- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 40
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Bu kadın için her gün yeni konu açacaksınız sanırım.. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinnet geçiriyorum elimde değilBu kadın için her gün yeni konu açacaksınız sanırım..![]()
Bu kadinla ilgili bi 10 konunuz rahat vardir. Burda sayip sovme cesaretinizin yarisini gosterseniz ve "Ben yatili misafir sevmiyorum. Yatili olan siz oldugunuz icin aslinda. Lutfen gelmeyin bi daha "deseniz kadina, hicbir sorun kalmaz. Kocanizda zaten sevmiyor sizde. Gorusmezsiniz bi dsha olur biter.
söyle kimin fikriydi de, ama sakin ol, eşyalaır düzelt çarpa çarpa, o uyurken çarp bişeyleir sürekli ses yap zaten sen de rhaat değilsin, evde sakinlik olmasın, tv nini sesnin aç o bişey izliyorsa aa şu başlıcaktı de kumandayı aldeğiştir, sesini çok aç, bişey ikram etme, isterse de duymmazlıktan gel, çok yoruldum alabilriisn de ya da, ne bileyim hep bi huzursuzluk olsun evdeCinnet geçiriyorum elimde değil
Mantıklı. Kayınpeder olmasa neler ypcm da... O var
Üvey kaynana ve kayınpeder geldi yatılı kalmaya. Daha kadın geçen ay tek başına gelip bi hafta kaldı. Acayip rahat bi kadın ve bn onu istemiyorum... Çok rahat göbeğini açıp yerde yatıyor kocam evdeyken de aynı. 30 yaşında 6 aylık hamile. Yerden yatarak masadan ymk yiyor filan. Kafasına göre klimayı açıyor dolabı filan açıyor çok rahat kadın.
Bi insanı evden kibarca nasıl kovarsiınız? Ne yapsam da rahatsız etsem? Bunu kimseye yapmıyorum ama bu kadın beni hasta etti.
Taa Antalya dan gelip gelip bizde kalıyor onun geldiğinden beri daha kayınvalidem gelmedi..
Aynı konu diyebilirsiniz ama değil.. Bu sefer tek istediğim evden kovma ve misafiri nasıl rahatsız ederim yöntemi?
Mesela demin göbeğini açmış yatıyordu uyuyordu süpürge açtım.. Başka napabilirim? Kızabilirsnz belki ama herkes herkesi sevmek zorunda değil. Adamlara cepte beş kuruş para yok dedik yine de biz istemediğimiz halde geldiler
baştan kabul etmeyecektiniz bu kadar sorunsa sizin için aynı muameleye siz kalsanız naparsını onu düşünün bence bundan sonra kabul etmeyinÜvey kaynana ve kayınpeder geldi yatılı kalmaya. Daha kadın geçen ay tek başına gelip bi hafta kaldı. Acayip rahat bi kadın ve bn onu istemiyorum... Çok rahat göbeğini açıp yerde yatıyor kocam evdeyken de aynı. 30 yaşında 6 aylık hamile. Yerden yatarak masadan ymk yiyor filan. Kafasına göre klimayı açıyor dolabı filan açıyor çok rahat kadın.
Bi insanı evden kibarca nasıl kovarsiınız? Ne yapsam da rahatsız etsem? Bunu kimseye yapmıyorum ama bu kadın beni hasta etti.
Taa Antalya dan gelip gelip bizde kalıyor onun geldiğinden beri daha kayınvalidem gelmedi..
Aynı konu diyebilirsiniz ama değil.. Bu sefer tek istediğim evden kovma ve misafiri nasıl rahatsız ederim yöntemi?
Mesela demin göbeğini açmış yatıyordu uyuyordu süpürge açtım.. Başka napabilirim? Kızabilirsnz belki ama herkes herkesi sevmek zorunda değil. Adamlara cepte beş kuruş para yok dedik yine de biz istemediğimiz halde geldiler
Kayinpeder kac yaşında kadın 30 yaşında ve hamileyse Çok terbiyesiz miş göbeğini açıp yatmak nedir ya!!
En iyisi diğer kaynana hayatta ise onu çağrı yesinler birbirlerini bidaha tövbe eder gelmez![]()