Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

tesekur ederim cnm gectigimiz yıl 6 kasimda kurtaj ve aralıkta sıfırlandı degerım bu senede kasımda korunmayı bıraktık ve hamileyim bana doktor alı aydan sonra hamile kalabılırsın demıstı ama ben 1 yıl bekledım her ihtimale karsı gecen hafta sagıl ocagında bhcg tesi yaptırdım pozitif cıktı ama ben cok korkuyorum yıne aynısı olur diye insallah birdaha hic birimiz o kötu gunleri yasamayız sali gunu doktordan gelince yazarım umarım hersey yolundadır

canım benım uzme kendını ınsallah hersey cok guzel olacak sabret sadece guzel haberlerını beklıyolrum senın

canım tebrık ederım cok sevındım senın adına bnde parsıyel mol yasadım 1 sene korundum suan 4.5 aylık hamıleyım sakın korkma ben hıc korkmadım ıyı olacak dedım ınsallah ıyı olur senın ıcınde

proktın homonu yaptırmaım ama proktın hor fazlalıhgında gogusten akıntı geldıgını bılıyorum b12 ve demırde baktır ben de demır ve b12 dusuk benım de var dokulmem cıldıyeye gıttım doktor şampuan verdı bugun verdım sıparışi eczaneye her ecz bulunmuyor bu ılac 25 tl ucretı ıstersen ısmını verebılırım inşallah dıyr sonuclarda sorun cıkmaz ve sen de yaptır derım porateın c ve proteın s ıgm ıgg testlerını ozele sor ne kadara yapıyorlar yada devlette yaptr canım ıstersen dedıgım gıbı gelırım yanında doktora konuştuyduk bılıyorsun bu arada tek hsg rahım fılmım kaldı bakalımmmmmmmm onuda cektırecem de ara verdım sonuçlar hepsı cıksnda ne bıleyım yınede korkuyorum canım hergun ıgne yapıcammm zaten korkuyorum ıgneden bıe hergun kendım offffff offff

Çok güzel ya sabrının mükfatını almıssın.Rabbim yollamıs hediyeni inşallah saglıklı ilerler tüm herşeyi.Bizler içinde dua et olurmu?

canım benım uzme kendını ınsallah hersey cok guzel olacak sabret sadece guzel haberlerını beklıyolrum senın

İnşallah canım benim.Dua et bizler içinde.

Ablacım sorunlarım hiç bitmiyorki yaa bu seferde vajinada yanma başladı 1 haftadır cok sık idrara cıkıyordum bugünde yanma cıktı ortaya Tamda reglime yakın ilk hamileliğimde yanma şikayetim olmuştu o ay hamileydim acaba mı diyorum Değilsemde en azından regl olmayı bekliyeyim hem hormon testi hem taramadan geçerim.Göğüslerimden süt gelmiyor Allahtan sadece saç dökülmem war işte.Ayyy ne bilim ablacım yaa Rabbim başka dert vermesin . Sende üzülme hepsi gelip geçecek sağlıklı bebişler için katlanıyoruz onca şeye zaten.Allahım cok bekletmesin bizi inşallahhh....

mol gebelik ne anlamadım belirtileri varmıki?

merhaba nikolay;
cnm mol gebelik ilk başta anlaşılmaz gebeliğin ilerleyen haftalarında anlaşılır.kese büyüdükçe tam mol gebeliklerde üzüm taneleri gibi bir görüntü olur.kımi mo gebelikte 2 parça görünür biri tam gelişmemiş bebek diğeri içi sıvı dolu bir parçadır.kürtajdan sonra patoloji sonunda belli olur...çoğu düşükler bu nedenle anlaşılmaz.
şöyle söyleyim sağlıksız yumurtalık ve sağlıklısız spermin birleşmesiyle oluşan sağlıksız bir gebeliktir. çoğu kanamalı düşükle sonuçlanır.daha sonra 6 ay boyunca her hafta diğer 6 ay boyuncada ayda bir kan vererek düzenli takibi yapılır. takip yapma sebebi beta hcg hormonunun nüks etme riski...nüks ederse kemoterapi ile tedavi edilir.ama bu oran biraz düşük genelde bir kaç sefer mol geçirmiş bayanlarda oluyor...
anlatabildiysem ne mutlu bana:))

kızlar yarın doktora gidicam acaba ne diyecek cok merak edıyorum bır yandanda cok korkuyorum umarim hersey yolunda gıder birdaha aynı seyleri yasamam her aksam yataga yatıgımda sizlerede duga ediyorum insallah hepimiz saglıklı bebişlerimizi alırız kucagımıza yarın aksam yazarım yıne cunku beni en iyi sizler annarsınız sizleride ben hepinize iyi geceler

merhaba canım allah hepımızın gonlune gore verırı ınş allah yardımcın olsun bu gece sabah da olmaz senın ıcın haberlerını beklıyoruz nerede ıkamet gah edıyorsun sen ozel mesaj yazdım sana bak bıldıımlerıne

