Misafir ağırlarken kendinizi harap ediyor musunuz?

Bende senin gibiyim 2 tane bebemle misafir gelecege zaman 1 gün onceden ev temizler ertesi sabah yapacklarimi yaparim ama sabahin korunde uyaniyorum anca yetisiyor onlar bittigi zaman birdaha evin uzerinden geciyorum.
Mesela bugün aksam caya gidecegiz misafirlige ama banada cay yanina bitane islak kek yapasana denildi o bile bana cok büyük birseymis gibi geldi snaki yemegim hazir olmicak o kek olmicak evimiz temizliyemicem gibi kostum kostum suanda bos bos oturuyorum bosuna kicimi yirttim kosarak

Ben misafir sevmiyorum. Sadece samimi olduğum insanları ağırlarım. Onlarla da yeri gelir buzluktan çıkarır yeriz, yeri gelir dışarıdan söyleriz, yeri gelir beraber yapar yeriz, yeri gelir hazır sofraya çağırırım.

Yani el altında hiçbir şey yoksa çay demleyip iki dakikada kısır yapıp yiyeceğim insan değilse evime sokmam, evine gitmem.

Temizlik içinse, evim genelde temiz ama hep dağınık olur ama toparlaması 10 dk sürer. Altından kalkarım.

Kim dedi kek yap diye
Bize niye millet eli bos gelyor yav

sizin komple değişmeniz lazı mbaşka türlü olmaz
misafire en lezzetlisinden keki,böreği,yemeği yedirmeden gece gözünüze rahat uyku girmez : )
bu kötü birşey değil aksine misafire bu kadar değer vermek çok hoş geliyor benim gözüme
ama kendinizi de yıpratacak kadar değil
eviniz temiz olur , az ve öz 3,5 kolay birşeyler hazırlarsınız ( çok olmasın israf olmasın ) yeterli aslında ama bazı kişilere yetiştirilmee durumundan dolayı bunlar hiç yokmuş gibi gelebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…