- 21 Ocak 2018
- 8.355
- 20.622
- 348
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inegole gıtmeye gerek yok ben gıttım benım sehrımden daha fazla fıyat soyledıler ben anlamadımYa İnegöl’e gitmeyi bile düşündük ama 6 saat. Piyasada sorsan hepsi İnegöl ama ne kadar doğru bilemiyorum. Bir de herkes birbine çamur atıyor piyasadaki çoğu kişi İnegöl mobilyası diye yalan söylüyor inanmayın diyolar insanın daha da kafası karışıyo.
Off koltuk takımıyla,yemek odasına bayıldım ama yaa bende de bir huy var taktı mı takıyorum böyle. Keşke görmeseydim o takımı yaSunta nedir ya sakin almayin en ucuz dandik malzeme sunta yani mdf alin baska yerlerede bakin yada ozel yaptirin baska mobilyacimi yok
Fiyatı nedir yatak odasının? İçerisinde neler var öğrenebilir miyim acaba? Çok merak ettim.Bu arada beğendiğim mobilyalar bunlar
İki mağazada aynı 150 bin tl. Klasik parçalar işte iki tane 3’lü koltuk,1 tane berjer,6 sandalye,konsol,yemek masası,baza,şifonyer,dolap.Fiyatı nedir yatak odasının? İçerisinde neler var öğrenebilir miyim acaba? Çok merak ettim.
Bir kaç yer daha gezip başka mdf mobilya bulamazsam 2. mağazdaki mobilyaları alıcam gibi. Sunta hakkında olumsuz yorum yazan çok oldu.Çok düşünmeye gerek yok bence mdf al. Sunta üzer. Yatağını bazalı al, hem sağlam, hem ses sorunu olmaz, hem de yeni bazalar yerden yüksek temizliği kolay. Ayrı fiyat alsan da pazarlığın iyiyse tüm evi almış gibi aynı fiyata gelir.
Evet raflar suntalam,kapakla kenarları mı ne mdf genelde. Ama ikinci gittiğimiz mağazadaki kadın yatak odasının malzemesinin komple mdf olduğunu söyledi umarım doğrudur.Raflar genelde mdf olmuyor zaten, ben mi yanlış biliyorum.
Sunta mı, suntalam mı öyle bir şey oluyor.
Bir sorun bakalım ciddi bir fark çıkmaz sanırım.İşte dediğim gibi o şekilde alırsak bize kaça patlar onu bi öğrenmem lazım
Gayet güzel, ben de çok beğendim. Zarif, modern ve minimalist çizgide beğendiğiniz mobilyalar. Temiz ve aydınlık bir görüntüsü oluyor açık renk mobilyaların.Bu arada beğendiğim mobilyalar bunlar
Emin değilim ama bizdekinin dış mdf, iç suntalam olduğunu varsayarak söylüyorum, 2 kez taşındık, var bazı problemler ama 1-2 taşınma daha götürür bence.Evet raflar suntalam,kapakla kenarları mı ne mdf genelde. Ama ikinci gittiğimiz mağazadaki kadın yatak odasının malzemesinin komple mdf olduğunu söyledi umarım doğrudur.
İşte sorun şu ki bu fotoğrafını attığım mobilyalar ilk girdiğimiz mağadaki mobilyalar ve bu mağadaki yatak odası suntadan işte daha doğrusu bazı parçaları sunta bazıları mdf. Karışık bi şeyler.Bir sorun bakalım ciddi bir fark çıkmaz sanırım.
Gayet güzel, ben de çok beğendim. Zarif, modern ve minimalist çizgide beğendiğiniz mobilyalar. Temiz ve aydınlık bir görüntüsü oluyor açık renk mobilyaların.
Ya suntayı çok gömen oldu yorumlarda da iyice kafam karıştıEmin değilim ama bizdekinin dış mdf, iç suntalam olduğunu varsayarak söylüyorum, 2 kez taşındık, var bazı problemler ama 1-2 taşınma daha götürür bence.
Görünüş olarak taş gibi.
Hatırlamıyorum ama sunta ile suntalam farklıydı sanki. İyice araştırın siz, çok vaktiniz var.Ya suntayı çok gömen oldu yorumlarda da iyice kafam karıştı
Yok ikiside aynı şey fark yok. Biraz daha bakıcaz zaten ya,sadece fiyatlar artar mı diye endişeleniyorum biraz :)Hatırlamıyorum ama sunta ile suntalam farklıydı sanki. İyice araştırın siz, çok vaktiniz var.