Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz yöre meselesi. Bundan 10 15 yıl kadar önce kendi anne babamin yanında da kasıyordum. Gelmesin de demek çok içimden gelmez. Kendisi söylüyor bazen uzan uyu yorulmussundur diye.ama içim rahat edemeyince buraya sordumValla ben kv kp den misafir olmaz kafasindayim. Madem aileyiz ben kendi ailemin yanında nasıl davranirsam onların yanında da aynı davranırım. Eğer kendini sürekli rahatsız hissedersem zaten gelmelerini istemem ki benim rahatım kaçarsa bir süre sonra başkalarının da rahatını kaciririm. Kendi rahatindan ödün verip rahat ettireceğim tek kişi kendi evladım.
Bayılazaaam ne kadar da rahatsın bir de açıklama yapmış bizim sorularımıza açıklama yapsanaBiraz yöre meselesi. Bundan 10 15 yıl kadar önce kendi anne babamin yanında da kasıyordum. Gelmesin de demek çok içimden gelmez. Kendisi söylüyor bazen uzan uyu yorulmussundur diye.ama içim rahat edemeyince buraya sordum
Tablo çizeceğim derken şaka yapıyorsun sanmışım.
Sevgilim derken?
Konu Müge Anlı iken şaka olmaz, Müge Anlı atamızdır ikonumuz idolümüzdür...Tablo çizeceğim derken şaka yapıyorsun sanmışım.
Emmi oğlunuz olabilir bi soyağacınızı kontrol ettirin litfen.Esiniz demek istemis ya simdi benim kafam karisti sizin baskasi ile resmi nikahli sevgiliniz esinizse benim resmi nikahli kocam benim neyim oluyor
Hepimiz aynı anda halüsinasyon görüyor olabilir miyiz ?Bayılazaaam ne kadar da rahatsın bir de açıklama yapmış bizim sorularımıza açıklama yapsana
Ben yasal olarak halis muhlis evliyim
Sizi ve evli sevgilinizi kimse bilmiyor ki niye ifşa olasınızBazen tepkileri ve durumu ölçmek için bazen ifşa olmamak için açtığımız konulardaki kişi olay durum yer değiştirebiliyor. En azından benim için bu geçerli. Karışıklık için üzgünüm. Durum bundan ibaret.
Benim sevgilim yok.Sizi ve evli sevgilinizi kimse bilmiyor ki niye ifşa olasınız
O zaman üstte bir üyenin söylediği gibi başkasıyla tüp bebek yapmaya çalışan kişi aslında sizin şahsi halis muhlis eşiniz?Benim sevgilim yok.
Troll çıkmana sevindim biliyor musunBenim sevgilim yok.
nEEEESizin kayınvalideniz yok ki sevgiliniz hala evli.