Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Mobilya anlaşmazlığı

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
35
Arkadaşlar biz oturma odamıza l köşe koltuk düşünüyoruz,ben sandıklı olsun istiyorum ama sandıklıların hepsi çekyat tarzında modern değil,nişanlımda sandıklı olmayan tarzda modern rahat bi koltuk takımı istiyor,evli hanımlara sormak istiyorum sandık çok çok önemli bi kritermi acaba anlaşamıyoruz çünkü

Arkadaşlar biz oturma odamıza l köşe koltuk düşünüyoruz,ben sandıklı olsun istiyorum ama sandıklıların hepsi çekyat tarzında modern değil,nişanlımda sandıklı olmayan tarzda modern rahat bi koltuk takımı istiyor,evli hanımlara sormak istiyorum sandık çok çok önemli bi kritermi acaba anlaşamıyoruz çünkü
Ben L koltuk almıştım sandıksız. Memnundum çok severek almıştım. Ama benim fazlalıklarımı koyacağım başka yerlerim vardı. Senin de öyleyse sandıksız da alabilirsin. Kullanışlılık mı güzel görüntü mü dersen güzel görüntü derim ben seni bilmem

Ben L koltuk almıştım sandıksız. Memnundum çok severek almıştım. Ama benim fazlalıklarımı koyacağım başka yerlerim vardı. Senin de öyleyse sandıksız da alabilirsin. Kullanışlılık mı güzel görüntü mü dersen güzel görüntü derim ben seni bilmem
Bende modern görüntüsü hoş olsun istiyorum ama herkes sandıklı alın diyor nişanlımda yayılmalık bişey istiyor çekyatlarda rahat edemiyomuş baza var kiler var acaba yeterli gelirmi ondan emin olamıyorum

Öff.. Şu nişanlında ne çok karışıyor işine:KK12:
Sen ne istyorsan ne beğeniyorsan o olmalı bence.. O da tamam canım deyip onaylamalı :süslü:
Bu işler böyle olur çünkü :KK48:
(Maksat nişanlını gömmek oldu accık :p )
Sandıklı evet kullanış olarak iyi ama büyük yatak açılanlar daha iyidir..
Benim koltuklarda sandık yok ama ilaveten dolabım olduğu için sıkıntı çekmem.. Yani sandıklı zamazingo beğenmeyeceğin bir şey alacağına beğendiğini al.. Ayrıca herhangi dolap alırsın bir köşeye koyar içine ıvır zıvır yani kanepe altına kaldıracaklarını kaldır..

Öff.. Şu nişanlında ne çok karışıyor işine:KK12:
Sen ne istyorsan ne beğeniyorsan o olmalı bence.. O da tamam canım deyip onaylamalı :süslü:
Bu işler böyle olur çünkü :KK48:
(Maksat nişanlını gömmek oldu accık :p )
Sandıklı evet kullanış olarak iyi ama büyük yatak açılanlar daha iyidir..
Benim koltuklarda sandık yok ama ilaveten dolabım olduğu için sıkıntı çekmem.. Yani sandıklı zamazingo beğenmeyeceğin bir şey alacağına beğendiğini al.. Ayrıca herhangi dolap alırsın bir köşeye koyar içine ıvır zıvır yani kanepe altına kaldıracaklarını kaldır..
Gerçekten çok karışıyo bu işlere,işten gelince rahatlığı önemliymiş senin istediğin olsun gibi bi cümle duymadım yatak odası ve salon için duydum sadece

http://www.vivense.com/images/stories/virtuemart/product/SN3/SN3-150.jpg
Beğendiği takımda bu,rengini değiştiririz tabi

Ben sandikli şeyleri hiç sevmiyorum. Gereksiz ıvır zıvır biriktirmeye yarıyor sadece. Bizim de kilerimiz ve baza altlarimiz var. Yetiyor.

Oturma odasında Dogtas Lucca var. Sandiksiz. Oturumu çok geniş ve çok rahat.
Hatta şimdi Marsala serisi çıkartmış çok güzel ve modern. Sandıklı diye içinize sinmeyen bir şey almayın.

