Misafir rahatsız etme yöntemi lazım

Kadının yüzüne karşı ondan rahatsız olduğunu söyle surat as, o kadın eşya çarpmayla evinden gidecek bi tip değil.

Artık sıktı bu konular cidden.

dün ayrı başlık bugün ayrı başlık açmayın konularınız aynı daha ne diyelim ki biz bundan önce söylenenlerle aynı

Bi teneke yağı evin bahçesine koy ve sürekli kontrol et. İçi 3-4 saate kalmaz fareyle dolar. Sonra o fareleri bi kaba koy eve sal. Çok tiksindirici bişey ama kesin çözüm. Bundan sende zararlı çıkarsın ama düşmanı da bertaraf edersin. Hiçbir savaş kayıpsız kazanılmaz kardeşim.

Ya da evimden defolun gidin diyeceksin diğer arkadaşların da dediği gibi. Bunda da sen suçlu olacaksın.

formülü yok canım istemediğinizi belli edin
para yok demişsin misafire göre değil bütçene göre yemek yap
açık söyliyim istemediğim kişi için naparım diye düşündüm
hizmette kusur etmemeye çalışırım şunu yaparım kp baba evde şu yok alırmısın
biliyorsun para yok yoksa söylemezdim derim

Annenden babandan telefon almış gibi yap bize gelmek istiyorlarmış falan diye konuş belki o zaman biz gidelim derler

Gobegini acinca ayip bizde eşimin yaninda o sekilde oturmani istemiyorum de net bi sekilde. Bide sen supurge tutarken eline ver viledayi sende sil de

Yapı olarak kimseyi evden kovalayamam ama soğuk dururum ve kesinlikle lafimi esirgemem ...
Karnını açıp yatmasinin sebebini sorarım...
Eğer ki hoşuma gidiyor yahut rahat ediyorum derse , bizim hoşumuza gitmiyor dedim...
Evine gelmiş, sizde o evde yaşıyorsunuz mecbur yemek yapılması gerekiyor ..
Artık ne diye hitap ediyor isen seslenip, regl donemim yakın cok ağrım var , sen yabanci değilsin yemeği yapar misin derim ardında çamaşırları as derim ama 6 aylık hamile ise bunu bahane eder gibime geliyor .
Akşam kayınpedere şikayet dahi edebilir

Yapı olarak kimseyi evden kovalayamam ama soğuk dururum ve kesinlikle lafimi esirgemem ...
Karnını açıp yatmasinin sebebini sorarım...
Eğer ki hoşuma gidiyor yahut rahat ediyorum derse , bizim hoşumuza gitmiyor dedim...
Evine gelmiş, sizde o evde yaşıyorsunuz mecbur yemek yapılması gerekiyor ..
Artık ne diye hitap ediyor isen seslenip, regl donemim yakın cok ağrım var , sen yabanci değilsin yemeği yapar misin derim ardında çamaşırları as derim ama 6 aylık hamile ise bunu bahane eder gibime geliyor .
Akşam kayınpedere şikayet dahi edebilir

o degil de kaynananin 30 yasinda olmasina sasirdim
aklimaparasi icin evlenen genc buldumcuk bi kadinmis gibi geldi uvey kaynana
esinize de sasirdim nasil kabul ediyo evinde yatili uvey anneye....
uvey muvey ama kaynanalik yapmaya kalkmasi da bi garip 30 yasinda...
istemdiginizi belli edin acik acik.30 yasinda kaynanam olcak gelcek esimin yaninda gobegi acik dolascak kaynana maynana dinlemem cok fena tartisirdim..

ilgilenme. öğlen 12-1 de çık odandan. bi günaydın deyip kahvaltılık tepsiye bişeyler koy odana geç. noldu derlerse kendimi hiç iyi hissetmiyorum kusura bakmayın uyanamamışım de . akşamına dışardan bişeyler söyle basitinden., yemek yapma. 2 güne giderler diye düşünüyorum. bu ne ya eşin söylemesine rağmen kalkıp gelmişler yüzsüz gibi..

Madem cinnet gecirecek duruma geldin gecir su cinneti de kurtul.

Soyle acikca istemiyorum sizi.de..

Baska yolu yoooooookkkkk.

Yoksa daha cok konu acarsin da bizim yapacagimiz birsey yok

Aaaa bi dk buldum ben.Ayakkabılarına hafif tuz serp.Bir süre sonra kalkıp gitmek isterler.Küçükken duymuştum.Böyle bir inanç var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…