- 2 Mart 2011
- 1.804
- 33
Bu arada evlilik teklifimi reddetmene fena bozuldum, görüşücez seninlee. Benimle çok daha mutlu olabilirdin oysa ki.
bebek ben seni de mi alsam yaa? haftanın tek günleri sana gelirim, çift günleri kumana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada evlilik teklifimi reddetmene fena bozuldum, görüşücez seninlee. Benimle çok daha mutlu olabilirdin oysa ki.
niyeyse bende öle düşünüyorum güzel şeyler olacak die ondan inadım yada artık bişeyler olsun istiyorumda mı aklım düşüncelerim hislerim o yönde çalışıyo bilemiyorum ama bi şekilde iletişşim kuracam artık öle yada böle umarım bi sevgilisi yoktur :18: tek korkum bu şuan
inşallah yoktur
varsa da insanlar ayrılıyo yani, gelin ata binmiş ya nasip demiş, belli olmaz o işler
kusum super haber bu!!
iliskisi yok olan durumunu "seilla ile nisanli" yapmak olsun hedefimiz, hadi bakalim
bu arada oyle boyu, posu bilmem neyine takilma cocuk gibi, olgun bi kadin ol azcik daha ogrenemedin mi o seklin semalin karin doyurmadigini, mutlu etmedigini??
ağzın bal yesin bebeğim nerdeeeeee hani öle bişey olsa neeee güselllll olur
takıldığınm yok da sadece topuklularıma veda edecem galiba ona yanıyorummmmmmmm
innnsallaahhh olur da topukluya veda edersin yaa, derdin bu olsun yavru kuuss :)))
bakalım hayırlısı diyelim
seillaaaa gunaydiiinnn! bakmiycaktin, tutabildin mi kendini :)))
tuttum valla şeker bakmadım ohh cok ii yaptım neydim öle ya ac bak ac bak
karalıyım bugünde bakmıycam (yarın için söz vermiyorumm amaaa )
bu arada nezaman gidiyosun ankaraya sen
yarin aksam yola cikcaz, gece ankaradayiz allah izin verirse.
cumartesi bizimkilerle nisan detaylarini konuscam, diger konuya da yazdim detaylari. pazar benimki geliyo zaten, pztsi ramazanin ilk gunu, babam oruclu ve gergin olur diye, pazar aksam tanistircam :)) 21:00 falan gibi bulusuruz evde, sonra cay kahve, hava serin olur cikar gezeriz dedi babam. pztsi-sali gun icinde nisan yapmayi planladigimiz mekanlara bakicaz, baska vaktimiz olmayabilir. aksamlari da hep birlikte iftar yapilir diye dusunuyorum. carsamba sabahtan da yola cikicaz, birlikte istanbula donucez. bi 10-15 gun kalicak, iyi olucak benm icin, cok ozluyorum (
sen ankaradan hangi gun, saat kacta ayrilcaksin?
planlar süper cok güzel molacak herşey eminim zaman kısa olunca tabi herşeyi peşpeşe sıralamak gerekiyo ama bence onun tadı daha bi başka daha bi güzel oluyo sok seviniyorum senin için cidden nazar göz değmezin Nazar
ben cumartesi gecesi dönüyorum canım pazar sabahı samsunda olmam gerek ve otobüsle döneceğim için gece cıkmam gerek yola
miskacım geldim ben haftasonu cok eğlenceliydi iyiki gitmişim o sinirle bian oradan da vazgeçiyodum ama iyiki ısrar etmişler
sende durumlar nasıl ? merak içerisindeyim
sekerimmmm :))
geldim geldim, rapunzelin topigine yazdim detaylari :)
ozledim sizi beee
bios kayboldu ortaliktan gercekten de :26:nerelerde, neler yapiyo acaba..
miskaaa
bana azıcık özet geç çok merak ettim,
tanıştıracağın kişi bay sooğuk mu yoksa yeni biri mi? değilse soğuk kişi nasıl oldu da olduuu??
aa sen sogukta mi kaldin??? o bitti yaa.. simdiki benim 8 yillik arkadasimdi, bana hep asikti ama ben istemiyodum biz arkadasiz diye. sonra ben bay soguktan ayrilinca, benimle konusmak icin izmirden istanbula geldi. hicbi sey hissetmedigin bu adama bile bi sans verdin, o ne yapti seni haketmek icin, benim yapmadigim? dedi. ben de, ben seni kaybetmek istemiyorum, sen benim icin degerlisin dedim, o da o zaman evlen benimle dedi.
bundan sonrasi kopuk, ay yok olmaz derken, kendimi yuzuk bakarken buldum yani, oyle deyim sana :)) kismet iste, insanin alnina yazilan kisi yanibasinda da olsa goremiyo insan, dogru zaman gelmedikce. demek ki dogru zaman buymus diyoruz. :)