Fazla eşya koyacak yerin varsa hiç düşünme daha modern ve rahat bir kanepe yada L koltuk al.
Evlendigin ilk yıllarda baza eşyalarini koymak için yeter.
Bizim çekyatlarin alti daha yeni doluyor mesela.
Ama simdi eşya alıyor olsam kesinlikle çekyat almam.
Eşya alma konusunda güzel ama kaba duruyor.
Tabi benimkiler 6senelik oldu.yeni modelleri bilemiyorum

Ben sandikli şeyleri hiç sevmiyorum. Gereksiz ıvır zıvır biriktirmeye yarıyor sadece. Bizim de kilerimiz ve baza altlarimiz var. Yetiyor.

Oturma odasında Dogtas Lucca var. Sandiksiz. Oturumu çok geniş ve çok rahat.
Hatta şimdi Marsala serisi çıkartmış çok güzel ve modern. Sandıklı diye içinize sinmeyen bir şey almayın.
Luccayı çok beğendim marsala aynı bizim beğendiğimiz takıma benziyor,bizde saloni fox köşe takımını beğendik daha doğrusu nişanlım

Fazla eşya koyacak yerin varsa hiç düşünme daha modern ve rahat bir kanepe yada L koltuk al.
Evlendigin ilk yıllarda baza eşyalarini koymak için yeter.
Bizim çekyatlarin alti daha yeni doluyor mesela.
Ama simdi eşya alıyor olsam kesinlikle çekyat almam.
Eşya alma konusunda güzel ama kaba duruyor.
Tabi benimkiler 6senelik oldu.yeni modelleri bilemiyorum
Çekyat çok kaba evet bende hem modern hem kullanışlı şeyler olsun istiyorum ama ikisi birlikte zor gibi

Eşya toplama bakımından evet çok önemli.. benim de köşe takımım var hem bazalı hem de modern gayet de hoş.. yarın o bazalar sandıklar çok işinizi görücek.. hele ki bi de kendi evinde oturmuycaksan.. dolabı olmayan bi evde kurtarıcı..

Bazı düğünler veya ev hazırlıkları sanki prensesin doğum günü partisiymiş de damat sadece kavalyeymiş gibi bir izlenim yaratıyor bende :KK70:
İkinizin evi.Tabi ki adam fikir belirtecek.Fikir belirtti diye nolur kendinizi önemsenmemiş hissetmeyin.Her şeyi size bırakıp kendini dışlanmış hissetse daha mı iyi :)
Sorunuza gelince belki saklama alanı ihtiyacınız için farklı dekoratif sandık gibi şeyler düşünebilirsiniz.Ya da koltuk takımınıza uygun bir puf yaptırabilirsiniz (kutu gibi kapak kısmı açılan veya sandık gibi olandan) seri üretimli marka mağazalar değil de mahallenizde bir mobilyacı yapar bence.
Eviniz de evliliğiniz de hayırlı olsun,sevgiler :KK200:

Bazı düğünler veya ev hazırlıkları sanki prensesin doğum günü partisiymiş de damat sadece kavalyeymiş gibi bir izlenim yaratıyor bende :KK70:
İkinizin evi.Tabi ki adam fikir belirtecek.Fikir belirtti diye nolur kendinizi önemsenmemiş hissetmeyin.Her şeyi size bırakıp kendini dışlanmış hissetse daha mı iyi :)
Sorunuza gelince belki saklama alanı ihtiyacınız için farklı dekoratif sandık gibi şeyler düşünebilirsiniz.Ya da koltuk takımınıza uygun bir puf yaptırabilirsiniz (kutu gibi kapak kısmı açılan veya sandık gibi olandan) seri üretimli marka mağazalar değil de mahallenizde bir mobilyacı yapar bence.
Eviniz de evliliğiniz de hayırlı olsun,sevgiler :KK200:
Teşekkür ederim güldürdünüz beni daha çok kızın dediği şeyler olmazmı öyle gördük büyüdük :))

X