Misafirlerim

Herhangi bir haber yok. Uyaptan takip ediyorum araya bayram girdiği için uzadığını düşünüyorum.
Misafir konusunda yüzde bir milyon haklısın. Ama burada kendini çok güzel savunuyorsun ne diye elin kızlarına hizmet ediyorsun ki gayet hakkını yedirmeyen birisin ne çekiyorsun hele dükkan kapatmak ne münasebet ekmek kapınsa kapatma lüksün olmamalı. Herkes işe gidiyor misafir geldi gitmeyelim diyemiyor. Böyle rahatlık vermene ekstra şaşırdım açıkçası

vermedim zaten verdiğimi nereden çıkardın? gayet dükkanımı açtım. evime gelen insanlara da elbette birşeyler yaparım o kadar da görgüsüz değilim. ne diyip kendi yemeğinizi kendiniz yapın mı diyeyim?

1 gün takıl onlarla sonra işini aksatma Jameya
Söylersin de açıkça siz 1 gün dediniz bende ona göre ayarlama yaptım siz gidin nereye istiyorsanız diye.
Ben olsam alkol olaylarına hic girmem,nerede uygun görüyorsan 1 kez orada yemek ısmarla istiyorsan ,onun dışında masraflarına karışma.
Çok yakınsan açıkça söyleyebilirsin borçlarım,ödemelerim var bu ay açılamam diye.

Demedin mi dükkanı kapattım açmadım diye. Görgüsüz değilsen insanların yüzüne gülüp arkalarından dedikodu yapma o zaman hak verdik yine carladın hey Allahım ya

Demedin mi dükkanı kapattım açmadım diye. Görgüsüz değilsen insanların yüzüne gülüp arkalarından dedikodu yapma o zaman hak verdik yine carladın hey Allahım ya
sen iyi miisin? ne carlamasından bahsediyorsun? lohusasın herşeyi yanlış anlıyorsun diye algılıyorum. kapatmadım dedim yorumları okumadıysan tekrar söyliyim kapatmadım kendileriyle konuştum ve tatlıya bağladım. 1 gün gezdik ertesi gün dükkanımı açtım.

hepsini söyledim ve bir gün gezdim sonra dükkanımı açtım. açık açık konuştum onlar da anlayışla karşıladılar zaten

Senin de ağzında bir lohusa taktın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…