Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

KIZLAR HEPİNİZE MUTLU YILLAR
2011 bizleR için hüzün dolu geçmiş olabilir yıl bitti bende acısıyla tatlısıyla bittim :KK1: Hayırlısı olsun diyorum umuduz bu senede ve ben inanıyorumki 2012 bizlerin yılı olacak inşallah bu sayfada sırasıyla hamile haberleri sıralanacak :124: :118: :124:
2012 DE BEBİŞ İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :KK1: :KK1: :KK1: :KK1:

Son düzenleme:
yeni yılınız kutllu olsun kizlar allah 2012 hepimize bebisler versin nice seneler saglık huzur ve mutlluluk dılıyorum

Güzel günlere merhaba diyerek bir şey sormak istiyorum.

2 defa kürtaj oldum. Kürtajdan sonra hamile olma ihtimali nedir....Sizler hamile kalabildiniz mi?

2 defa kürtaj oldum. Kürtajdan sonra hamile olma ihtimali nedir....Sizler hamile kalabildiniz mi?

Merhabalar; nasılsınız? umarım beta hcgniz düşüşe geçmiştir.Benim bildigim kürtaj olmak hamile kalmaya engel değil.

KIZLAR HEPİNİZE MUTLU YILLAR
2011 bizleR için hüzün dolu geçmiş olabilir yıl bitti bende acısıyla tatlısıyla bittim :KK1: Hayırlısı olsun diyorum umuduz bu senede ve ben inanıyorumki 2012 bizlerin yılı olacak inşallah bu sayfada sırasıyla hamile haberleri sıralanacak :124: :118: :124:
2012 DE BEBİŞ İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :KK1: :KK1: :KK1: :KK1:

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet hepimize sağlıklı-hayırlı evlatlar nasip etsin.......
2011 benim unutamayacğım çok yoğun maratonlu (iş ve okul olarak) ve hastane dolu günlerle geçti:KK5::KK5::KK5: bu yıl hayırlı ve nüfusumuzu çoğaltacak:emir_bebek: yıllar olur inşaallah benim hayalim hep dört çocuk 2 kız:13: 2 oğlan:KK57:...inşallah. tabi hepsi bu yıl değil 2 yılda bir:KK1::KK1:

cnm seninkide mol gebelikten kürtaj galibe seninki biraz farklı olabilir.belli bir sürecin var onu beklemen gerek...daha sonra inşallah hamile kalırsın...kürtaj yumurtalıklara veya üremeye engel bir şey değil...mesela mol değilde normal bir gebelik sonlandırma kürtajında 2 ay sonra hamile kalınabiliyor.birebire arkaşım var böyle olan....

slm arkadaşlar.uzun zamandır konuyu takip edemiyordum.yeni katılan arkadaşalr olmuş sanırım.hepinize morel olması açısından dururmumu özetleyeyim hemen.bende bi mol gebelik geçirdim malesef.hatta kemoterap bile gördüüm.bir yıl korunduktan sonra hemen hamile kaldım ve Allahıma binlerce şükürler olsunki 2 aylık bir oğlum var şuanda.
hepinizi çok iyi anlıyorum.bende ilk mol gebeliği duyunca çok araştırdım heryerde kötü şeyler okudum.bunalıma girdim pisikolojim bozuldu.budurumda olup çocuk sahibi olanlar varmı diye sürekli araştırırdım.onları okudukça biraz olsun morel bulurdum.onun için tekrar yazayım dedim.Umutsuzluğa kapılmayın morelinizi bozmayın..tekrar aynı şeyin olma riski çok az.Allah hepimizin yardıncısı olsun.En yakın zamanda hepinizde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah

Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.....

Aynı sıkıntıyı yaşayan insanlar olarak birbirimizi anlayabiliyoruz. Bundan dolayı mutluyum. Mol gebeliği yaşayan biriyim. B-HCG değerim,
15 lerde ...Geçen hafta yükselmişti. Şükürler olsun tekrar indi.

Mol gebelikten sonra hamile olan arkadaşlarımın buraya yaşadıklarını yazıp, moral verici sözler söylemesi beni çok mutlu ediyor....

Allah razı olsun....

Bu da bir imtihan diyorum....Sabır gerekli....İnanıyorum ki her şey çoooook güzel olacak Allah'ın izniyle.....

