Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Mobilya anlaşmazlığı

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Tepe mobilyaya bak. Orada modern tipte ama sandıklı olan L ler var. Hatta onların ortasındaki puf dahi açılıyor ve tam genç stilde. Ben çok memnunum her gelen bayılıyor ve kesinlikle leke de tutmuyor üstelik o tay tüyleri gibi de değil kadife tarzında bir kumaşı var.

Bellonaya baktık pek güzel köşe takımı bulamadık ama çok harika bi salon takımı buldum inşallah memnun kalırım
Emin ol memnun kalırsın.. ben tüm evimi bellonadan döşedim ve en ufak bi sıkıntım olmadı.. diyorum ya 6 yıl oldu maşallahı var.. eşyalarımı değiştirirken yine tercih edeceğim tek marka.. alfemodan bi yaşam ünitesi almıştık kapakları düştü ray sistemi bozuldu.. hem de ilk yıl içinde oldu bunlar..

Benim ilk koltuklarim sandiksiz moderndi degistirip sandikli aldim nasil pismanim anlatamam, bi kere cok hantallar, çek sil supur kismi eziyet, koltuk dediginin alti acik olacak rahatca supurge girip cikacak. Ayrica gorsel olarak da hantal buluyorum, hangi kafayla aldim bilmiyorum ama ilk firsatta yine degistirecegim.

Emin ol memnun kalırsın.. ben tüm evimi bellonadan döşedim ve en ufak bi sıkıntım olmadı.. diyorum ya 6 yıl oldu maşallahı var.. eşyalarımı değiştirirken yine tercih edeceğim tek marka.. alfemodan bi yaşam ünitesi almıştık kapakları düştü ray sistemi bozuldu.. hem de ilk yıl içinde oldu bunlar..
Teşekkür ederim çok sevindim :)

Benim ilk koltuklarim sandiksiz moderndi degistirip sandikli aldim nasil pismanim anlatamam, bi kere cok hantallar, çek sil supur kismi eziyet, koltuk dediginin alti acik olacak rahatca supurge girip cikacak. Ayrica gorsel olarak da hantal buluyorum, hangi kafayla aldim bilmiyorum ama ilk firsatta yine degistirecegim.
Bende sandıklı alıp pişman olmaktan korkuyorum altı açıklar en rahatı gibi

Tepe mobilyaya bak. Orada modern tipte ama sandıklı olan L ler var. Hatta onların ortasındaki puf dahi açılıyor ve tam genç stilde. Ben çok memnunum her gelen bayılıyor ve kesinlikle leke de tutmuyor üstelik o tay tüyleri gibi de değil kadife tarzında bir kumaşı var.
Yarın hemen tepe home gidiyorum iki tavsiye geldi teşekkürler

Benimki tam yayılmalık ne çekyat oluyor ne de sandığı var , rahatlığına süper rahat ama kalabalığı koyacak yer bulamıyorum , misafir geldiğinde yatması için de çekyat tarzı mobilya aldım herkesin misafirlik salon olarak kullandığı oda , benim misafir yatak odası yani.
Bugünkü aklım olsa ben de sandıklı bişey alırdım herhalde

En azından orta pufu sandıklı olsun derim.
Evde her şeyim sandıklı. Çoğu boş kaldı ama dağınıklık olmuyor bence önemli o sandık işi

Arkadaşlar biz oturma odamıza l köşe koltuk düşünüyoruz,ben sandıklı olsun istiyorum ama sandıklıların hepsi çekyat tarzında modern değil,nişanlımda sandıklı olmayan tarzda modern rahat bi koltuk takımı istiyor,evli hanımlara sormak istiyorum sandık çok çok önemli bi kritermi acaba anlaşamıyoruz çünkü

Evimde tek koltuk var oda L seklinde. L seklinin _ kisimi sandik I kismi acilip kocaman yatak oluyor.
Kislik ceketler ve kullanmadigim cantalar sandigin icinde bence onemli bir kriter.

Arkadaşlar biz oturma odamıza l köşe koltuk düşünüyoruz,ben sandıklı olsun istiyorum ama sandıklıların hepsi çekyat tarzında modern değil,nişanlımda sandıklı olmayan tarzda modern rahat bi koltuk takımı istiyor,evli hanımlara sormak istiyorum sandık çok çok önemli bi kritermi acaba anlaşamıyoruz çünkü
yatağı ve çock odası yatağı alırken kesinlikle bazalı al fazlalık koymak için .. koltukda gerekmiyor bnce.. onun yerine bi odaya küçk bi dolap al dha makbule geçer

X