Miyomlu Hatunlar Kulübü

Gecmis olsun. Bende 13 cm olana kadar hic belirti vermedi. Ama buyumeye devam edip dejenere olduktan sonra siskinlik ve agri yapmaya basladi. 3 hafta once ameliyata 20 haftalik gebelik karniyla girdigimi soyledi doktorum, miyom 25 cm cikti.
Merhaba, benimde 7 cm civarında dejenere bir miyomum var. Merak ettiğim şu ki miyomunuz alındıktan sonra pataloji sonucu nasıl çıktı. Çünkü okuduğum yazılarda büyük ve dejenere olanların kötüye dönme olasılığından bahsediyor bu da beni korkuttu ve sizin son durumunuzu merak ettim nasıl sonuçlandı diye.

İstanbul' da öncelik anadolu yakasında Robotik ya da kapalı Miyom Ameliyatı yapan tecrübeli doktor arıyoruz özelde tecrübeli bir doktor olursa genç bekar bir hastamız için lütfen?

Merhaba Arkadaşlar
3 ay önce laparaskopik miyom ameliyatı oldum. Sol taraftan rahim disi 10 cm sağ taraftan rahim dışına büyüyen 5 cm rahim ara duvardan iki tane 3 cm lik miyomlar çıktı. İlk 1 ay bir şikayetim olmadı. Ama 2. Ay sağ kasigimda dolgunluk ve şişlik hissi başladı. Sonra o ağrı bacağıma ve belime vurmaya başladı. Doktoruma gittim ultrasonla baktı bisey yok dedi fitik olabilir dedi. Genel cerrahide gittim yüzeysel ultrasonla bakıldı fitik yok dediler. Başka bir kadın doğumcuya gittim o da bir sorun gözükmüyor dedi. Ama 3 ay bitti hala kasigimdaki ağrı geçmiyor bacağıma ve belime vuruyor. Ameliyat sonrasi böyle birsey yaşayan oldu mu? İlk reglim çok agrili geçti 1 gün sürdü. Sonrasında şişlik dolgunluk hissi ile beraber 1 hafta sonra ağrı başladı. 2 aydır da geçmedi. Ameliyat toparlanma süreci diyip bekledim. Sabrettim. Ultrasonda bisey yok diyorlar. Ama artık çok canım sıkılmaya başladı. Ne yapacağımı şaşırdım. Amelyattan sonra cok dikkat ettim agir kaldirmadim. Bir is yapmadim. Yani ne oldugunu anlayamıyorum. Bu rahmin iyileşme süreci bu kadar uzayan var mi? Normal mi anormal mi ben de şaşırdım artik😢

Merhaba bende de submukoz miyom cikti 4 cm...aşırı sanci kanama mav oluyorum...acik ameliyat olacagim şamsun tip akultesi handan celik doktora
Merhabalar,
Hocam oldunuz mu ameliyat.Bende de 7 cm çıktı özelde ve devlette gösterdim normal polikinlige samsun da.ama prof bir hocaya da göstermek istiyorum, handan hoca ile süreciniz nasıldı önerir misiniz

Samsun da miyom konusunda deneyimli bir doktor oneriniz var mıdır?1 tane 7 cm e yakın bir intramutal miyomum var.evliyim ve çocuk istiyorum, bunun için önden kontrole gidince farkedildi.1 doktor sorun yok dedi riskli yerde değil, diğeri ise açık ameliyat ile almalıyız dedi?var mıdır bir yorumunuz ya da öneriniz? Çok yedirginim ameliyat konusunda..

Samsun da miyom konusunda deneyimli bir doktor oneriniz var mıdır?1 tane 7 cm e yakın bir intramutal miyomum var.evliyim ve çocuk istiyorum, bunun için önden kontrole gidince farkedildi.1 doktor sorun yok dedi riskli yerde değil, diğeri ise açık ameliyat ile almalıyız dedi?var mıdır bir yorumunuz ya da öneriniz? Çok yedirginim ameliyat konusunda..
Öncelikle çok geçmiş olsun, benzer bir durumu bende yaşadım çocuk için kontrole gittiğimde miyomu öğrenmiştim biri intramural türdeydi doktorum çocuk önerdi ancak gebeliğim düşükle sonuçlandı. Ardından açık miyom ameliyatı oldum tabi ki her hasta özel güvendiğiniz doktorunuzun kararı neyse onu uygulayın ancak kolay kolay karar verilmiyor maalesef

Merhaba çok geçmiş olsun Açık miyom ameliyatı sonrası ne kadar sürede toparlandınz karin sisliginiz gectimi kabızlık gaz şişkinlik şikayetleriniz oldumu

Merhabalar,
Hocam oldunuz mu ameliyat.Bende de 7 cm çıktı özelde ve devlette gösterdim normal polikinlige samsun da.ama prof bir hocaya da göstermek istiyorum, handan hoca ile süreciniz nasıldı önerir misiniz
Merhaba mesajınızı şimdi gördüm kusura bakmayın...ben 2019 yılında oldum..açık denilmisti zor yerdeydi..ama şükür olacağım zaman aşağı inmiş kapalı alttan beri alınmıştı..problemim kalmadı...handan hoca çok iyiydi ilgiliydi...şuan durumunuz nasıl peki

Merhabalar ben 21+3 günlük hamileyim. Bugün ayrıntılı ultrasonda doktor 2 cm büyüklüğünde subseröz myom var dedi. Tecrübesi olan varsa benimle paylaşabilir mi? Hamilelikte büyür sonra küçülebiliyor dedi ama hiçbir fikrim yok.

X