asel 35
cok gecmis olsun keske bende candybabyde su ameliyati atlatsak artik beynim okdr doluki hicbirseyden zevk almiyorum...
senin miyomlar galiba rahimboslugu icerisindeydi anladigim kadariyla peki bu ameliyat yuzundemi yumurta rezervelerin azaldi ben yumurtalik kisti ameliyatlarinda azaliyor biliyordum miyom amaliyatlaridami azaltiyormus..
benimde otuza girmeme cok az kaldi otuz de gitsin daha ameliyat olup korunma surecine girecem ondan sonrada dogal yolla olursa ne ala yok tup bebek olursa oda zmn kaybettirir offffffffffffffffff bende artik bibebis istiyorum
aselcim sen doktor konusunda sansliymissin bende ole guvebilecegim birine rastlasam keske..
ustelik sen rahim alinabilir denildikten sonra iki seneyi nasil gecirdin ben alti ayda kafayi yedim
sen nasil dayandin ben kendime kziyorum bu kadar beklettim diye..
ayrica su macunlar neymis bilgi verirmisin arastirip bakayim belki baslarim faydasi olur banada ama tabii banada ameliyat sart o ayri konu...
neyse iyi ki yaziyrosun bu ameliyati gecirmis biri olarak kendimi iyi hissediyorum destek cok onemli benim burda derdimi anlatabilcem kimsemde yok syailir ha bu arada sana 4 ay korunma surecimi veerdiler bana cogu doktor 6 ay dedi biri ise ben bir sene diyrum ama hastalarim 6 ay ancakbekliyorlar demisti demekki senin miyomlar rahim boslugundaydi galiba rahim duvarina pek zarar verilmedimi acaba ondan sureyi kisa tutmuslar offf neyse arakdasim sIk bogaz ediyorum sorularla herseyi bilmeyi istemekte cokkotu bazen kor cahil girilse ameliyata daha iyi diyorum arastir arastir kafa kalmiyor
candybaby sana ameliyat sonrasi refakatci sormussun ama ztn hersey yolunca giderse sadece iki gun kalinmiyormu hastanede
aselcim sen doktor konusunda sansliymissin bende ole guvebilecegim birine rastlasam keske..
ustelik sen rahim alinabilir denildikten sonra iki seneyi nasil gecirdin ben alti ayda kafayi yedim
sen nasil dayandin ben kendime kziyorum bu kadar beklettim diye..
ayrica su macunlar neymis bilgi verirmisin arastirip bakayim belki baslarim faydasi olur banada ama tabii banada ameliyat sart o ayri konu...
neyse iyi ki yaziyrosun bu ameliyati gecirmis biri olarak kendimi iyi hissediyorum destek cok onemli benim burda derdimi anlatabilcem kimsemde yok syailir ha bu arada sana 4 ay korunma surecimi veerdiler bana cogu doktor 6 ay dedi biri ise ben bir sene diyrum ama hastalarim 6 ay ancakbekliyorlar demisti demekki senin miyomlar rahim boslugundaydi galiba rahim duvarina pek zarar verilmedimi acaba ondan sureyi kisa tutmuslar offf neyse arakdasim sIk bogaz ediyorum sorularla herseyi bilmeyi istemekte cokkotu bazen kor cahil girilse ameliyata daha iyi diyorum arastir arastir kafa kalmiyor
candybaby sana ameliyat sonrasi refakatci sormussun ama ztn hersey yolunca giderse sadece iki gun kalinmiyormu hastanede
evet dr konusunda şanslıydım gerçi tevsiye ile gittim.2 sene hep kontrol altındaydım canım 3 ayda bir bu konuda uzman doç.dr ugur saygılı nın kontrolu altındaydım.tegatis diye bi hap var onu kullandım,propolis arısütü polen çörekotunu kestanebalına karıştırıp her sabah aldım bunların büyütmedigne inanıyorum son zamanlar artık şikaytim sık idrara çıkma oluyodu rahme bası oluyor ya dayanamıyordum senin böle bi sorunun oluyormu?bana 4 ay denildi yaşla ilgili sanırım zaman kaybolmasın diye.yara yerine ben bepanten ve furacın pomat sürdüm iz kalmasın diye.canım rahmin içinde kas altında çeşitli myomlar çıkarılmış hatta dr bana bitane kaldı daha fazla rahmi kazıyamadım dedi.oda büyümesin diye arada yine o karışımdan içiyorum zaman zamn sogan kürü yapıyorum.ameliyatını ol canım ALLAH sıgın kurtul.refakatçı evet gerekiyor!
