- 9 Nisan 2018
- 1.390
- 3.759
-
- Konu Sahibi Matmazel -
Hayir bide simdiye kadar ikramlar hazirladik laf soz olmasin iyi agirlayalim diyeBiz değişemeyiz bencemisafiri kuru pastayla ağırlamam için ölüm döşeğinde filan olmam lazım
En iyisini yapıyor :)Benim bebekli bi arkadasim var
Ne zaman gitsek hazir kurabiyelerden koyar gecer
Yakin zamanlarda dogum yaptik
Kizboyle
Manikur vs aksatmaz
Benboyleyim
yuzume krem sursem botox yaptirmisim gibi hissediyorum
ellerim suyla ugrasmaktan mahvoldu
Insaatta calissam boyle yipranmazdi
ona cok ozeniyorum valla keske oyle olabilsem
Ev yapımı halley, nasıl aynısı gibi olmuş ama di mi diyin o zamanHayir bide simdiye kadar ikramlar hazirladik laf soz olmasin iyi agirlayalim diye
Bi anda ortaya halley koyarsak neler derler bilemedim
Ben de istemiyorum misafir insanlarla dışarda görüşmeyi teklif ediyorumHiç misafir ağırlamayarak bu soruna çözüm buldum
Ayyy sizi yerim ben ya. Hic yipratma yapa yapa olurBende aynı senin gibiyim ama ben beceriksizim pratik değilim poğaça yaparım kabarmaz kek yaparım güzel olmaz kendimi yıpratıyorum çok uğraşıyorum çocuklarımı ihmal ediyorum hatta ama yaptıklarım güzel de olmuyor
Pandemi başladığında yeni evliydim, başka şehire taşınmıştım ve çalışıyordum. Eşimin akrabaları gelmek istiyorlardı, hep savıyordum başımdan. Sonra da zaten yasaklar falan başladı, herkes elini eteğini çekti. Ben de biraz huysuzumdur, çağırmadım da kimseyi. O yüzden kimse de gelelim demiyor artıkBen de istemiyorum misafir insanlarla dışarda görüşmeyi teklif ediyorum
Yapmıyorum kocama git pastaneden al gel diyorum kucağımda bebekle ne uğraşacağım sanki bana herkes kırmızı halı seriyorSelam kızlar
Benim icin artik bir dert oldu bu konu
Misafir agırlarken kendinizden geçiyor musunuz
Sanirim annemden gorduklerim ve kendimle harmanladiklarimi da ekleyince misafir bende korku panik tedirginlik yaratiyor
Annem her misafir geleceginde evi temiz olmasina ragmen tekrar temizlerdi 2 saatte corbasindan tatlisina herseyi hazir ederdi. Bizde misafiri harika agirlama mecburiyeti var sanki. Benim de elim agirdir. Ozenli yaparim ama saatler sürer.
Evlendim baska bi yere geldim burada da birileri misafirlige gidecekse misal oglen 1de gelecekseler 11de ariyorlar. Ve ben asla hazir olamiyorum
Dilerseniz yarin agirlayayim sizi diyorum tabi o gece 2lere kadar pogacalar tatlilar ev temizligiyle geciyor benim icin misafir bir nevi stres oluyor
misafirler zili calana kadar kosturma halindeyim iceri girdiklerinde ise rahat moddayim sohbet muhabbet gırla. Cocuktan once bu problem olmuyordu ama cocuk olunca cok zorlasti. Kvnin ablalari bana geleceklerdi esim dedi tatli borek alayim disardan, ugrasma. Kv dedi olur mu oyle ayiplarlar falanevde yemek hazirladim misafirler huyumu ogrendiler onceden ariyorlar bende hazirlik yapiyorum
Gece 1 olmus ben firindan pogaca cikariyorum gidip cocugu emziriyorum sonra bulasiklari halledip yatiyorum falan
O saate nasil kaliyorum? Aksam yemek hazirla ye bulasiklari hallet cocugu yika uyut derken gec oluyor mutfaga giriyorum yorgun argin
Esim diyor bi kek cirp gec ne ugrasiyorsun
Yok olmaz diyorum 1 gun once haber verdiler
dun aksam tatlinin kremasini cirparken bebegim esimin kucaginda agliyordu, krema pissin hemen geliyorum dedim ama o an birseyler dank etti
Kendimi enayi gibi hissettim
sunu yazarken bile sinirlendim kendime