Sevgiler......

slm arkadaşlar.uzun zamandır konuyu takip edemiyordum.yeni katılan arkadaşalr olmuş sanırım.hepinize morel olması açısından dururmumu özetleyeyim hemen.bende bi mol gebelik geçirdim malesef.hatta kemoterap bile gördüüm.bir yıl korunduktan sonra hemen hamile kaldım ve Allahıma binlerce şükürler olsunki 2 aylık bir oğlum var şuanda.
hepinizi çok iyi anlıyorum.bende ilk mol gebeliği duyunca çok araştırdım heryerde kötü şeyler okudum.bunalıma girdim pisikolojim bozuldu.budurumda olup çocuk sahibi olanlar varmı diye sürekli araştırırdım.onları okudukça biraz olsun morel bulurdum.onun için tekrar yazayım dedim.Umutsuzluğa kapılmayın morelinizi bozmayın..tekrar aynı şeyin olma riski çok az.Allah hepimizin yardıncısı olsun.En yakın zamanda hepinizde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah

cnm bu yolcukta yolumuza ışık tuttun allah razı olsun....inanıyorum rabbim nasip ederse mol gebelik yaşayan her kadın daha sonrasında sağlıklı bir gebelik geçiriyor.çocuğu olmayan yok gibi......sonuçta kısır değiliz farklı bir şeyde yok...en azından hamile kalabildiğimi biliyoruz...oda bence iyi tarafı...doktorum demişti.üzülme sonuçta ymurtalıkların iyi ve hamile kalabildiğini artık biliyorsun demişti.cccnm benim cok seviyorum doktorumu...

merhabalar emel85; seni hatırladım.Bebeğin hayırlı olsun bu mutlu habere coooooooooook sevindim Allah analı babalı büyütüp hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin :nazar:
Darısı başımıza kızlarrrr :KK19: :KK19: :KK19:

arkadaşlar ne olur yardım edın
eylül ayında dıs gebelık yasadım .2 endometrıyozıst laparaskopi amelıyatı gecırdım.1 kez asılama oldum tum bunlardan sonra bu ay dogal yollardan gebe kaldım bugun adetımın 7.gunu .5 gunu beta hcg tahlılı yaptırdım 271 cıktı ...ıkı gun sonra bu deger yanı bugun 1109 a cıkmıstı..bu artıs normal mıdır sızce? daha oncekı durumlarımı anlattım sıze cunku gercekten kaygılı ve sorunlu bır gecmısım var tum bunlardan sonra bu artıstada sorun var mı dıye sormak ıstedım...

271 den 1109 a degerlerın cıkması normal mı sızlerınde ılk zamanlar nasıldı betahcg degerlerınız..bu arada hıc kanamam falan olmadı...

eylül ayında dıs gebelık yasadım .2 endometrıyozıst laparaskopi amelıyatı gecırdım.1 kez asılama oldum tum bunlardan sonra bu ay dogal yollardan gebe kaldım bugun adetımın 7.gunu .5 gunu beta hcg tahlılı yaptırdım 271 cıktı ...ıkı gun sonra bu deger yanı bugun 1109 a cıkmıstı..bu artıs normal mıdır sızce? daha oncekı durumlarımı anlattım sıze cunku gercekten kaygılı ve sorunlu bır gecmısım var tum bunlardan sonra bu artıstada sorun var mı dıye sormak ıstedım...

271 den 1109 a degerlerın cıkması normal mı sızlerınde ılk zamanlar nasıldı betahcg degerlerınız..bu arada hıc kanamam falan olmadı...

3. hafta 5 – 130

4. hafta 75 – 2.600

5. hafta 850 – 20.800

6. hafta 4.000 – 100.200

7/12. hafta 11.500 – 289.000

13/16.hafta 18.300 – 137.000

17/24.hafta 1.400 – 53.000

25/40.hafta 940 – 60.000

gebelıgın seyırlı hcg sı canım bu kotü duşunme lutfen

merhaba arkadaşlar böyle bir konu açmak kırk yıl düşünsem hiç aklımını ucundan geçmezdi ama maalesefff olan oldu. ilk gebeliğimde kese bozuldugu için kürtajla alınmak zorunda kalındı ve bugün aldıgım patalojı sonucuyla yıkıldım :KK5: :KK5: :KK5: :KK5: KOMPLET MOL GEBELİK.... beta hcg degerim bugün itibariyle 923 her hafta bakılacak bir yıl korunma sürem war ve dogum kontrol hapı kullanıcam inş değerlerim yükselmez cok korkuyorum yaşım henüz 22 istedigimiz ilk ayda sürprizle gelmişti bunları en basından yaşamak cok cok üzdü beni :KK25: :18: :18: :18: aranızda yasayan yada yasayıpta atlatan arkadas warmı ne olur morale cok ihtiyacım war :KK25: :KK25: :KK25:

NİCK / YAŞ / MOLUN TÜRÜ / BEKLEME SÜRESİ / SONUÇ

GULCEL *******25***KOMPLET***1 YIL(8 AY KORUNDU)*** :KK49:HAMİLE:KK49::nazar:***KIZ BEBEK :emir_bebek:
ELEGANCE66***22***PARSİYEL***1 YIL(1 YIL KORUNDU) ***:KK49:HAMİLE:KK49::nazar:***ERKEK BEBEK :emir_bebek:
KAYBOLDUM****30***PARSİYEL***6 AY(1 YIL KORUNDU)***:KK49:HAMİLE:KK49::nazar:***HENÜZ CİNSİYET BELLİ DEĞİL

AGUNES*******23***PARSİYEL***1 YIL(1 YIL KORUNDU)***KORUNMA BİTTİ GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ

KAYAZELHA****23***PARSİYEL***1 YIL( 9 AY KORUNDU)***KORUNMAYI BIRAKTI GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ

BURCUERDEM**22***KOMPLET***1 YIL(8 AY KORUNDU)***KORUNMAYI BIRAKTI GÜZEL HABERİMİ VERMEK İSTİYORUM :)

CACO********36***PARSİYEL***1 YIL*****************KORUNMA SÜRESİ DEVAM EDİYOR

NİCK | YAŞ | MOLUN TÜRÜ | BEKLEME SÜRESİ | SONUÇ | CİNSİYETİ | TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ GÜLCEL | 24 | KOMPLET | 1 YIL(8 AY KORUNDU) |:KK49: HAMİLE :KK49::nazar: | KIZ |
ELEGANCEE66 | 22 | PARSİYEL | 1 YIL(1 YIL KORUNDU) | :KK49: HAMİLE :KK49::nazar: |
MURU | 27 | PARSİYEL | 6 AY |:KK49: HAMİLE :KK49::nazar:
AGUNES | 23 | PARSİYEL | 1 YIL(1 YIL KORUNDU) | BEKLEME SÜRESİ BİTTİ GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ KAYAZELHA | 23 | PARSİYEL | 1 YIL | BEKLEME SÜRESİ DEVAM EDİYOR CACO | 36 | PARSİYEL | 1 YIL | BEKLEME SÜRESİ DEVAM EDİYOR BURCUERDEM | 22 | KOMPLET | 1 YIL | BEKLEME SÜRESİ DEVAM EDİYOR

oooo bebişlerımız bırı kız bırı erkek ne guzelllllll

İnşaAllah, korunma süresinden sonra - hamileyim- diyebilirim.:)

Tebrik ediyorum hamile olan arkadaşları....Allah hayırlı etsin İnşaAllah....

Hamile olmayı bekleyen arkadaşlara ise, rabbim en kısa zamanda güzel durumlar yaşatır İnşaAllah.....

Son düzenleme:

merhabalar canım endişelenme doktoruna göründüysen ona söyledikleri önemlidir eger için rahat etmeyeceksede bir baska doktora görün istersen.Artış günde 2 katı olmalı seninkide artmıs zaten mol olup olmadıgını bizler anlıyamayız kontrollerini ihmal etme kan verdigin laboratuardada oynama olmus olabilir inşallah bu kadar sıkıntılı geçmişten sonra Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.

İnşaAllah, korunma süresinden sonra - hamileyim- diyebilirim.:)

Tebrik ediyorum hamile olan arkadaşları....Allah hayırlı etsin İnşaAllah....

Hamile olmayı bekleyen arkadaşlara ise, rabbim en kısa zamanda güzel durumlar yaşatır İnşaAllah.....

İnşallah sende buradaa hamileyimmm :KK52: :KK52: diye haykıracaksın.
Umarım bizlerdeee en kısa zamanda burada paylasırız.Bekleyen sizlerede bol sabır

kızlar doktora gıttım oglum saglıklı sukur hersey yolunda 582 gram olmus buyuyor sukur 22 hafta oldu sızlerdende hayırlı haberler beklıyorum

X