Misafirlerim

Paraları yoksa zaten sizin ödeyeceğinizi düşünerek gelmişler. Açık açık da söylüyorlar😅 parası olmayan adam evde oturur 😏 başkasına çöreklenip masraflarını ödetmez
Ya bir gün kalıcaz diyip 3 güne çıkmalarına ben aşırı takıldım. En sevmediğim şeydir bu yatılı misafir zaten max 1 gün çekilir üstelik çocuklar aşırı huysuz. Benim kızım daha uysal birşeyi anlatırken anlıyor ama bugün gittik gezdik mesela bütün gün ağlamalarından keyif alamadık hiçbirşeyden. Anneler şikayet ediyor çocuklar ağlıyor birşeyler için tutturuyorlar,laf dinlemiyorlar filan. Birde her yer de aşırı kalabalık.

SIzin odemenizi kabul etmeleri için karşi tarafinda 10 yaş grubu olmasi lazim. Bence abartiyorsunuz bu zamanda kahve bile ismarlamio insan birbirine. Yada Siz oraya gittiginizde 10bin tllik masraf yapip ödemiyorsunuz sanirim ondan bu kadar gerildiniz.

Fazla iyi niyetlisiniz.
Onların yaptığı saygısızlık.
Ben olsam müsait değilim, bir gün dediğiniz için bir güne göre ayarladım kendimi. İşe dönmem lazım derim.
Dedim ben evet yarın katılamam size dükkanı açmam lazım,kendimi tek bir gün için ayarlayabildim dedim.

SIzin odemenizi kabul etmeleri için karşi tarafinda 10 yaş grubu olmasi lazim. Bence abartiyorsunuz bu zamanda kahve bile ismarlamio insan birbirine. Yada Siz oraya gittiginizde 10bin tllik masraf yapip ödemiyorsunuz sanirim ondan bu kadar gerildiniz.
Ben bu zamana kadar kimseye masraf yaptırmadım valla. Param kadar yer içerim genelde.

Çocuklarda küçükse çok zor olur arabada yoksa gezme değil işkence olur
Otobüsle gittik ve 2 dk içinde isyan etmeye başladılar. Annelerxen biri ağliycam isyan edicem eve geri dönücem gibi şeyler söyledi 😂 ya zaten tahmin ederek bir günde 3 yere gidemeyiz anca 1 yeri gçrebiliriz burası istanbul dedim yok yok gideriz demişlerdi ama Allahtan vakit yetmedi gerçekten 3 ayrı yere gitmek birde her bir yere gitmek için en az 1 saat yolda geçirilecek tüm güne sığdırmak çocuklarla imkansız

Eee ozaman bu derdiniz niye onu anlamadim. Size yapilmayan birseyi neden siz yapasınız?
Ben birde kimseye de gidip 3 gün kalmadım bu arada. En fazla 1 gün kaldım o kadar. Ama yarın sen halledersin dediği için takıldım ben demek ki beklenti içerisindeler

Ben birde kimseye de gidip 3 gün kalmadım bu arada. En fazla 1 gün kaldım o kadar. Ama yarın sen halledersin dediği için takıldım ben demek ki beklenti içerisindeler
Ben orayı atlamışım sanırım kusura bakmayin. Manyamış bu insanlar gercekten çığrından çıkmıð artik herkes. Bide 2 kisi

Birde esiniz nerde acaba? Ek olarak maddi durumunuz çokmu iyi olarak biliuorlar. Bu kadari fazla yani yüzsüzlük. Cok sinir oldum

Eski açtığınız konulardan hatırlıyorum sizi dükkanı açmak için bile bir sürü masraf yaptınız eski eşiniz çocuğun gecinmesi için bile nafakayi zor ödeyen bir insan yani anlatmak istediğim siz çocuğunuzla zaten zor dönemden geçiyorsunuz birde misafir masrafimi yapacaksınız.

Asıl arkadaşım için 3 gün kalinacagindan haberi yoktur demişsiniz de emin olun haberi vardır.

Gerçekten anlamıyorum hem gezme listesi çıkarıyorlar ama gitmek için para yok diyorlar siz hadi onlara uyup gitseniz ne olacakti.
Evet öyle durumlar da var. Dükkana mal almak için varımı yoğunu yatırıyorum ne kartta limit kaldı ne cebimde para kaldı. Birde ay başı bir sürü ödeme yapmam lazım. Ben kara kara kartımı nasıl ödicem diye düşünüyorum evin faturalarını bile 2 aydır bekletiyorum ama 3 gün misafir gelip birde gezmek istiyor. Katklamayacağımı söyledim yarın dükkanımı açıyorum.

Sizmi ismarladiniz naptiniz
Yok hayır herkes kendi cebinden yedi kimseye birşey teklif etmedim. Bi dönerken taksiyle dönmek istediler tamam ben ödiyim ama taksiyi dedim hayır ben teklif ettim ama biraları sen alabilirsin dedi diğer arkadaş çok samimi olmadığım. Bende 3 bira aldım sadece eve geldik.

Yani sonuçta yabancı ülkede değiliz niye siz götürüyorsunuz atlayıp taksiye gitsinler siz de açık açık söyleyin , bir gün dediniz diye ben bir gün dükkanı kapatma planı yaptım artık açmam lazım diyin geçin ayıbı ilk yapan düşünsün
Öyle söyledim sabah. Bugün katılırım ama yarın dükkanı açmam kazım çok ödemem var nasıl yapacağımı bilmiyorum dedim. Tamam dediler

X