Degismem lazim dimi? Siz nasil yapiyorsunuz bu ikram islerini? Normal miyim yoksa? Biri beni sarssin
Kesinlikle katılıyorum hele ki sizin gibi küçük çocuğu olanlar için daha farklı misafirlik düzeni olmalı. Ya dışardan söylenecek ya parayla başkasına yaptırılacak. Biz küçük çocuğu olan arkadaşlarla hafta sonları görüşüyoruz. Eşlerle olsun tek olsun her gidişimizde cumartesi pazar gündüz ben daha müsait olduğum için en kötü bir tatlı pasta kek bişey yapıp gidiyorum. Yazık o kadın o halde bir elinde bebiş bir elinde borcam uğraşsın mı.Yapmıyorum kocama git pastaneden al gel diyorum kucağımda bebekle ne uğraşacağım sanki bana herkes kırmızı halı seriyor
Bebeğinin ağladığına değmez kendini parçaldığına değmez
Ahhaahha ben de özenirim eşim yardımcı oluyor cocuğumuz yok. O evi süpürüp siler ben mutfakta birsürü konsepte göre yiyecekler hazırlarım.Selam kızlar
Benim icin artik bir dert oldu bu konu
Misafir agırlarken kendinizden geçiyor musunuz
Sanirim annemden gorduklerim ve kendimle harmanladiklarimi da ekleyince misafir bende korku panik tedirginlik yaratiyor
Annem her misafir geleceginde evi temiz olmasina ragmen tekrar temizlerdi 2 saatte corbasindan tatlisina herseyi hazir ederdi. Bizde misafiri harika agirlama mecburiyeti var sanki. Benim de elim agirdir. Ozenli yaparim ama saatler sürer.
Evlendim baska bi yere geldim burada da birileri misafirlige gidecekse misal oglen 1de gelecekseler 11de ariyorlar. Ve ben asla hazir olamiyorum
Dilerseniz yarin agirlayayim sizi diyorum tabi o gece 2lere kadar pogacalar tatlilar ev temizligiyle geciyor benim icin misafir bir nevi stres oluyor
misafirler zili calana kadar kosturma halindeyim iceri girdiklerinde ise rahat moddayim sohbet muhabbet gırla. Cocuktan once bu problem olmuyordu ama cocuk olunca cok zorlasti. Kvnin ablalari bana geleceklerdi esim dedi tatli borek alayim disardan, ugrasma. Kv dedi olur mu oyle ayiplarlar falanevde yemek hazirladim misafirler huyumu ogrendiler onceden ariyorlar bende hazirlik yapiyorum
Gece 1 olmus ben firindan pogaca cikariyorum gidip cocugu emziriyorum sonra bulasiklari halledip yatiyorum falan
O saate nasil kaliyorum? Aksam yemek hazirla ye bulasiklari hallet cocugu yika uyut derken gec oluyor mutfaga giriyorum yorgun argin
Esim diyor bi kek cirp gec ne ugrasiyorsun
Yok olmaz diyorum 1 gun once haber verdiler
dun aksam tatlinin kremasini cirparken bebegim esimin kucaginda agliyordu, krema pissin hemen geliyorum dedim ama o an birseyler dank etti
Kendimi enayi gibi hissettim
sunu yazarken bile sinirlendim kendime
Degismem lazim dimi? Siz nasil yapiyorsunuz bu ikram islerini? Normal miyim yoksa? Biri beni sarssin
Benim arkadaşım evimdeki durumu biliyordur bebek temizlik çalışmak derkenKesinlikle katılıyorum hele ki sizin gibi küçük çocuğu olanlar için daha farklı misafirlik düzeni olmalı. Ya dışardan söylenecek ya parayla başkasına yaptırılacak. Biz küçük çocuğu olan arkadaşlarla hafta sonları görüşüyoruz. Eşlerle olsun tek olsun her gidişimizde cumartesi pazar gündüz ben daha müsait olduğum için en kötü bir tatlı pasta kek bişey yapıp gidiyorum. Yazık o kadın o halde bir elinde bebiş bir elinde borcam uğraşsın mı.
Kek var katmer var. Daha ne yiyecekmiş?Cocuktan sonra geldiler kek yapmistim katmer vardi biskuvi falan koymustum adamin surati dusmustu sjfhsjdkhk tovbe ya