Misafirlerimiz Gelecek ve öneri istiyorum, Lütfen.

Deli_zambak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
950
1.360
63
Merhabalar KK kadınları, bu salı arkadaşlarım gelecek eve gün tadında olacak.
Bana yapmam için farklı tarifler önerebilir misiniz?
Bir de çok zor olmasın çok tecrübeli değilim bu konularda.

Merhabalar KK kadınları, bu salı arkadaşlarım gelecek eve gün tadında olacak.
Bana yapmam için farklı tarifler önerebilir misiniz?
Bir de çok zor olmasın çok tecrübeli değilim bu konularda.
Gün tadında olacaksa bide kolay olsun diyorsanız kısır veya patates salatası ıslak kek sizi kurtarır bence

Kıbrıs tatlısı ya da haşhaşlı tatlı, gül ya da sigara böreği, amerikan salata, fırın mücver... bunlar klasik tarifler. Siz daha farklı tarifler mi arıyorsunuz?

Açılınn ben geldim :KK76:
Yavrum simdi oncelikle salatani sec kisır olur patates salatasi olurr ama borülce veya sehriye salatasi daha farkli ve guzel olur.
Börek yapabilirsin hazir yufkadan yalanci su boregi cok cok basit 10 dakikani almaz.
Kurutma dolma yaparsan o da cok basit. E bide tatli yap. Benim favorim elmali muhallebi. Bu burcakli yapiliyo cok cok basit ayni sekilde. Sana saydiklarim hep cok basit ve lezzetli seyler. Mucverde yapabilirsin dolma yerine. Ayy serbetli bisey hapmak isterssn de kadayif sarma yapabilirsin.
Diyetteyim ama ben ya.

Yogurtlu bi salata mesela havuc salatasi
Cig kofte, kisir, mercimek koftesi.. sec birini
Borek ya da pogaca
Aglayan pasta, islak kek, yas pasta.. sec birini

4 cesit tam kararinda..miktarini kisiye gore yaparsin az ve oz menu

Herkese çok tesekkür ederim. Tüm önerileri dikkate alıp arkadaşlarımın ve kendi damak tadıma göre 5 6 çeşit yapacağım.
Tiramüsi sectim tatlı olarak. Cok yaptım bir ondan eminim gerisini deneyeceğim.

Tarifler için nefis yemek tarifleri ni öneririm. Oradan ne yapsam çok güzel oldu. Videoları da var.

Herkese çok tesekkür ederim. Tüm önerileri dikkate alıp arkadaşlarımın ve kendi damak tadıma göre 5 6 çeşit yapacağım.
Tiramüsi sectim tatlı olarak. Cok yaptım bir ondan eminim gerisini deneyeceğim.

Cok da iyi yaptin . Giciikkkk. :dondurma:

Yemek konularini acarken bizi de dusunun.:deli:

Afiyet olsun. :kk77:

Yulaflı bisküvi tatlısı yapabilirsin.
Bisküvileri sütle ıslatıp aralarına krem şanti üstüne çikolata sosu oldu bitti, hem kolay hem de çok lezzetli oluyor.
Yoğurtlu patates salatası olabilir. Ben çok severim de :KK45:
Hazır yufkadan börek yapabilirsin ya da milföyden.
Tuzlu kurabiye, poğaça falan da olabilir yanına çeşit için.
Bir de mercimek köftesi yapar mısın ya noluuurr ne zamandır canım istiyor o_O

Tiramisu yapacakmissiniz yanina Patatesli gül böreği veya milföyden bir börek olabilir ikisi de kolaydır.
Makarna salatası da kolay.
Mayasiz pogaçalardan da yaptiniz mi tamamdır.
Hepsini nefis yemek tariflerinde bulabilirsiniz.

Arkadaşım sayesinde tanıştığım bir abla kardeş var bazen bir yerlerde oturup birşeyler yiyip çay kahve içiyoruz. Geçen.gun emrivaki kendilerini bana davet ettirmek istediler. Bizi bir evine çağırdı da seni görelim bı bizi ağırla falan dediler. Sakaya falan vurdum ama size sorayım sizce uygun mu kendileri evlerine davet etmek için daha uygular. Ama başkalarına gitmek istiyorlar. Sizce ne yapmaliyim

Kısır
Patates graten
Pogaca
Köfte
Tatlı olarak tavuk göğsü cevizli tarçınlı
Kakaolu vanilyalı kuru pasta
Afiyet olsun bol eğlenceler

Back
X