katılıyorum canım ben tanti'ye açıklama gereği duydum pek bize inanmıyorlar gibi...işte ben de o ameliyat deneyimi olanlardanım...Myom ameliyatı olunsa bile rahim içinde myom nüveleri varsa zaman içinde büyüyebiliyor..Tekrar ameliyat yolu görünüyor... Kadın doğumcular elbette hasta ( müşteri kimi dr a göre malesef ) kaybetmek istemezler..Evlenmeden önce prf. dr.un biri,ki kadın doğumcuydu.Rahmimi almaları gerektiğini söylemişti..Evlendim,çocuğum da oldu... Myom ameliyatları öyle basit operasyonlar değiller.....
benim tüm rahmim myom ve myom nüveleriyle doluydu desem ?arkadaslar anlatamadim galiba arastirmadan burdan ahkam kesmiyorum ben kendifikrimi soyluyorum ben tercih etmem cunku bi miyom degil bi cok miyom var hepsinin kan akisini saglayan damari engellerlerse halim ne olur her yonden kan dolasimim tikanir siz kendinize gore haklisiniz ben kendimi gore tercih bu sanki ben sizi yalan soyluyorsunuz kotu bi yontem demiyorumki savunmaya geciyorsunuz ayrica dr larin hepsi senintercihin arastirmak icin brosur veren bile oldu ayrica kistte oldugu icin benimyolum ameliyat o yontem bana uymuyor ve uzun surede miyomlar kuculdugu icin okdr zmn yok
myomun olduğu yere göre değişir bu durum canım..Benim eşim de Eskişehirli ve Osmangazi tıp fakültesi mezunu..radyoloji hocası da eşimin hocası..eskişehir de bu konuda tecrubesi ve bilgisi olmadığını söyledi ve o da bize Saim Yılmaz ı önerdi..Biz de taaa Düzce den Antalya ya gittik..doktora muayene olup sonrası için nası bi yol izlicemizi anlatır diye düşünüyorum bu embolizasyon olayı için,herkesin farklı,ama olmazsak bu myomla bebeğin rahimde sağlıklı gelişimi sözkonusu olamaz,hem ben düşük yaptım,kaplamış rahmimi,küçük bi yer kalmış,burdaki prof bana bu şekilde hamile kal diyo nası prof olduysa,riski var sölüyo ameliyatın,ne bilim doktorlarada güvenim kalmadı ama saim yılmaza gitmek istiyorum yoksa benim prof bidaha düşük yapmama neden olcak yine üzülcem,en azından bu doktor bilgilendirir yapılcaksa yapar,korkunun ecele faydası yok arkadaşlar ne güzel kurtulmuş bizimde isteğimiz kurtulmak deilmi nasılsa,şifayı arıcan keşke eskişehirde olsaydı antalyada ama gidip muayene olmayı çok istiyorum eşiminde aklına yattı bakalım kısmet yoksa böle hayallerle doğurup çocuk sahibi olcam püfff:26:
ayrıca ben kimseye gidip embolizasyon yaptırın demiyorum..sadece alternatifler arasında bu embolizasyon işini de araştırın diyorum..sonuçta dr daha iyi bilir hastanın bu işleme uygun olup olmadığını...
İnşallah kökten kurtuluruz bu myomdan,sizin durumunuz nedir şuan,bebeğiniz varmı,hamilelik süreciyle ilgili doktor size ne kadar süre verdi,şuan rahminizde myom kalmamıştır umarım,bizi bilgilendirirseniz çok sevinirim sağlıklı günler
asel 35
cok gecmis olsun keske bende candybabyde su ameliyati atlatsak artik beynim okdr doluki hicbirseyden zevk almiyorum...
senin miyomlar galiba rahimboslugu icerisindeydi anladigim kadariyla peki bu ameliyat yuzundemi yumurta rezervelerin azaldi ben yumurtalik kisti ameliyatlarinda azaliyor biliyordum miyom amaliyatlaridami azaltiyormus..
benimde otuza girmeme cok az kaldi otuz de gitsin daha ameliyat olup korunma surecine girecem ondan sonrada dogal yolla olursa ne ala yok tup bebek olursa oda zmn kaybettirir offffffffffffffffff bende artik bibebis istiyorum
asel35 arkadaşımm Allah aile bütünlüğünüzü daim etsin canım.Darısı hayırlısıyla bizlere inşallah.Sana bişey sorucam,bu ameliyat sonrası normal hayata dönme süresi nedir?Sanırım ameliyatını açık oldun?Ayrıca refakatçi ile ilgili sorunum olabilir benim,bunu nasıl çözebilirim bilmiyorum :?