Ya bir gün kalıcaz diyip 3 güne çıkmalarına ben aşırı takıldım. En sevmediğim şeydir bu yatılı misafir zaten max 1 gün çekilir üstelik çocuklar aşırı huysuz. Benim kızım daha uysal birşeyi anlatırken anlıyor ama bugün gittik gezdik mesela bütün gün ağlamalarından keyif alamadık hiçbirşeyden. Anneler şikayet ediyor çocuklar ağlıyor birşeyler için tutturuyorlar,laf dinlemiyorlar filan. Birde her yer de aşırı kalabalık.Paraları yoksa zaten sizin ödeyeceğinizi düşünerek gelmişler. Açık açık da söylüyorlarparası olmayan adam evde oturur başkasına çöreklenip masraflarını ödetmez
Dedim ben evet yarın katılamam size dükkanı açmam lazım,kendimi tek bir gün için ayarlayabildim dedim.Fazla iyi niyetlisiniz.
Onların yaptığı saygısızlık.
Ben olsam müsait değilim, bir gün dediğiniz için bir güne göre ayarladım kendimi. İşe dönmem lazım derim.
Ben bu zamana kadar kimseye masraf yaptırmadım valla. Param kadar yer içerim genelde.SIzin odemenizi kabul etmeleri için karşi tarafinda 10 yaş grubu olmasi lazim. Bence abartiyorsunuz bu zamanda kahve bile ismarlamio insan birbirine. Yada Siz oraya gittiginizde 10bin tllik masraf yapip ödemiyorsunuz sanirim ondan bu kadar gerildiniz.
Eee ozaman bu derdiniz niye onu anlamadim. Size yapilmayan birseyi neden siz yapasınız?Ben bu zamana kadar kimseye masraf yaptırmadım valla. Param kadar yer içerim genelde.
Bu düşünceyle geldiler evet çünkü dün birşey almak istedi elinden aldım ben hallederim diye yarın sen halledersin demiştiya yuh ama. size mi ödeteceklermiş bir de o pahalı yerleri
Otobüsle gittik ve 2 dk içinde isyan etmeye başladılar. Annelerxen biri ağliycam isyan edicem eve geri dönücem gibi şeyler söylediÇocuklarda küçükse çok zor olur arabada yoksa gezme değil işkence olur
Ben birde kimseye de gidip 3 gün kalmadım bu arada. En fazla 1 gün kaldım o kadar. Ama yarın sen halledersin dediği için takıldım ben demek ki beklenti içerisindelerEee ozaman bu derdiniz niye onu anlamadim. Size yapilmayan birseyi neden siz yapasınız?
Nedem zorundasın ben cidden anlamıyorumOff bide alkol olayı var içtiklerinde 7 8 bira birden içiyorlar onu da almak zorunda kalıcam
Ben orayı atlamışım sanırım kusura bakmayin. Manyamış bu insanlar gercekten çığrından çıkmıð artik herkes. Bide 2 kisiBen birde kimseye de gidip 3 gün kalmadım bu arada. En fazla 1 gün kaldım o kadar. Ama yarın sen halledersin dediği için takıldım ben demek ki beklenti içerisindeler
Sizmi ismarladiniz naptinizBen birde kimseye de gidip 3 gün kalmadım bu arada. En fazla 1 gün kaldım o kadar. Ama yarın sen halledersin dediği için takıldım ben demek ki beklenti içerisindeler
Evet öyle durumlar da var. Dükkana mal almak için varımı yoğunu yatırıyorum ne kartta limit kaldı ne cebimde para kaldı. Birde ay başı bir sürü ödeme yapmam lazım. Ben kara kara kartımı nasıl ödicem diye düşünüyorum evin faturalarını bile 2 aydır bekletiyorum ama 3 gün misafir gelip birde gezmek istiyor. Katklamayacağımı söyledim yarın dükkanımı açıyorum.Eski açtığınız konulardan hatırlıyorum sizi dükkanı açmak için bile bir sürü masraf yaptınız eski eşiniz çocuğun gecinmesi için bile nafakayi zor ödeyen bir insan yani anlatmak istediğim siz çocuğunuzla zaten zor dönemden geçiyorsunuz birde misafir masrafimi yapacaksınız.
Asıl arkadaşım için 3 gün kalinacagindan haberi yoktur demişsiniz de emin olun haberi vardır.
Gerçekten anlamıyorum hem gezme listesi çıkarıyorlar ama gitmek için para yok diyorlar siz hadi onlara uyup gitseniz ne olacakti.
Eşinden ayrılmıştı üyeBirde esiniz nerde acaba? Ek olarak maddi durumunuz çokmu iyi olarak biliuorlar. Bu kadari fazla yani yüzsüzlük. Cok sinir oldum
Ben boşandım eşim yok kızımla birlikte tek başıma yaşıyorumBirde esiniz nerde acaba? Ek olarak maddi durumunuz çokmu iyi olarak biliuorlar. Bu kadari fazla yani yüzsüzlük. Cok sinir oldum
Yok hayır herkes kendi cebinden yedi kimseye birşey teklif etmedim. Bi dönerken taksiyle dönmek istediler tamam ben ödiyim ama taksiyi dedim hayır ben teklif ettim ama biraları sen alabilirsin dedi diğer arkadaş çok samimi olmadığım. Bende 3 bira aldım sadece eve geldik.Sizmi ismarladiniz naptiniz
Takı üzerinde evet burdan bilgi vermek istemiyorum ya bikere verdim demedikleri kalmadıBu arada dükkanın takı üzerine mi? Nerede?
Anladım nasil duruyorlar dicektim. Bosanma konusunda hakkinizda hayirlisi olmusturBen boşandım eşim yok kızımla birlikte tek başıma yaşıyorum
Öyle söyledim sabah. Bugün katılırım ama yarın dükkanı açmam kazım çok ödemem var nasıl yapacağımı bilmiyorum dedim. Tamam dedilerYani sonuçta yabancı ülkede değiliz niye siz götürüyorsunuz atlayıp taksiye gitsinler siz de açık açık söyleyin , bir gün dediniz diye ben bir gün dükkanı kapatma planı yaptım artık açmam lazım diyin geçin ayıbı ilk yapan düşünsün