candybaby doktor miyomumun oldugunu soyledi an dogumkontrolude birak dedi bana kesinlikle buyutur dedi tabii oncesinden 3 aylik bi takip yapiyorlar o surede buyutuyorsa hemen biraktiriyorlar yok buyutmemisse 3 ayda bir kesinlikle kontrole bekliyorlar benimkisini buyuttu ama maalesef biraktiktan sonrada buyudu anliycan herturlu sanssizim
arkadasin adini unuttum simdi ama sikayet olarak benimde adet duzensizliklerim yok cok sukur sadece aralarda lekelenmeler oluyor ve agrioluyor kasikta ki bu agri ztn miyomun yarattigi agri ve yumurtalikta kist varsa arada bicak saplanir gibi oluyor yada surekli hafif agri seklinde oluyor en azindan bende olan bu kisiden kisiye degisebilir tabii sirta dogru adet agrisi gibi yaptigida oluyor adet degilken...
Bunlar icin alttan ultrasonla bakiyorlar daha iyi gorunuyor diye gobekten cok kucukler belki net gozukmeyebilirmis ama bekar olanlar icin mr onerebilirler mr a girenide cokokudum ben burda benden hickimse emar istemedi dogrusu mr isteyen doktorlarin bence ulstrasonlari son teknoloji degil simdi ben medicana gittigimde ki ultrason digerleri ile farkliydi kan akisini damarlari dahi net gorebiliyordu hickimsenin bahsetmedigi kucuk miyomlari bile o gordu ben birtane sanirken o kac tane minicik miyomlar saydi ve buyuk olan miyomumun iki damardan beslendigini bana cok net gosterebildi bidiger doktorda bu muaynenesinde bakti ameliyattan once herseyi net bilmek icin beni bi goruntuleme merkezine yonlendirdi tam olarak herseyi net gormek istyiorum diye ki yaptiracim sey medicanada yapilan ayni muayene olacakti orda doktor ucret 20 tl oderken diger doktorun istedigi goruntuleme merkezine gitseydim eger 200 hatta kusurati vardi istediler anliycaniz doktorun elindeki aletlerin son teknoloji olmasi icinde tam tesekkurlu hastane sart yada ortada anlasmali para iliskileri var oda ayri konu tabii cunku diger doktorlar goruntuleme merkezine yonlendirmedi digeri gibi baktigi halde
herneyse cok uzattim bu sabah yine aglama krizi gecirdim uyandigimda kurtulsam artikkkkkkk su miyomlardan ve kistten