• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Mobilyalarımızı Aldık Ama Teselliye İhtiyacım Vaarrr :(

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

kmy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
140
0
96
38
İstanbul
Kampanya dolayısıyla bunları almak zorunda kaldık fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar acıda olsa gerçekleri yazabilirsiniz :)) eklemeyi yeni öğrendim tek tek eklicem inş.

Son düzenleme:
bence hepsi güzel özellkle yatak odanı cok begendim cok güzel günlerde kullan inşallah

Mobilyalar çok güzel, oturma grubu da aynen,harika.Kırmızı renge bayılırım ben.Hareket sağlıyor eve.Güle güle kullan,eskitmek nasip olur inşallah.

Bence hepsi güzel ama salon tk renk cok guzel ama kullanılışlı olması açısından rengını değiştirebilirsin halına uygun olabılır yada perdelerine krem rengı çabuk kırlenır diye düşünüyorum
Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin

hiç üzme be güzelim kendini..mobilya dediğin ne ki içinde huzur yoksa..nişanlına da yazık sana da,en tatlı günlerinizi sakın böle zehir etme e mi?? ayrıca gayet de güzeller teselli için söylemiyorum..tertemiz yepyeni daha noolsun kuzum...ilerde eliniz rahatlar gönlünüze göre değiştirirsiniz..yeterki içinde mutlu olun...

e gayet güzel işte, daha nemirmirmirmir

Kırmızı daha güzel bence, değiştirme rengini.:ecrin_bebek:

canım niye canını sıktın anlamadım çünkü hepsi çok güzel, çok şık.. zevkli bi hatunmuşsun ;) ben kırmızı olsun derim .. ne demişler ; 10 lira fazla olsun kırmızı olsun ...

kesınlıklee kırmızı benceee ewe agır hemde modern bı hava katmıss ben cok begendımmm

hiç üzme be güzelim kendini..mobilya dediğin ne ki içinde huzur yoksa..nişanlına da yazık sana da,en tatlı günlerinizi sakın böle zehir etme e mi?? ayrıca gayet de güzeller teselli için söylemiyorum..tertemiz yepyeni daha noolsun kuzum...ilerde eliniz rahatlar gönlünüze göre değiştirirsiniz..yeterki içinde mutlu olun...

Çok haklısın,düşüncelerine katılıyorum.

Aslında krem kırmızı renkteki oturma odası güzel de krem yerleri çabuk kirlenir.krem yerleri kumaş değil de deri olsa o zaman daha iyi olurdu,arkadaş doğru söylemiş.

bence çok güzel. yemek odası ve yatak odası zaten çok güzel.
koltukları ise ya siyah beyaz yaptırabilirsin ya da kahverrengi bej.
bir de koltukları biraz hareketlendirmek için bir döşemeciye gidip koltuğun rengine ve boyutuna uygun bir şekilde yastıklar yaptır canım. çiçekli de olabilir çizgili de. internetten başka markaların koltuk takımlarına bakarsan böle yastıkları görürsün zaten. pahalı bişey olacağını da zannetmiyorum.
güle güle kullan

:nazar: allah içine sindirsin cnm ilk takım çok güzel üzülecek bir takım değil sadece koltukların krem kısmı siyah yada mobilyanın renginde olabilir ama böylede çok güzel özelllikle yatak odası takımı çok güzel allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

ikiside çok güzel;ben özellikle ikinci grubu begendim..kesimleri daha modern gibi geldi.televizyon sehpası falan..yine de tercih sizin..ikiside çok güzell..içinize sinsin yani:))mutluluklar

Back
X