşeyin bu şekilde düşeceğini sanmıyorum ...iyi düşün olurmu diğer ay bizi bekliyor...
bu arada bende gidicem doktora hem folik asit vitamin felan alırım en azından ön hazırlık olur....
merhabalar canım; hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yeni yıl hepimize ugurlu gelecek.Vardır bundada bir hayır biraz daha sabır
Bende bugün doktor gittim yeni bi doktora herşeyi bastan anlattım(molden başladım :) ) sağolsun seve seve dinledi ve yaşadıklarıma çok şaşırdı.Sen mol olmamalısın dedi bi yanlışlık olabilir dedi.Mol gebelik sadece patolojıyle anlasılmaz dedi klinik olarak belirlenir patolojı destekler dedi. Korunmayı bıraktıgımı söyledim birşey demediBu yaşadıgım olayada kanın pıhtılasmıstır o yuzden olmuştur dedi.Muayene oldum yumurtalıklarım tertemiz bir sorun yok sadece kanlanma varmıs rahimde adet oldugun için olabilir ama biz yinede emin olmak için beta hcg yapalım dedi kaan verdim sonucumu yarın öğlen doktoru arayıp öğreneğim.Eger değer warsa düşük yapılmış oluyormuş İnşallah düşük olmamıstır kanlanma war diyince korktum :18: Tekrar kürtajla temizlenirmiş düşükse eğer Yarın yine bilgi veririm
neye dayanarak dedı burcu acaba mol degılsın dıye patolojı raporu kesın degılse neye bakıyorlarmış bırde hcg aptırıyoz kafam karıstı canım uzme kendını hayırlısı neyse o olsun dılıyorum butun kalbımle senın ıcın kotu seyler olmıycak ıcımdede oyle bır hıs var
Ablacım cok iyi bir doktordu baştan anlattım teker teker.Kan değerlerimi sordu bende söyledim senin yasadıkların mol bile olmayabilir önce tanı klinikte konur patolojı destekler dedi.Patolojı sonucunda yanılma payı olabilir ama kesin konuşamam bana mol değilmiş gibi geldi dedi.Bugünde aldım sonucumu sonuç negatifBen düşük yapmadıgından emindim ultrasonun temizdi dedi.Molle ilgili dokular varmı yokmu ona bakmak için tahlil istedim oda temiz sana zararı kalmamıs dedi.Korunmuyorsan hemen hamile kalmak için tedavi olma(ben yumurta takibini sordum) acele etme akısına bıraksan daha iyi olur dedi.Böyle işteee Rabbim hayırlısını nasip etsin.Bundan sonra hepimize saglıklı bebişler nasip olsun inşallah.(amin)
slm kizlar yazdıklarınızı hep takip ediyorum bunlar bana okadar tanıdıki kisiler,insanlar,yaslar,hayatlar,farklı ama yasananlar aynı ilk hamileligimdi
parsiyel mol dedi doktor daha once hic duymadıgım bir kelime anlamını bile bilmiyordum sonra net de arastırdım ve bu siteyi buldum burda okuduklarım bana umut oldu sonra kayıt oldum 2010 kasımın 6 sı kurtaj oldum simdi 2011 kasimda korunmayı bıraktık ve hamile kaldım haftaya yine doktora gidicam bu defa bebegımın kalp atisları duyuldu allah isteyen herkese nasip etsin hep sizler icinde duga ediyorum cunku ne yasadıgınızı bılıyorum rabime inanın ve inancınızı hıc kaybetmeyin.herkese iyi geceler
oncelıkle kotu haber almadıgına sevındım canımmmm şunu anlamadım molle ılgılı dokuları nasıl anlıycaklar acıklarmısın canım amın ınş dıyorummmmmmm
önce vajinal muayene etti yumurtalıkların temiz herşey normal dedi kan verdim beta hcg testi yapıldı sana zararı kalmamıs artık dedi sanırım o dokularada ultrasonda baktı
hcg ne durumda senın
hcg mayıs ayından beri negatif
ben bu ay yaptırmadım ya gectı bayagı 16 sında yaptırmıştım gecen ay yaptırsammmı kı benım de negatıf ya
benımde parsıyel canım sanırım 1 sene bekledın sen sım dı ne kadarlık hamılesın hyırlı olsun canım allah tamamına erdırsın
sende 5.aya yaklastın artık bence negatiftir yaptırmak istiyorsan yaptır psıkolojık olarak pozitif olmanı sağlayabilir.Napacaksın 1 yılı bekleyecekmisin yoksa 6.ayda bırakıyormusun korunmayı ablacım?
1 sene bekledim ama doktor 6 aydan sonra yapabilirsiniz demisti bize simi 7 haftayı bitirdik 8 haftaya basladık allahin izniyle sen nekadar oldu cnm
ya benimde kürtajdan 6 ay sonra adet geçikmem oldu söktürücü kullanmıştım ama sonraki ay düzene giriyor......
5 aya gırıyorum canım sen 6 ay mı bekledın sımdı hamılemısın
kayboldum eğer iznin olursa senide sayfanın ilk basındaki listeye eklemek istiyorum kabul edersen yasınıda belirt ekleyelim listeye ilerde yasayan arkadaşlar okuyunca biraz olsun moral bulurlar ne dersin?