Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

masallah 9 haftan kalmıs bende 20 haftalık hamıleyım bndesenın gıbı dusunuyorum haksızlık yapmak ıstemıyorum eskıyı unuttum bn bebısıme tutunuyorum oda bana darısı dıger arkadaslarımızın basına ınsallah

kizlar yarın gene doktora gıdıcam bu defa kendi doktoruma biliyormusunuz ben daha esimden baska kimseye hamile oldugumu soyluyemıyorum ama bu defa iyi olucak hisediyorum.sizlerle paylasmak iyi geliyo dun cok girmek istedim ama birturlu giremedim sistemde problem vardı herhalde.yeni mol yasayan arkadaslar sakın korkmayın sadece tahlılerınızı devamlı yaptırın ve bol duga edin.ben ilk basıma geldiginde neden ben diye cok sordum kendı kendıme ama kendinizi yıpratmadan ustesinden gelebilirsiniz ilk zamanlar cok zor geciyo o yuzden ben yasamis biri olarak siz oyle yapmayın sadece dokorunuzun dediklerini cidiye alin ve takip edin.herkese iyi geceler

Lütfen bilgi sahibi olan arkadaşım cevap versin.....Geçen hafta B-HCG tahlili yaptırdım......31.61 iken;

bugün yapılan B-HCG tahlil sonucum 44. 58....Yukarıya çıkmış...Ben inmesini beklerken.....

Çok ağladım.... Dua edin ne olursunuz.....

Neden tahlil değerim yükselmiş olabilir?

Merhabalar; hemen panik yapmayın.Böyle dalgalanma yaşayan arkadaşlarımız olmuştu bir hafta sonra kan verdiklerinde değerleri düşmüştü.İnşallah sizinde öyle olurrr

Ssağ ol canım...Allah razı olsun....Allah gönlüne göre versin inşaAllah....

Birde doktorlara soru soruyorduk...O linkide verebilir misin lütfen

Ben ulaşamıyorum...

Ssağ ol canım...Allah razı olsun....Allah gönlüne göre versin inşaAllah....

Birde doktorlara soru soruyorduk...O linkide verebilir misin lütfen

Ben ulaşamıyorum...

Rica ederim.Birbirimize destek olmak için buradayız.Süreç sıkıntılı hepimiz yaşadık yalnız biraz sabırlı ve sakin olmak lazım.
Doktora soru sordugun konuda bu canım :

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/488010-mol-gebelik-yasamis-2-kurtaj-olmus-hala-kanamasi-devam-eden-biriyimneden.html

Allah razı olsun senden...

Ne demek umarım bir nebzede olsa rahatlamıssındır.Seni anlıyabiliyorum.Ben rahmim alınsın yeterki böyle şeyler yaşamıyayım diyordum ama şimdi hepsi geçti zaman geçsede başlasam diye diyeee bebiş düşünüyorum şimdi.Seninde öyle olacak emin ol!

Son düzenleme:
Topiğim;
Buraya sürprizle gelmeyi çok isterdim ama henüz net bişeyde yok.
Adetim bugün 5 gün gecikti 3.gün test yaptım bişey cıkmamıstı üzüldüm ağladım kızdımmm Sonra üzüntüyle uyumuşum uykudan kalktım küfür etmek için aldım elime kiti coook silik bi çizgi ihtimal vermedim ama kafamada takılmadı değil.Korktum sonra önceki hamileliğimin gidişatıyla aynıydı.Silik görünen bir test, geç döllenme,haftalarca gözükmeyen kese ve mol gebelik :18: :18: :18: Diye korkunç düşüncelere kapıldım.Teselli etmeye çalıstım kendini ne kadar edebilsiydimse basarılı olamadım Hayırlısı olsun dedim pazartesi testi tekrarlayacaktım bekliyordum.
Ve ....
Biraz önce lavaboya gittim kahrengimsi pembemsi bi akıntı gördüm adet oluyorum sanırım.Hala umudum war yerleşme kanaması olabilir diye. İnşallah yerleşme kanamasııdır Adetsede hayırlısı degilmiş demektir.Kısmet diğer aya derim.Hemde doktora gider kontrolden geçerim.HAYIRLISI ARTIK.

