Misafirlerim

O insanlar cocuk degil ki ,birakin kendileri gezsin.Hem hastasiniz hem de isiniz var.Acba kendi isniz diye mi es geciyorlar? Uygun bir dille hem cok kotu hissettiginizi soyleyin,hem de ihtiyac durumunda ise gideceginizi.Uc gunde is kapatilmaz ki.

Yani yanlış anlamayın da dolandirmak bunun adı ne demek 1 gün deyip 3 gün kalmak yani hani oraya gelip memnun kalip uzatmış degil 3 gün kalacak ama size 3 gün derse siz hayır derseniz diye 1 gün diyor
Sadece bu hareketiyle bile sogurdum ben galiba

Bu düşünceyle geldiler evet çünkü dün birşey almak istedi elinden aldım ben hallederim diye yarın sen halledersin demişti
O degilde yakin arkadasi kenara cekip hala demediniz mi x cim bana 1 gun demistin ama arkadasin 3 gune cikardi .aranizda boyle mi anlasmistiniz bana neden 3 gun demedin diye .ben hala buraya takildim oteki dus kapinin dis mandalida digeri arkadasiniz .bence bu konuyu en azindna irdelemelisiniz .

ya bunu söyleyemem utanırım ben

gerçekten bu harekete bende çok sinir oldum. bu zamanda da 3 gün kalınmaz zaten kimsede ya ben vallahi yapamam. hadi dersin ki biz 1 gün dedik ama 2 inci gün de kalırsak ayıp olur mu senin planını bozmuş olur muyuz gibi birşey söyleyebilir. ilk gün zaten kendimi çok kötü hissettim otel gibi kullandıklarını hissettim. sonra o yüzden konu açtım zaten kendimi çok kötü hissettim.

O insanlar cocuk degil ki ,birakin kendileri gezsin.Hem hastasiniz hem de isiniz var.Acba kendi isniz diye mi es geciyorlar? Uygun bir dille hem cok kotu hissettiginizi soyleyin,hem de ihtiyac durumunda ise gideceginizi.Uc gunde is kapatilmaz ki.
bugümn açtım dükkanımı açık açık söyledim çok ödemem var nasıl yapıcam bilmiyorum dükkanı da kapatıp size katılamam dedim. tamam dediler ama yine de ben kırgın ve üzgünüm.

Bence konu sahibinin eski eşi zengin diye konu sahibi de iyi nafaka alıyordur diyorlardır ama kadın meteliğe kurşun atıyor.
yok ya durumumu biliyor benim arkadaşım aslında diğer kızla çok iletişimim yok yani 2 kez gördüm ama hal hatır sormayız sadece arkadaşımla görüştüğümüzde görüştük onunla. arkadaşım nafakayı alamadığımı da biliyor.

Merhaba bir gün kalacaklarını söyleyip üç gün kalmaları çok samimi olmuş olsanız bile kabul edilecek bir durum değil. Siz onların söylemi üzerine bir gün kalacaklarını düşünüp diğer günler plan da yapabilirdiniz.

evet, bu konuda gerçekten inanılmaz buruk içim. arkadaşım samimiyetimize dayanarak belki birşey söylemedi bende bana gelen birini geri çeviremem zaten. yarın gidecekler ama bu konuda çok üzüldüm otel gibi kullanılmak hoşuma gitmedi.

bırakmadım 1 gün annem açtı dükkanı, Allahtan ailem çok destekçim.
ama bugün geldim açtım, kendileri gezmek isterlerse gezsinler ben o kadar çocukla dün cidden bu halimle başım döndü. midem bulandı kusasım geldi ama yine de belli etmedim. bence yeterli bu fedakarlık. ben insanlar için fedakarlık yapmayı bırakmışım çok şükür.

öyle ya gerçekten 3 gün kendi aileme katlanamam. bu zamanda anlam veremiyorum 4 kişi 3 gün kalmak. ben mı abarttım olayı diye düşündüm ama konuya yapılan yorumlar haklı olduğumu gösterdi takılmamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…