- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
Bu da benim konum zaten evet.Ben yasal olarak halis muhlis evliyim
Thread 'Başkasıyla evli eşle kıbrısta tüp bebek' Başkasıyla evli eşle kıbrısta tüp bebek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu da benim konum zaten evet.Ben yasal olarak halis muhlis evliyim
O kayınvalide bu kayınvalide değilse! Siz evlisiniz evli olan bir adamla da birliktesiniz. Eşinizle Türkiye'de sevgilinizle Kıbrıs'ta tüp bebek yapmak istiyorsunuz.O kayınvalide bu kayınvalide mi sizce? Özelden yazın.
Kötü bir durumKorkuyorsun, çünkü nikahiniz yok.Bir güvencen yok.. "Sevgilimin anasına hürmet etmezsem kapıya koyarlar" diye korkuyorsun
iki gün önce böyle bir konu açacağım sonra unutacağım. Lütfen..konu çok farklıSöylediğin yalanları sen bile unutuyorsun sanırım ama KK dedektifleri asla unutmaz trollcüm
Hahahah belki de hem sevgilisi yasal olarak başkasıyla evli,hem konu sahibi.Ben yasal olarak halis muhlis evliyim
Ne farklı yoksa siz evli misiniz aslında?iki gün önce böyle bir konu açacağım sonra unutacağım. Lütfen..konu çok farklı
Nesi farklı anlatsana Allah aşkına ya.iki gün önce böyle bir konu açacağım sonra unutacağım. Lütfen..konu çok farklı
Temiz dünya kısmına katılamayacağım.O kayınvalide bu kayınvalide değilse! Siz evlisiniz evli olan bir adamla da birliktesiniz. Eşinizle Türkiye'de sevgilinizle Kıbrıs'ta tüp bebek yapmak istiyorsunuz.
Hanfendi siz bu temiz dünya ya çocuk yapmayın.
Zira siz de olmamissiniz.
Merak ettimiki gün önce böyle bir konu açacağım sonra unutacağım. Lütfen..konu çok farklı
Bunlara göre bizizm dünya tertemiz.kim kimle nerde belli degilTemiz dünya kısmına katılamayacağım.
Ya ama kendisi de evli olsa kocasını aldatan kadın kayinvalideye ayıp olur mu diye düşünmez ki bilemedim shdhjsAnlaşıldı, siz de evliymişsiniz. İlk sorunuzda da yazsaydınız ya bunu, eşimin eşi olarak başkasıyla evli eş deyince daha fazla mı karışık olur diye düşündünüz acaba? Anlardık biz
Şu şekli bile karışık. Yorumum bittikten sonra tekra okuyup anlamaya çalışacağım.Anlaşıldı, siz de evliymişsiniz. İlk sorunuzda da yazsaydınız ya bunu, eşimin eşi olarak başkasıyla evli eş deyince daha fazla mı karışık olur diye düşündünüz acaba? Anlardık biz