- 20 Temmuz 2010
- 1.978
- 11
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #1.081
olur cnm ekleyebilirsin cok sevinirim birilerine umut olabilirsem insallah bekleyen herkes en kısa zamanda kavusur bebislerine
amin inşallah.Rabbim seninde sağ salim bebişini kucagına almayı nasip etsin.yaşınıda söyleyebilirmisin?[/QUOT
30 yasındayım ve iyi dileklerin icin cok sagol cnm
amin inşallah.Rabbim seninde sağ salim bebişini kucagına almayı nasip etsin.yaşınıda söyleyebilirmisin?[/QUOT
30 yasındayım ve iyi dileklerin icin cok sagol cnm
ist neresınde oturuyorsun canım
Güzel günlere merhaba diyerek bir şey sormak istiyorum.
2 defa kürtaj oldum. Kürtajdan sonra hamile olma ihtimali nedir....Sizler hamile kalabildiniz mi?
KIZLAR HEPİNİZE MUTLU YILLAR
2011 bizleR için hüzün dolu geçmiş olabilir yıl bitti bende acısıyla tatlısıyla bittimHayırlısı olsun diyorum umuduz bu senede ve ben inanıyorumki 2012 bizlerin yılı olacak inşallah bu sayfada sırasıyla hamile haberleri sıralanacak :124: :118: :124:
2012 DE BEBİŞ İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Güzel günlere merhaba diyerek bir şey sormak istiyorum.
2 defa kürtaj oldum. Kürtajdan sonra hamile olma ihtimali nedir....Sizler hamile kalabildiniz mi?
slm arkadaşlar.uzun zamandır konuyu takip edemiyordum.yeni katılan arkadaşalr olmuş sanırım.hepinize morel olması açısından dururmumu özetleyeyim hemen.bende bi mol gebelik geçirdim malesef.hatta kemoterap bile gördüüm.bir yıl korunduktan sonra hemen hamile kaldım ve Allahıma binlerce şükürler olsunki 2 aylık bir oğlum var şuanda.
hepinizi çok iyi anlıyorum.bende ilk mol gebeliği duyunca çok araştırdım heryerde kötü şeyler okudum.bunalıma girdim pisikolojim bozuldu.budurumda olup çocuk sahibi olanlar varmı diye sürekli araştırırdım.onları okudukça biraz olsun morel bulurdum.onun için tekrar yazayım dedim.Umutsuzluğa kapılmayın morelinizi bozmayın..tekrar aynı şeyin olma riski çok az.Allah hepimizin yardıncısı olsun.En yakın zamanda hepinizde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah
slm arkadaşlar.uzun zamandır konuyu takip edemiyordum.yeni katılan arkadaşalr olmuş sanırım.hepinize morel olması açısından dururmumu özetleyeyim hemen.bende bi mol gebelik geçirdim malesef.hatta kemoterap bile gördüüm.bir yıl korunduktan sonra hemen hamile kaldım ve Allahıma binlerce şükürler olsunki 2 aylık bir oğlum var şuanda.
hepinizi çok iyi anlıyorum.bende ilk mol gebeliği duyunca çok araştırdım heryerde kötü şeyler okudum.bunalıma girdim pisikolojim bozuldu.budurumda olup çocuk sahibi olanlar varmı diye sürekli araştırırdım.onları okudukça biraz olsun morel bulurdum.onun için tekrar yazayım dedim.Umutsuzluğa kapılmayın morelinizi bozmayın..tekrar aynı şeyin olma riski çok az.Allah hepimizin yardıncısı olsun.En yakın zamanda hepinizde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah
arkadaşlar ne olur yardım edın
eylül ayında dıs gebelık yasadım .2 endometrıyozıst laparaskopi amelıyatı gecırdım.1 kez asılama oldum tum bunlardan sonra bu ay dogal yollardan gebe kaldım bugun adetımın 7.gunu .5 gunu beta hcg tahlılı yaptırdım 271 cıktı ...ıkı gun sonra bu deger yanı bugun 1109 a cıkmıstı..bu artıs normal mıdır sızce? daha oncekı durumlarımı anlattım sıze cunku gercekten kaygılı ve sorunlu bır gecmısım var tum bunlardan sonra bu artıstada sorun var mı dıye sormak ıstedım...
