• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mobilyası sunta olan,özelliklede kiracı olan arkadaşlara soruyorum bu sunta dedikleri kadar dayanıksız bir malzeme mi? Lütfen fikir verin.

Sunta nedir ya sakin almayin en ucuz dandik malzeme sunta yani mdf alin baska yerlerede bakin yada ozel yaptirin baska mobilyacimi yok

Ya İnegöl’e gitmeyi bile düşündük ama 6 saat. Piyasada sorsan hepsi İnegöl ama ne kadar doğru bilemiyorum. Bir de herkes birbine çamur atıyor piyasadaki çoğu kişi İnegöl mobilyası diye yalan söylüyor inanmayın diyolar insanın daha da kafası karışıyo.
Inegole gıtmeye gerek yok ben gıttım benım sehrımden daha fazla fıyat soyledıler ben anlamadım
Ben dırek markanın kendı yerıne gıttım ben o fıyata veremem dedı
Ve cok uzak bırxsehırdeyım burda fıyatları aynı marka modelın daha ucuzdu
Gorselını gogglense arattır heryerde bulabılırsın
Bıkac yer daha gezın illa o ıkısı şartmı

Sunta nedir ya sakin almayin en ucuz dandik malzeme sunta yani mdf alin baska yerlerede bakin yada ozel yaptirin baska mobilyacimi yok
Off koltuk takımıyla,yemek odasına bayıldım ama yaa bende de bir huy var taktı mı takıyorum böyle. Keşke görmeseydim o takımı ya 😂

Bu arada beğendiğim mobilyalar bunlar

Eklentiler

• IMG_0709.jpeg
    IMG_0709.jpeg
    361,4 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_0710.jpeg
    IMG_0710.jpeg
    326,7 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_0708.jpeg
    IMG_0708.jpeg
    352,4 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_0712.jpeg
    IMG_0712.jpeg
    268,4 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_0711.jpeg
    IMG_0711.jpeg
    169,9 KB · Görüntüleme: 27
Ben de tamamını sunta aldım bir sökmeye gitti gerçekten ben kiracı değilim avantajım o. Sadece çok yer kapladığı için komodinleri söktük çok dikkatli sökülmesi lazım

Fiyatı nedir yatak odasının? İçerisinde neler var öğrenebilir miyim acaba? Çok merak ettim.
İki mağazada aynı 150 bin tl. Klasik parçalar işte iki tane 3’lü koltuk,1 tane berjer,6 sandalye,konsol,yemek masası,baza,şifonyer,dolap.

Çok düşünmeye gerek yok bence mdf al. Sunta üzer. Yatağını bazalı al, hem sağlam, hem ses sorunu olmaz, hem de yeni bazalar yerden yüksek temizliği kolay. Ayrı fiyat alsan da pazarlığın iyiyse tüm evi almış gibi aynı fiyata gelir.

Çok düşünmeye gerek yok bence mdf al. Sunta üzer. Yatağını bazalı al, hem sağlam, hem ses sorunu olmaz, hem de yeni bazalar yerden yüksek temizliği kolay. Ayrı fiyat alsan da pazarlığın iyiyse tüm evi almış gibi aynı fiyata gelir.
Bir kaç yer daha gezip başka mdf mobilya bulamazsam 2. mağazdaki mobilyaları alıcam gibi. Sunta hakkında olumsuz yorum yazan çok oldu.

Raflar genelde mdf olmuyor zaten, ben mi yanlış biliyorum.
Sunta mı, suntalam mı öyle bir şey oluyor.

Raflar genelde mdf olmuyor zaten, ben mi yanlış biliyorum.
Sunta mı, suntalam mı öyle bir şey oluyor.
Evet raflar suntalam,kapakla kenarları mı ne mdf genelde. Ama ikinci gittiğimiz mağazadaki kadın yatak odasının malzemesinin komple mdf olduğunu söyledi umarım doğrudur.

