• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir rahatsız etme yöntemi lazım

Bu kadinla ilgili bi 10 konunuz rahat vardir. Burda sayip sovme cesaretinizin yarisini gosterseniz ve "Ben yatili misafir sevmiyorum. Yatili olan siz oldugunuz icin aslinda. Lutfen gelmeyin bi daha "deseniz kadina, hicbir sorun kalmaz. Kocanizda zaten sevmiyor sizde. Gorusmezsiniz bi dsha olur biter.

Kadına geçen geldiğinde resmen Git artık evine işin vardır senin de sıkılmadın mı burda bn çok sıkıldım dedim bi ay sonra yine geldi

Cinnet geçiriyorum elimde değil
söyle kimin fikriydi de, ama sakin ol, eşyalaır düzelt çarpa çarpa, o uyurken çarp bişeyleir sürekli ses yap zaten sen de rhaat değilsin, evde sakinlik olmasın, tv nini sesnin aç o bişey izliyorsa aa şu başlıcaktı de kumandayı aldeğiştir, sesini çok aç, bişey ikram etme, isterse de duymmazlıktan gel, çok yoruldum alabilriisn de ya da, ne bileyim hep bi huzursuzluk olsun evde

Açıkça konuş

X işte göbeğin açık oturman yerde yuvarlanman şu bu

Beni rahatsız ediyor burası benim evim geçen geldin misafirsin kültürün farklı diye bir şey demedim ama rahatsız oluyorum sen geleceksin diye geriliyorum babamı da kırmak istemem onun eşisin ama bize yabancısın dikkat et de

Off sen de amma pisiriksin. Bi telefon acip da gelmeyin musait degiliz diyemedin. Buraya hergun konu mu acacaksin bu kadinla ilgili? Burda konustugunuz kadar onlara konussaydiniz smdi bu durumda olmazdiniz. Icten ice sinir olup kendinizi yiyip bitirecrginize konussaniza. Kadinin rahatsiz oldugun davranislarini pat pat yuzune soyleyeceksin. 30 yasinda kazik kadar kadin orasini burasini acarak mal gibi yerde yatamaz. Hem de esiniz de varken. Çüş derler adama. " Evde bu sekilde uzanmani istemiyorum, lutfen daha usturuplu oturur musun? Yatak odama kapi calmadan girmeyin. Buzdolabini acmayin birsey istiyorsaniz ben veririm." Bunun gibi her rahatsiz oldugun durumu hemen aninda soyleyeceksin. Zaten rahatsiz olacaktir. Ve en dogru yontem de budur. Acik ve net olun. Bir de sert ve mesafeli durun. Resmi olun yani. Arkadas gibi olmayin sakin. Hasretimize dayanamadiniz mi falan gibi sulu muhabbetlere girmeyin. Soguk durun. Sogukluk her zaman iyidir.

Üvey kaynana ve kayınpeder geldi yatılı kalmaya. Daha kadın geçen ay tek başına gelip bi hafta kaldı. Acayip rahat bi kadın ve bn onu istemiyorum... Çok rahat göbeğini açıp yerde yatıyor kocam evdeyken de aynı. 30 yaşında 6 aylık hamile. Yerden yatarak masadan ymk yiyor filan. Kafasına göre klimayı açıyor dolabı filan açıyor çok rahat kadın.
Bi insanı evden kibarca nasıl kovarsiınız? Ne yapsam da rahatsız etsem? Bunu kimseye yapmıyorum ama bu kadın beni hasta etti.
Taa Antalya dan gelip gelip bizde kalıyor onun geldiğinden beri daha kayınvalidem gelmedi..
Aynı konu diyebilirsiniz ama değil.. Bu sefer tek istediğim evden kovma ve misafiri nasıl rahatsız ederim yöntemi?
Mesela demin göbeğini açmış yatıyordu uyuyordu süpürge açtım.. Başka napabilirim? Kızabilirsnz belki ama herkes herkesi sevmek zorunda değil. Adamlara cepte beş kuruş para yok dedik yine de biz istemediğimiz halde geldiler

Resmen terslicen anca öyle mesela acti göbegini yerde yatiyo, ayaginin ucuyla dürt hissssst napiyon sen, yatacaksan git yatagini yat, edebinle ottur ne öyle yari ciplak yerlerde yatiyorsun dicen.
Dolabini mi acti, napiyon sennn, babanin evi sandin herhalde, ne istiyosun söyle ben veririm de tersle
Klimayi actiysa bu klima acilmicak ben rahatsiz oluyorum hastalaniyorum diyip geri kapatacan.
Yemek saati mi geldi, ben yapamicam basim agriyo al sunu, sunu sunu pisir de yiyelim aciktik haaaa diye terslenecen.
Onun duyabilecegi gibi bir sekilde anneni ara arkadasini ara, amann geldi yine, bi defolup gitse ya falan dicen.

Kayinpeder kac yaşında kadın 30 yaşında ve hamileyse Çok terbiyesiz miş göbeğini açıp yatmak nedir ya!!

En iyisi diğer kaynana hayatta ise onu çağrı yesinler birbirlerini bidaha tövbe eder gelmez :KK53:

Üvey kaynana ve kayınpeder geldi yatılı kalmaya. Daha kadın geçen ay tek başına gelip bi hafta kaldı. Acayip rahat bi kadın ve bn onu istemiyorum... Çok rahat göbeğini açıp yerde yatıyor kocam evdeyken de aynı. 30 yaşında 6 aylık hamile. Yerden yatarak masadan ymk yiyor filan. Kafasına göre klimayı açıyor dolabı filan açıyor çok rahat kadın.
Bi insanı evden kibarca nasıl kovarsiınız? Ne yapsam da rahatsız etsem? Bunu kimseye yapmıyorum ama bu kadın beni hasta etti.
Taa Antalya dan gelip gelip bizde kalıyor onun geldiğinden beri daha kayınvalidem gelmedi..
Aynı konu diyebilirsiniz ama değil.. Bu sefer tek istediğim evden kovma ve misafiri nasıl rahatsız ederim yöntemi?
Mesela demin göbeğini açmış yatıyordu uyuyordu süpürge açtım.. Başka napabilirim? Kızabilirsnz belki ama herkes herkesi sevmek zorunda değil. Adamlara cepte beş kuruş para yok dedik yine de biz istemediğimiz halde geldiler
baştan kabul etmeyecektiniz bu kadar sorunsa sizin için aynı muameleye siz kalsanız naparsını onu düşünün bence bundan sonra kabul etmeyin

Buraya actigin konularda bir suru insan fikir vermis daha onceki konularinda bu kadinla ilgili hala nasil kotu davranabilirim diyorsun pes yani.
Acik ve net olacaksin rahatsiz oldugun seyleri direk soyleyeceksin.

bence bu sefer sabret. hamile insana etmesen de karnindaki masuma merhamet et. bir dahaki sefere musait degiliz dersiniz.
bebeklere hic kiyamam ben.

Hep aynı konu, farklı değil. Neden devam etmiyorsunuz konularınızdan ?

Siz eşinizden kıskanıyor musunuz , devamlı olarak eşim evdeyken falan diyorsunuz .

Git odana yat bence :)
Yada bdahakine onlar gelmeden siz gidip kalın

Back
X