Uğur Saygılı çok iyi bir dr..Seçimini güzel yapmışsın...Berrin mi neydi benim dr um..sinirden adını bile tam anımsayamıyorum kadının..rahmimi almaya kalkmıştı....
alminacinar sen neden ugur beyi tercih etmedin?ameliyatını kim yaptı berrin hanımmı?rahmini almaya kalkmış niye?insan çocuk istemi olmasada bunu istemez erken menepoz vs sıkıntıları olur şimdi ne durumdasın ameliyat izi geçtimi ya benim en büyük myomun yeri hafif çukurumsu kaldı.inan rahmim sagsaglim kurtuldu diye sevininiyorum bu sorunlarıda takmıyorum.bişey daha sorcam,göbek çevresinde agrın oluyormu?benim hep varda mrkettim?
herkese geçmiş olsun arkadaşlar, hepinize acil şifalar dilerim..
30 yaşındayım bekarım ve rahmin dış duvarında 9 cm lik bir miyomum var
4 ayrı doktora gittim hepsi ameliyat olmam gerektiğini söyledi..bu hafta yada önümüzdeki hafta ameliyat olucam, izmitte yaşıyorum...ameliyattan sonra buraya gelişmeleri yazarım...Tek dileğim ameliyatın iyi bir şekilde geçmesi benim için dua edin
herkese geçmiş olsun arkadaşlar, hepinize acil şifalar dilerim..
30 yaşındayım bekarım ve rahmin dış duvarında 9 cm lik bir miyomum var
4 ayrı doktora gittim hepsi ameliyat olmam gerektiğini söyledi..bu hafta yada önümüzdeki hafta ameliyat olucam, izmitte yaşıyorum...ameliyattan sonra buraya gelişmeleri yazarım...Tek dileğim ameliyatın iyi bir şekilde geçmesi benim için dua edin
canım o zamanlar deü deki dr.ları tanımıyordum..bekardım..illa kadın dr olsun istedim..berrin hanım benden sadece kanser araştırması amacıyla rahimden parça almış..zaten hemen hemen her hastasının rahmini alıyormuş o kadın...ameliyatımı başka bir dr. yaptı...ameliyat izim geçmedi..zaten üzerine de sezaryanla doğum yaptım..:) ameliyattan sonra aylarca hissizlik oldu ameliyat bölgemde....
tanticim benim kullandıgım bitkisel illaç tegatis di myomlar için.fakat senin büyümüş dedigine göre rahmin şeklini bile degiştirmeye başlamış evet açık ameliyat olmalısın.geniş kapsamlı bir hastahane tercih et.keşke izmire gelebilsen ugur saygılı veya beni ameliyat eden dr erbil dogana gitmeni önerirdim.Ben şimdi izmirde degilim eger olsaydım gel derdim seninle ilgilenirdim.istanbulda gelişmiş şehir mesela bende tüpbebek için oraya gitmek istiyorum.Ailene haber ver ben hbr verirken çok basitleştirerek anlatmıştım onları üzmemek içn.
ameliyattan nekadar sonra evlendin?gebelikte sorun oldumu?agrı falan.ya benim dedigim gibi halen göbek çevremde zaman zamn agrım oluyor.halende hissislik tameman geçmiş degil.