Yatak Odası Dekorasyonu miss_curious mobilya avinda:))))))

miss_curious

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
5.010
2.833
773
40
kizlar su siralar mobilya bakiyorum gozume carpanlari sizlerle paylasmak istedim..Size de fikir olur belki..Arastirmalarim daha devam edicek...kaydirigubbakcemile4Buldukca eklemeye calisicam.buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
1.
adeseyatak2.jpg
ADESE YATAK ODASI
2.
img1132nisanyatak.jpg
NıSAN YTK
3.
img1212ritimyatak.jpg
RıTıM YTK.
4.
odafonyatak.jpg
ODAFON YTK
5.
ebruyatakmilassiyah.jpg
EBRU YATAK ODASI-MıLAS SıYAH
6.
alyansyatak1.jpg
ALYANS YATAK ODASI
7.
aiyanyatakyenieri.jpg

8.
dsc07839nikl.jpg

9.
img4205kopya.jpg

10.
aydodu2.jpg
AYDOĞDU YTK ODASI

Son düzenleme:
ayy hepsi çok güseller valla 4 5 ve sondakine özellikle bayıldım yaa çok tatlı bunlardan birinimi almayı düşünüosun..

bunlari antalya'da gordum bi magazada..Inegolden geliomus..Su an arastirma asamasindayim..Sizlere model olur die paylasmak istedim kizlar..

2 ve 3 . çok güzel. ben de mobilyalarımı inegölden almayı düşünüyorum.çeşit oldukça fazla ve fiyatlarda uygun...

hepsi çok güzel arkadaşım paylaşım için teşekkürler mobilya seçimi dert zaten ama eklerken hangi mağazadan olduğunu markasını da yazabilir misin opuyorumnanaktan

3. sü çok hoşmuş. onun yemek odası takımınıda ilgili bölüme eklemen mümkünmü acaba arkadaşım?

Kızlar 4 ve 6.yı ben haftasonu rapsodı mobılyada gÖrdÜm. Fıyatlar 3750-3250 ıdı galıba. Ben ebru modelını Çok beĞendım. Ancak yemek masaları standart 8 kıŞılık olduĞundan almadım. GÖrevlıye kataloĞunuzda bu ÜrÜnler yoktu neden dedım. Yenı modeller dedıler.

3-4-5 çok hoş özellikle beyaz mobilyalar hoşuma gidiyor.paylaşım için teşekkürler canımopuyorumnanaktan

Back
X