Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

kızlar doktora gıttım oglum saglıklı sukur hersey yolunda 582 gram olmus buyuyor sukur 22 hafta oldu sızlerdende hayırlı haberler beklıyorum

maşallah kübracım oğluşuna Vaktide yarılamışsın bileee Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bu anların tadınıda doyasıyaa çıkarr Darısı bizlere inşallah

kızlar doktora gıttım oglum saglıklı sukur hersey yolunda 582 gram olmus buyuyor sukur 22 hafta oldu sızlerdende hayırlı haberler beklıyorum

masallah masallah allah tamanina erdirsin insallah cnm ben de sekizinci haftadayım allah saglikli kucagımıza almayı nasip etsin insallah

slm kızlar bugun doktora gittim ve doktor hersey yolunda dedi 2li test istedi bunu yaptıran varmı aranızda?nekadar zaman sonra sonuc cıkıyo?buarada kac gundur kimse yazmamıs herkes iyidir umarım burda iyi haberler almak beni cok muttlu ediyo harkese iyi aksamlar

maşallah ablacım herşeyin sorunsuz gitmesine çok sevindim.Rabbim hep böyle sürdürür inşallah.Hamile arkadaşlarımız yaptırdıklarına göre okuduklarında sana mutlaka bilgi verirler diye umuyorum henüz bizler o derecelere gelemediğimiz için bilemiyorum 2 li testi.İnşallah bizlerde yaşarızda hep beraber böyle bilgi alısverişinde bulunuruz dualarınızda lütfen bizleride unutmayın olurmu?

canım ıkılı tesstte uclu tesstte aynı aslında ıkılı test varsa bı sorun daha erken cıksın dıe yapılıyor ben yaptırmadım doktorum bıtane testın yeterlı olacagını soledı

cok sagol cnm insallah en kısa zamanda allah sanada nasip eder hep duga ediyorum zaten sizler icinde.insallah burda cok yakında herkesten hamile haberleri alırız burda 10 hafta 2 gunluk olmus bebegim cok guzel bir duygu ben inanıyorum yakında hepınıze nasip edecek rabim.

canım ıkılı tesstte uclu tesstte aynı aslında ıkılı test varsa bı sorun daha erken cıksın dıe yapılıyor ben yaptırmadım doktorum bıtane testın yeterlı olacagını soledı

tesekurler canım cevap yazdıgın icin yani kendimi sıkmak istemiyorum ama kafama takılıyo insallah bir sorun cıkmaz hayırlısı insallah bu test kac gunde cıkıyo cnm yazarsan sevinirim

Allah razı olsun amin inşallah.Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.(amin)

tesekurler canım cevap yazdıgın icin yani kendimi sıkmak istemiyorum ama kafama takılıyo insallah bir sorun cıkmaz hayırlısı insallah bu test kac gunde cıkıyo cnm yazarsan sevinirim

canım bun uclu tarama yaptırdım aynı gun cıktı sonuc ıkılı taramayı bılmıyorum ama oda aynı gun cıkar heralde artık gelıstı tıp

ay ne güzel sohbet öyle 2 li tarama 3 lü tarama bebeğin karnında hissedilmesi,onun kalp atışlarının duyulması..yaşanılan duygular...hayırlısıyla kucağınıza almak nasip eder sağlıklı sıhhatli...
anne olmak ayrıcalık bence acaba ben iyi biri olmadığım içinmi bana nasip etmiyor rabbim......çok karamsar olmak istemiyorum ama bir anda yazıyorum tutamıyorum...
çarşamba saat 13.30 da fatih üniversitesinde bir doçentten randevu aldım.kendi doktorum kayıtlı olduğum vakıf üyeliğinden çıkmış artık ona gidemiyorum..muayene başı 170 tl istiyor..mecbur doktor değiştirdim..aslında fena olmadı onuda çok seviyorum ama o operatör doktordu en azından şimdiki doçent..bakalım neler söylecek..

hamileleri ve anneleri ne kadar kıskansamda onları çok seviyor ve iyi geceler diliyorum..

Allah, gönlündeki....gönlümüzdeki....hayırlı olan güzel şeyleri nasip etsin inşaAllah....En kısa zamanda minicik bebeklerimize kavuşuruz inşaAllah....

Ümitvar olmalıyız....

Sevgiler....

canım ınsallah bıran once sende tadarsınsakın kotu dusunme ben 15 ay bekledım tam umıdı kestım hamıleymısım rabbım ınsallah verırrr bıran once ben molden sonra hıc detaylı muayene olmadım sade kan verdım bıde folık asıt ıctım o kadar sakın kotu dusunme

Ne kadar güzel duygularını dile getirmişsin canım.Tabikide karamsar olmıcaksın her zaman umut dolu olki bebeğine dahada yaklaşman için vakit çabucak geçsin.Ben inanıyorum hepimiz bu güzel duyguları yaşayacağız Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Umarım doktor muayenende güzel geçer dahada cok motıve olmuş şekilde görürüz seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…