Son düzenleme:

mutlu haberlerini dört gözler bekliyoruz canım hayırlı haberlerle dönersin inşallahh.

slm arkadaslar bugun gittim doktora ve bebisimizin kalp atıslarını duydum ve umarım budefa onu kaybetmem ama cok mutlluyum suanda. rabim bu mutlugugu herkese yasatsin umarim isteyen herkese en ksa zamanda gondersin bu defa universite hatanesine gidiyorum tabi kendi doktorumada gidicam buhaftasonuda keni doktoruma gidicam .okadar zorki sevincimi bile doya doya yasıyamıyorum hep nolcak acaba dıye gecıyo ıcımden 9 ay hep boylemi gececek ama allah hayırlısını versin diye duga ediyorum hepimiz icin.2 hafta sonra tekrar gel dedi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum opuyorum hepinizi canlarım

Süper süper süper.Tebrik ederim.Kalp atısınıda duydunya sakın üzülme bebişimizide strese sokma annesi.Maşallah diyorum inşallah saglıklı bir şekilde ilerler.
Regl dönemin kaç gün geçmişti? birde kac haftalık kalp atısı alındıgına göre ? istersen seni sayfanın ilk girişinde bulunan listeye ekliyeyim hem gelecek olan mol teşhisli arkadaşlarımız için umut ısıgı olmuş olursun ne dersin?

:
canımmmmmmmmmmmmmmm

slm kızlar epeydir görüşemiyoruz iyisinizdir inşallah.. yazdıklarınızı devamlı takip ediyorum çoğu zaman gözlerim doluyo çoğu zaman adınıza seviniyorum..yaşananlar aynı olduğu için sıkıntılarınızı çok ii anlıyorum.. korunma süresi devam edenler,süresi bitenler,çalışmalara başlayanlar ve yeni hamişler hiç korkmayın 9 ay böyle sıkıntılarla geçmiyor minik kelebeğinizin kalbinin sesini ve yaşam mücadelesini görünce yaşanan herşeyi rabbim unutturuyor..binlerce şükür şuan 31. haftadayım ve bebeğimi her görüşümde rabbime sonsuz şükrediyorum..inanın geçen seneye dair bişi düşünmüyorum, düşünemiyorum..sanki aklıma geldiğinde bebeğime haksızlık yapıyormuş gibi hissediyorum çünkü nezaman aklıma yaşadıklarım gelse bana üzülme annecim ben varım der gibi tekme atıo ve beni budurumdan uzaklaştırıo..bu yazdıklarım sizlere umut olsun bunları en kısa zamanda sizlerde yaşayacak ve beni daha ii anlayacaksınız..rabbim tez zamanda yüzlerinizi güldürüp evlerinizi şenlendirsin inşallah..

Canım benim yaa maşallah maşallahhh
Çok az bi zamanın kaldı ve topiğimizin ilk bebişi geliyoooooo. :emir_bebek : Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin.Zor bir süreçten gelip mutlu sona ereceksin inşallah.Eee artık darısı bizlerin başına

masallah cok az kalmıs annesi neguzel umut oluyosunuz banada biz daha 6 hafta 4 gunuk.ama cok sukur rabime kalp atıslarını duyduk ve okadar duygulandımkı aglamak istemıyorum ama gozyaslarımı tutamadım doktorda annesi aglama bak mınıcık kalbı nasıl atıyo dedi.cok guzel bır duygu bunları yasamak rabim insallah hepimizin yuzunu hep guldursun gectigimiz yil bana zaman hic gecmıyecekmis gıbı gelıyordu ama bakın 1 yıl gectı ve rabım hıc bekletmedı bızı bende burdakı arkadaslara bır nebzede olsa umut olabılıyorsam ne mutllu bana allah hepimize bebislerimizi kucagımıza almayı nasıp etsin insallah hep sizlerede dugacıyım iyi aksamlar

allahım çok güzel bir duygu olmalı....hayırlısıyla bebeğini dünyaya getitirsin inşallah....bizim içinde bol bol dua et olurmu....hamilelerin duası kabul olurmuş....

dualarım hep sizinle kızlar.. allahım tek tek hepinize yaşatsın bu güzel duyguyu ve burada bebeişlerimizin boyunu kilosunu vs.. konuşalım inşallah

canım cok sevındım adına senın allahım hayırlıca kucagına almayı nasıp etsın sakın kotu bıse dusunme odaklanma ona ben hepıyı olsun ıyı olacak dedım oncekı yasadıklarımı unuttum yasamamıs gıbısende ole yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…