İşte dediğim gibi o şekilde alırsak bize kaça patlar onu bi öğrenmem lazım
Bir sorun bakalım ciddi bir fark çıkmaz sanırım.
Bu arada beğendiğim mobilyalar bunlar
Gayet güzel, ben de çok beğendim. Zarif, modern ve minimalist çizgide beğendiğiniz mobilyalar. Temiz ve aydınlık bir görüntüsü oluyor açık renk mobilyaların.

Evet raflar suntalam,kapakla kenarları mı ne mdf genelde. Ama ikinci gittiğimiz mağazadaki kadın yatak odasının malzemesinin komple mdf olduğunu söyledi umarım doğrudur.
Emin değilim ama bizdekinin dış mdf, iç suntalam olduğunu varsayarak söylüyorum, 2 kez taşındık, var bazı problemler ama 1-2 taşınma daha götürür bence.
Görünüş olarak taş gibi.

Bir sorun bakalım ciddi bir fark çıkmaz sanırım.

Gayet güzel, ben de çok beğendim. Zarif, modern ve minimalist çizgide beğendiğiniz mobilyalar. Temiz ve aydınlık bir görüntüsü oluyor açık renk mobilyaların.
İşte sorun şu ki bu fotoğrafını attığım mobilyalar ilk girdiğimiz mağadaki mobilyalar ve bu mağadaki yatak odası suntadan işte :( daha doğrusu bazı parçaları sunta bazıları mdf. Karışık bi şeyler.

Emin değilim ama bizdekinin dış mdf, iç suntalam olduğunu varsayarak söylüyorum, 2 kez taşındık, var bazı problemler ama 1-2 taşınma daha götürür bence.
Görünüş olarak taş gibi.
Ya suntayı çok gömen oldu yorumlarda da iyice kafam karıştı

Bu da 2. girdiğimiz mağazanın mobilyaları. Bu yatak odası takımı komple mdf’ymiş dediklerine göre. Yemek masası açık renk olan masa olacak ama sandalyelerin şekli koyu renk olan masanın sandalyelerinden olacak. Berjerde ise 2 çeşit vardı. Bir tanesi bu kolları ahşap olan. Diğeride normal kumaştan ilk mağazadaki koltuk takımının berjerinden. Ben ahşap olanı seçtim koltuğun ahşaplarıyla uygun diye. Kumaş renklerine bakmayın onlar değişecek eğer bunları seçersem.

Dediğim gibi ben ilk attığım fotoğraftaki mobilyaları daha çok beğendim ama o mobilyaların yatak odası sunta iken bu mağadakiler mdf.

Eklentiler

• IMG_0720.jpeg
    IMG_0720.jpeg
    335,4 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_0722.jpeg
    IMG_0722.jpeg
    409,9 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_0723.jpeg
    IMG_0723.jpeg
    340,7 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_0726.jpeg
    IMG_0726.jpeg
    388,3 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_0724.jpeg
    IMG_0724.jpeg
    266,4 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_0725.jpeg
    IMG_0725.jpeg
    280,6 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_0719.jpeg
    IMG_0719.jpeg
    316,8 KB · Görüntüleme: 7
Evet maalesef sunta dayanıksızdır. Beğenmediğiniz mobilyayı da sırf sağlam diye almak zorunda değilsiniz başka yerlere bakma şansınız yok mu? Hem sağlam hem de beğenebileceğiniz bir şeyler bulabilirsiniz belki.

Ben yaptım aynısını, yatak odasını o kadar çok beğendim ki suntalam olmasını hiç sorun etmeyerek aldım üstelik kiracıyım. Şu an evimin bütün mobilyaları taş gibi dururken yatak odası dökülüyor. Bir kez oda değiştirme, bir kez taşınma sadece iki sökülüp takılmayla yani.
Anneannemin "amaan senle mi yaşayacak mobilya al beğendiğini" demesiyle yediğim bir halttır 😂

Back