- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.667
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Birden hastalan yataktan çıkama ve hizmet etmesini iste..
Su getirir misin, abla yemek yapar mısın şurayı bir makinaya tutar mısın ay çok fenayım belim çok kötü vs. vs. yap kalkma, yapma zaten kadın koşarak uzaklaşır :)
yemek yapma, bulaşık yıkama, git odana devamlı tek bırak falan.... ama en güzeli geleceklerini öğrendiğinizde "hiç uygun değiliz başka zaman inşallah" demek olurmuş keşke en baştan bunu yapsaymışsınız
Hiç konuşma ve sürekli surat as. Yemek yapmak zorundasın sonucta siz de yiyorsunuz ama tavırlı bir şekilde davran. Bidaha gelmek istediği zaman da uygun değiliz de direk ne varki bunda :) sonra lınır zaten kendi gelmek istemez. Ben böyle uzaklaştırdım kv kp i kendimden 
Kp e bişiy diyemem ama o şuan yok evde eşimle işe gitti. Kadını bozsm işe yarar mı sence
nedne geliyorlar olduğunuz şehri gezmek için mi?Eşim demiş başka zmn gel para pul yok zaten diye yine de geldiler bi de 4 5 gün kalacaklar şaka gibi
istediğin tv programını aç, sesini de aç otur tek kelime konuşma kendine içecek bişeyler al kahve yap sana yaramaz diye yapmadım deKp e bişiy diyemem ama o şuan yok evde eşimle işe gitti. Kadını bozmam işe yarar mı sence
Bn de anlamadım izmir de oturuyorum. Öylesine gelmiş işte şimdi odaya çekilip hiç ilgilenmemk daha ii olmaz mı ki.. Birazdan özlemimize doyamadın galiba diye laf sokmaya gtcmnedne geliyorlar olduğunuz şehri gezmek için mi?
ya da antalya sıcak sizin ora mı serin
nerde yaşıyorsun
ne garip kkadın yemek falan yapma tv de istediğini aç , odana çekilip evi de ona bırakma, temzi havlu koyma tuvalet kağıdı bitsin koyma, kendi istesin , onalyken yanınızda kimse yokken ters davran vs vs,
hayır nedne çıkıp çıkıp sze geliyorlar
Evimde sizi istemiyorum. Bazı davranışlarınızdan rahatsızım gidin lütfen diye söylemeye çalışın bence en iyisi.. Öyle rahat bir insan anca bundan anlarda gider öbür türlü kurtulmanız pek mümkün değil gibi görünüyor.
Kp e bişiy diyemem ama o şuan yok evde eşimle işe gitti. Kadını bozmam işe yarar mı sence
çok rahatsa alınmayabilir dediklerineKadını bozmam işe yarar mı sence
Kadının kocası da vari nasıl defol deyim 0?Sen bu kdini hala kibarca kovma pesindemisin. Ben olabildigince kabalasip ......git evden bile derdim heralde boyle bir sey yooook
Çok rahat ama şimdi içeri gidiyorum özlemimize doyamadın maşallah buraya gelmek kimin fikriydi filan dycmçok rahatsa alınmayabilir dediklerine
hem boşver laf verme tavırlarınla belli etmeye bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?