- 17 Temmuz 2021
- 6.693
- 21.732
-
- Konu Sahibi Matmazel -
Simdiye kadar hep iyi hazirlanmak istedim misafirler icinBende aynı senin gibiyim ama ben beceriksizim pratik değilim poğaça yaparım kabarmaz kek yaparım güzel olmaz kendimi yıpratıyorum çok uğraşıyorum çocuklarımı ihmal ediyorum hatta ama yaptıklarım güzel de olmuyor
Beklentiyi çok yükseltmişsiniz demek kiSimdiye kadar hep iyi hazirlanmak istedim misafirler icin
Ikramlar o bicim falan
Pogacalar sicak kalsin diye firinda 100Cde bekletiyorum misafirler soguk yemesin ayyyyh
Esimin bi arkadasiyla esi geliyordu bize 2 3 ayda bir
Cok mutlu oluyorlardi ikramlar cesit cesit olunca
Cocuktan sonra geldiler kek yapmistim katmer vardi biskuvi falan koymustum adamin surati dusmustu sjfhsjdkhk tovbe ya
Koca bir nesil o anne terörüyle büyüdüBen çocukken annem misafir için hazırlanirken krizler geçirirdi. Bize bagirirdi, babama bağırırdi, mutfaktan çıkmazdı. Sonra gelenlere neşeyle İkramlarda bulunurduannem yüzünden misafirden soğudum. Ama ben öyle değilim. Şimdilik aile evindeyim ama gelen eşim dostum olunca da odamı silip supurmem, dağınıklığı dolabima tikarim,yeter:) öğrenci evinde de aynı sekildeydim. Bence evlenince de degismem. Benim de evli barkli arkadaşlarım var. Onlar da ben gideceğim diye kendini heder etmez. Bazen mutfakta onlar yemek yapar, ben konuşurum, bazen ev dağınık olur diğer odalark kapatırlar salona geçeriz, bazen mutfak savaş alanı gibi olur. Hiç sıkıntı olmaz benim için cunku gelinevinde kusur aramaya değil arkadaşımi ziyaret etmeye gidiyorum.
Sevmediğim, beni strese sokan insan da zaten gelmesin bir zahmet. Evi var diye herkesi çağırmak gibi bir zorunluluğu yok kimsenin. Benim ablam hiç akraba sevmez, ne teyze ne dayı ne amca. Biz hariç kimse evinin muhitini bilmez
Benim bebekli bi arkadasim varBeklentiyi çok yükseltmişsiniz demek kibende en çok çocuklarımı ihmal ettiğime üzülüyorum misafir gelmeden önceki gün hiç ilgilenemiyorum misafir geldiği gün de zaten öyle geçiyor
Biz değişemeyiz benceBenim bebekli bi arkadasim var
Ne zaman gitsek hazir kurabiyelerden koyar gecer
Yakin zamanlarda dogum yaptik
Kizboyle
Manikur vs aksatmaz
Benboyleyim
yuzume krem sursem botox yaptirmisim gibi hissediyorum
ellerim suyla ugrasmaktan mahvoldu
Insaatta calissam boyle yipranmazdi
ona cok ozeniyorum valla keske oyle olabilsem