• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Modalife mobilya kullanan var mı?

karakiraz

Guru
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
49
0
286
Ordu
merhabalarrr?sizden bir konuda fikirlerinizi bekliyorum.modalife mobilya kullananınız varmı?açıkcası hem ucuz hemde gayet şık.varmı kullanan?yorumlarınızı bekliyorum.

modalife'ın yeni bi marka olduğunu biliyorum yanlış değilsem...eğer yeni ev kuruyorsanız ve kendi eviniz değilse şık ama uygun fiyatlı şeyler almanızı öneririm...çünkü kendi eviniz olduğunda her ne kadar değiştirmeyeceğim deseniz de mutlaka değişiyor birşeyler...ben evlenirken yaklaşık 3.5 sene önce böyle yapmadım malesef, epey fiyatlı ürünler aldık, şimdi kendi evime geçtim ve mobilyalarımın bir kısmını yine değiştiriyorum...uygun fiyatlı almış olsaydık şimdi içim yanmayacaktı...

ben modalife kullanıyorum kendi evimize geçince eskirse yada bişey olursa içim çok ynamasın diye aldım bnde ama memnunum yani.tavsiye ederim

modalife'ın yeni bi marka olduğunu biliyorum yanlış değilsem...eğer yeni ev kuruyorsanız ve kendi eviniz değilse şık ama uygun fiyatlı şeyler almanızı öneririm...çünkü kendi eviniz olduğunda her ne kadar değiştirmeyeceğim deseniz de mutlaka değişiyor birşeyler...ben evlenirken yaklaşık 3.5 sene önce böyle yapmadım malesef, epey fiyatlı ürünler aldık, şimdi kendi evime geçtim ve mobilyalarımın bir kısmını yine değiştiriyorum...uygun fiyatlı almış olsaydık şimdi içim yanmayacaktı...

teşekkür ederim.bende sizin gibi düşünmüştüm.3 bin liraya 3 takım.bence gayet uygun.ve evet bende gelecekte kendi evime geçerken değiştiririm diye düşündüm.ama bunu tecrübe eden birisi olarak yorumunuzu dikkatede alacağım.şimdi çözemediğim şey tül perde olayı.onuda ucuz ama şık bir şekilde halletmeliyim.ki gelecekte kendi evime gecerken ilk değişecek şey de o olacak. bakalım araştırıyorum.fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim

modalife'ın yeni bi marka olduğunu biliyorum yanlış değilsem...eğer yeni ev kuruyorsanız ve kendi eviniz değilse şık ama uygun fiyatlı şeyler almanızı öneririm...çünkü kendi eviniz olduğunda her ne kadar değiştirmeyeceğim deseniz de mutlaka değişiyor birşeyler...ben evlenirken yaklaşık 3.5 sene önce böyle yapmadım malesef, epey fiyatlı ürünler aldık, şimdi kendi evime geçtim ve mobilyalarımın bir kısmını yine değiştiriyorum...uygun fiyatlı almış olsaydık şimdi aktı...[/QUOT
yorumunuz için teşekkürler.evet yeni bir marka.gayet ucuz.3 bin liraya üç takımdan başlıyor fiyatlar.inceledim beğendim.ama tabi kalitesi nasıldır şüpheli.bende gelecekte kendi evime gecerken eşya değiştirmek isteyeceğimi biliyorum. hem şu sıralar bütce olarakta kısıtlıyız.uygun ama şık bişeyler peşindeyim.şimdi halletmem gereken konu tül perde.o da ileride değişmek zorunda kalacağı için ucuz ama şık bişeyler bulmam lazım.farmı bi tavsiyeniz?teşekkür ederim

tül ve perde konusunda da şık ve uygun fiyatlı olanlarını seçmenizden yanayım...yine kendimden örnek vereceğim ama 3.5 sene önce evlenirken tüm odaları çift pencereli bi evim vardı yine mobilyalar gibi perdelerimi de fiyatlı ürünler sectim ilk heves işte...kendi evime geçince perdelerin birer tanesini kaldırmak zorunda kaldım...bazıları ebat olarak uyuşmadı...tekrardan yaptırdım ve hala yaptıracaklarım var...bunlar hep boşa giden emek, para ve zaman oldu malesef...aynı hataları yapma derim...

Konunuz, içeriğinden dolayı, "Sorular, Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler" bölümüne taşınmıştır.
Sevgiler...

Back
X