- 5 Mayıs 2020
- 12.737
- 39.468
Kendisi de şırınga ile defalarca denemiş bunu. Niye herkes kocasından cocuk yapmaya çalışıyor, kocası Elon Musk falan mı?Bir dk., işler karıştı. Konu sahibinin kocası sevgilisinden çocuk yapmaya çalışıyormuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendisi de şırınga ile defalarca denemiş bunu. Niye herkes kocasından cocuk yapmaya çalışıyor, kocası Elon Musk falan mı?Bir dk., işler karıştı. Konu sahibinin kocası sevgilisinden çocuk yapmaya çalışıyormuş.
Belki adını güneş koyacaklardirValla konuda bebek varsa olabilir bence.
İddiası o yönde ama o zaman hindi niye tüp bebek de tüp bebek diye dolanıyor o kısmı anlamadım çok. Kendisini aldatan eşinden tüp bebek yapmaya çalışmıyordur herhalde.Eşinin sevgilisinin ağzından mı açmış diğer konuyu yani? Bir konu daha vardı böyle sanki
Kendisini aldatan eşinden şırınga yardımıyla hamile kalmaya da çalışmış, başarmış da.İddiası o yönde ama o zaman hindi niye tüp bebek de tüp bebek diye dolanıyor o kısmı anlamadım çok. Kendisini aldatan eşinden tüp bebek yapmaya çalışmıyordur herhalde.
İddiası o yönde ama o zaman hindi niye tüp bebek de tüp bebek diye dolanıyor o kısmı anlamadım çok. Kendisini aldatan eşinden tüp bebek yapmaya çalışmıyordur herhalde.
Hindi konunun sonunda sorudaki kayınvalide bile çıkabilir ben bu konuya olan inancımı kaybettim ElaMetresle yaristigindan ondan once hamile kalmaya calisiyor olabilir. Bazi kadinlar aldatilma hirslarindan cocugu falan arada harcayacak duruma geliyor. Hatta belki de diger konuyu o kadar uzatmasinin sebebi metrese laf soylendikce rahatlamasi bile olabilir. Insanlar cesit cesit her seyi beklerim
Şu sahnede levent'e ne küfürler etmiştimHindi konunun sonunda sorudaki kayınvalide bile çıkabilir ben bu konuya olan inancımı kaybettim Ela Eki Görüntüle 3165525
Sevgilimin eşini kıskanmıyorum. Eşimin sevgilisini kıskanıyorum. Rahatladınız mı?
Hayır bi de malum konusunda nikahlı eşe ağzına gelen her türlü hakareti de saydı Abla ateşli hastalık falan geçiriyor sanırım devreleri tutturamıyorHa bu arada ablacim madem konudaki asil es sensin, hani bu koca kisisi hic resmi nikahli esin evine gitmiyordu? Hani kagit ustundeydi? Her aksam eve geliyormus iste siz de baskasinin yatagindan ciktigini bildiginiz kocanizi geri mi aliyorsunuz?
Ayyyy boyle konular acmayin kk ya yaaa. Sonra okuyup yazarken guluyorum. Turkce ve Turk kulturunu bilmeyen kocama sebebini anlatana kadar da gobegim catliyor
Evli sevgilinin annesi sende falan kalmıyor. İlişkinizin aile içinde kabul gördüğünü ima etmek için böyle bir yalan uydurdun. Eğer böyle bir Durum olsaydı diğer konunda tatillerde arkadaş olarak ailesine gittim ama anlamışlardır onlar da durumu demezdin. Eşin yok, kayınvaliden yok. Senin de sözlükteki karşılığın sevgili bile değil.
Konudan çık işler sarpa sardı hemşomMavi ekran verdi benim beynim
Gidem de yağmura karşı kahvemi yudumlayıp ruhumu arındırayım hemşomKonudan çık işler sarpa sardı hemşom
Hayır bi de malum konusunda nikahlı eşe ağzına gelen her türlü hakareti de saydı Abla ateşli hastalık falan geçiriyor sanırım devreleri tutturamıyor
Kadına yaranacağım diye hazır ol da mı bekliyorsunuz. Yalnız kadın da böyle bir ilişkiye çanak tutuyorsa birbirinizi iyi bulmuşsunuzKayinvalidem bende kalıyor iki haftadır. Ben normalde işten gelince uyurum , sonra eşimle dışarı çıkarız .akşam yemeğini dışarda yeriz.
Kayinvalidem evdeyken dışarı çıkamıyoruz çıkmak istemiyor.
Yanında uzanamıyorum. Uyuyamiyorum. Bunları yaparsam çok mu abes kaçar?
Yanlış anlasilmak istemiyorum ama daha ne kadar kalacak bilmiyorum
O zaman sizin kocanız mı siz boşanmadan başka kadından Kıbrıs'ta tüp bebek yapıyor? Ya da herkes evliyse niye herkes kendi kocasından çocuk yapmıyor?Sevgilimin eşini kıskanmıyorum. Eşimin sevgilisini kıskanıyorum. Rahatladınız mı?
Mis.gibi yağmur var kahvede yanındaGidem de yağmura karşı kahvemi yudumlayıp ruhumu arındırayım hemşom
O zaman sizin kocanız mı siz boşanmadan başka kadından Kıbrıs'ta tüp bebek yapıyor? Ya da herkes evliyse niye herkes kendi kocasından çocuk yapmıyor?