- 23 Mayıs 2011
- 131
- 0
- Konu Sahibi burcuerdem
- #1.041
slm kızlar epeydir görüşemiyoruz iyisinizdir inşallah.. yazdıklarınızı devamlı takip ediyorum çoğu zaman gözlerim doluyo çoğu zaman adınıza seviniyorum..yaşananlar aynı olduğu için sıkıntılarınızı çok ii anlıyorum.. korunma süresi devam edenler,süresi bitenler,çalışmalara başlayanlar ve yeni hamişler hiç korkmayın 9 ay böyle sıkıntılarla geçmiyor minik kelebeğinizin kalbinin sesini ve yaşam mücadelesini görünce yaşanan herşeyi rabbim unutturuyor..binlerce şükür şuan 31. haftadayım ve bebeğimi her görüşümde rabbime sonsuz şükrediyorum..inanın geçen seneye dair bişi düşünmüyorum, düşünemiyorum..sanki aklıma geldiğinde bebeğime haksızlık yapıyormuş gibi hissediyorum çünkü nezaman aklıma yaşadıklarım gelse bana üzülme annecim ben varım der gibi tekme atıo ve beni budurumdan uzaklaştırıo..bu yazdıklarım sizlere umut olsun bunları en kısa zamanda sizlerde yaşayacak ve beni daha ii anlayacaksınız..rabbim tez zamanda yüzlerinizi güldürüp evlerinizi şenlendirsin inşallah..
masallah 9 haftan kalmıs bende 20 haftalık hamıleyım bndesenın gıbı dusunuyorum haksızlık yapmak ıstemıyorum eskıyı unuttum bn bebısıme tutunuyorum oda bana darısı dıger arkadaslarımızın basına ınsallah