Son düzenleme:
Her şey çok güzel olacak Allah'ın izniyle....Sadece sabır gerekli hepimiz için....Allah hakkımızda hayırlı olanı versin İnşaAllah.....

hayırlısını ıste canım hersey yoluna gırer ve o mujdelı haberıde verırısın eskıyı unut artık takma kafana hayırlı haber beklıyorum senden

mrb burcucum hakkında hyırlısı ne ise o olsun cnm umutsuz olmak yokk buraya bende yazmıstım ilk korunmyaı bıraktıgım ay aynı senin giibi silik cizgi gördüm tabi hemen kan tahliline gittim bişey yoktu ama ins sende birseyler vardırda ondan cıkmıstır ve melegin gelmiştir ins..

merhaba cnm bende bu ay korunmayı bırakmıştım...çok ümitliydim buay....göğüslerim geçen hamileliğim gibi aşırı derecede sızladı...sağ kasığımda hafif ağrılar vardı...adetim geçeli 1-2 gün olmuştu ama ben umutlandım bir kere yaaaaa...kaptırdım kendimi...geçen seneki gibi yılbaşında hamile olduğumu öğrenecektim.......test aldım.erkendi biliyorum ama aldımmm.....sonuç tek çizgi ve ardından kahverengi leke.....sonra hafif kanama ama bu seferki farklı...acaba üzerinemi görüyorum....YAAAA YİNE KURUYORUM KAFAMDA....allahım sen benim aklıma mukayet ol.........eşim dün kanepede uyaya kaldı bende aşk filmi seyrettim sonrada tvde bir anne bebek gördüm....ortada hiçbirsey yokken saat 02.30 dan 03.30 kadar tam bir saat ağladım....sebebi yok yani niye ağladım bilemedim...ben öyle çok ağlayan etkilenen biri değilim...duygu patlamasımı yaşadım acaba...........allahım bana ve benim gibi bebek bekleyen çiftlere hayırlı-sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip et...AMİN...

hayırlısını ıste canım hersey yoluna gırer ve o mujdelı haberıde verırısın eskıyı unut artık takma kafana hayırlı haber beklıyorum senden

sağolun kızlar.Hayırlısı ile bekliyorum bkalım.

Belki yerleşme kanamasıdır biraz daha bekle istersen testi yenilersin.
Dün gece ben sabah 5 e kdar adet sancısından uyuyamadım öğlene dogru uyandım karnımın agrısı geçmişti lavaboya gittim afedersiniz minik bi et parçası wardı coook korktum düşükmüydü degilmiydi diye.Öyle kalakaldım Kötü düşünmek istemiyorum adet oluyorum sayıyorum salı günü doktora gidicem sorarım bi neydi diye Birde bu ay incir yedim bol bol adet kanaması yumurta catlayınca olurmuş yeni çatlayıp parça ondanmı geldi bilemiyorum kanamam az sancım yok denecek kadar war inşallah birşey olmaz.:18: :18:

brkac gundur yoktum kızlar yazdıklarınızı okudum hayırlısı olsun dıyorum allah herkesın gonlune gore versınnnnnnn

ay çok merak ettim ya hayırlı haberlerini bekliyom burcu.benim adet yeni bitti bu ay başlasammı başlamasammı bilemedim çok istiyorım ama biraz daha zaman mı diyorum çok karışığım ya

ilk ayımız başarısız oldu.....regl olmuşum....kesinleşti...
önümüzdeki aylara(maçlara):26: bakıcaz artık......
burcuerdem inşallah düşük felan değildir....ki bence değil çünkü daha çok yeni olan birşeyin bu şekilde düşeceğini sanmıyorum ...iyi düşün olurmu diğer ay bizi bekliyor...
bu arada bende gidicem doktora hem folik asit vitamin felan alırım en azından ön hazırlık olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…