• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir rahatsız etme yöntemi lazım

Çok afedersiniz ama her konunuz aynı şeyin laciverti tadında,size hep öneriler sunuluyor ,eşim kızar,kayınpederim bozulur diyerek geri çeviriyorsunuz,daha ne yapabiliriz ki? Gelip kadına burası benim evim,göbegini kapat,yemeğinide masada bizimle otur ye yiyeceksen,ben hoşlanmıyorum bu hallerinden hatta rahatsızım mı diyelim.

Nasıl geçti canm?Sıkılıp mı gittiler?

İdare eder sıkıcı geçti.
Kadına en son sizin oralarda misafirlik kültürü nasıl önceden müsait misiiniz deniyor mu yoksa öteki türlü emrivaki olur ya hani dedim. Ertesi günü öğlen uyandık hazrlnmşlar gttiler.
Geldiklerinin ikinci günü kayınpeder yatak odasının kapısına gelmiş sabah 9 da uyanın diye bağırıyordu neymiş uyanıp khvaltı hazrlıyckmşm. Sanki o uyanınca bzde mi uyanmalıyız ayıp yaptığı.
Duş almış kirli iç çmaşırını sepete atmış falan. Kadın bi değişik zaten anca otursun hanfendi ayağına hizmet edilsin ysrdım etmesin.. Mal gibi bi değişik saf mıdr nedir anlamadım..

İdare eder sıkıcı geçti.
Kadına en son sizin oralarda misafirlik kültürü nasıl önceden müsait misiiniz deniyor mu yoksa öteki türlü emrivaki olur ya hani dedim. Ertesi günü öğlen uyandık hazrlnmşlar gttiler.
Geldiklerinin ikinci günü kayınpeder yatak odasının kapısına gelmiş sabah 9 da uyanın diye bağırıyordu neymiş uyanıp khvaltı hazrlıyckmşm. Sanki o uyanınca bzde mi uyanmalıyız ayıp yaptığı.
Duş almış kirli iç çmaşırını sepete atmış falan. Kadın bi değişik zaten anca otursun hanfendi ayağına hizmet edilsin ysrdım etmesin.. Mal gibi bi değişik saf mıdr nedir anlamadım..
Bence tepkinin farkına vardılar. O yüzden ertesi gün hazırlanıp çıktılar. Nerdeyse ev üstüne ev gibi olmuş. Ev üstüne ev olmuyor malesef.Neyse birdahakine gelmek için biraz daha fazla düşünürler artık.

Back
X