271 den 1109 a degerlerın cıkması normal mı sızlerınde ılk zamanlar nasıldı betahcg degerlerınız..bu arada hıc kanamam falan olmadı...
merhaba arkadaşlar böyle bir konu açmak kırk yıl düşünsem hiç aklımını ucundan geçmezdi ama maalesefff olan oldu. ilk gebeliğimde kese bozuldugu için kürtajla alınmak zorunda kalındı ve bugün aldıgım patalojı sonucuyla yıkıldımKOMPLET MOL GEBELİK.... beta hcg degerim bugün itibariyle 923 her hafta bakılacak bir yıl korunma sürem war ve dogum kontrol hapı kullanıcam inş değerlerim yükselmez cok korkuyorum yaşım henüz 22 istedigimiz ilk ayda sürprizle gelmişti bunları en basından yaşamak cok cok üzdü beni :18: :18: :18: aranızda yasayan yada yasayıpta atlatan arkadas warmı ne olur morale cok ihtiyacım war
NİCK / YAŞ / MOLUN TÜRÜ / BEKLEME SÜRESİ / SONUÇ
GULCEL *******25***KOMPLET***1 YIL(8 AY KORUNDU)***HAMİLE ***KIZ BEBEK
ELEGANCE66***22***PARSİYEL***1 YIL(1 YIL KORUNDU) ***HAMİLE ***ERKEK BEBEK
KAYBOLDUM****30***PARSİYEL***6 AY(1 YIL KORUNDU)***HAMİLE ***HENÜZ CİNSİYET BELLİ DEĞİL
AGUNES*******23***PARSİYEL***1 YIL(1 YIL KORUNDU)***KORUNMA BİTTİ GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ
KAYAZELHA****23***PARSİYEL***1 YIL( 9 AY KORUNDU)***KORUNMAYI BIRAKTI GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ
BURCUERDEM**22***KOMPLET***1 YIL(8 AY KORUNDU)***KORUNMAYI BIRAKTI GÜZEL HABERİMİ VERMEK İSTİYORUM :)
CACO********36***PARSİYEL***1 YIL*****************KORUNMA SÜRESİ DEVAM EDİYOR
NİCK | YAŞ | MOLUN TÜRÜ | BEKLEME SÜRESİ | SONUÇ | CİNSİYETİ | TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ GÜLCEL | 24 | KOMPLET | 1 YIL(8 AY KORUNDU) |
HAMİLE | KIZ |
ELEGANCEE66 | 22 | PARSİYEL | 1 YIL(1 YIL KORUNDU) |HAMİLE |
MURU | 27 | PARSİYEL | 6 AY |HAMİLE
AGUNES | 23 | PARSİYEL | 1 YIL(1 YIL KORUNDU) | BEKLEME SÜRESİ BİTTİ GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ KAYAZELHA | 23 | PARSİYEL | 1 YIL | BEKLEME SÜRESİ DEVAM EDİYOR CACO | 36 | PARSİYEL | 1 YIL | BEKLEME SÜRESİ DEVAM EDİYOR BURCUERDEM | 22 | KOMPLET | 1 YIL | BEKLEME SÜRESİ DEVAM EDİYOR
arkadaşlar ne olur yardım edın
eylül ayında dıs gebelık yasadım .2 endometrıyozıst laparaskopi amelıyatı gecırdım.1 kez asılama oldum tum bunlardan sonra bu ay dogal yollardan gebe kaldım bugun adetımın 7.gunu .5 gunu beta hcg tahlılı yaptırdım 271 cıktı ...ıkı gun sonra bu deger yanı bugun 1109 a cıkmıstı..bu artıs normal mıdır sızce? daha oncekı durumlarımı anlattım sıze cunku gercekten kaygılı ve sorunlu bır gecmısım var tum bunlardan sonra bu artıstada sorun var mı dıye sormak ıstedım...
271 den 1109 a degerlerın cıkması normal mı sızlerınde ılk zamanlar nasıldı betahcg degerlerınız..bu arada hıc kanamam falan olmadı...
İnşaAllah, korunma süresinden sonra - hamileyim- diyebilirim.:)
Tebrik ediyorum hamile olan arkadaşları....Allah hayırlı etsin İnşaAllah....
Hamile olmayı bekleyen arkadaşlara ise, rabbim en kısa zamanda güzel durumlar yaşatır İnşaAllah.....