Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoksil kullanan var m aranzda arkadalar ??

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
minoksil kulllanan arkadaşlar minoksil bnm alnımda kılllanma yarattı sanki vücut kıllarımdada bi artış var aynı sorunları yaşayan varmı

ben de kıllanma olmadı.... 4 ay oldu başlayalı kullanmaya..

bende psikolojik sanırım ztn yüzümde kıllanma vardı dahada arttı gibime gelio ama ilacı bırakmak istemiorum çünkü saçlarımı çok güçlendirdi ve canlandırdı yeni biçok saçım çıktı dökülmede normale dönmeye başladı minoksil gerçekten saç dökülmesi için çok iyi bi ilaç.

cansu ben de yaklaşık 1 aydır minoksil kullanıorum saç çıkışı oldu ama dökülmeye bi fayda etmedi bu sefer düzenli olarak 6 ay kullanmayı düşünüyorum

cansu minoksilden kaynaklanan kepeklenme için hangi şampuanı kullanıyosun peki??

saç çıktı ama vücutta alnımda kıllanma olmadı dioruuuuuuum..

minoksilden dolayı bende kepeklenme olmadı.artık bitkisel şampuan kullanmıorum çünkü şampuanın pek bi faydası olmuyo saçtan hemen akıp gittiği için.

hanımlar merhaba,
minoxidile deva ediyorum.kesinlikle saç çıkartıyor.yalnız ben de şu anda problem şampuanla ilgili.rastgele şampuan kullanıyorum.olan sağlıklı saçıma hacim verecek,daha canlı gösterecek bir şampuan arıyorum kızlarrr
bu arada herkese hayırlı ve huzurlu yeni bir yıl dilerim

öncelikle herkese mehaba ben 6 aydır minoxil kullanıyorum şu eczanelerde satılandan saç dökülmemde bi fark olmadı hala çok dökülüyo saç çıkmasındaysa sadece alın kısmıma doğru tüylenme oldu saça dönüşceklerini zannetmiyorum şimdi çok kararsızım devam etsemmi etmesemmi kimileri 1 sene kullanmak gerek diyo fikrinize ihtiyacım var yardım ediiin

bu arada yaşım 20 ve saç dökülme sebebim şu kahrolası genler yani annemin de tepe kısmı açık ben onun bi olmak istemiyorum şu an çok fazla açılma yok bende ama bu gidişle olacak gibi önerilerinizi bekliyorum NE YAPAYIM ŞıMDı BENkafamçokkarıştı

benim de yaşım 20 ve bende de acayip bir dökülme vardı...bundan dolayı birazcık acılma oldu tepe kısmımdamafoldumbensacımın cook döküldügü sıralar neler kullanmadımki özel dr. gittim yine bir sürü para tuzagı...ama dr dedmiştiki minoxil fayda etmezse hiç bir sey fayda etmez sac cıkarmaya dedi...düzgün kullanım sonucu (yaklasık 5 ay) farkedilir sekilde saclarım geldi...ama ben hemen kullanmayı bıraktım....ve sonuc yine dökülmeler arttı ...prosektüründede yazdıgı gibi devamlı kullanım istiyen bir ilaç...tekrar kullamaya basladım..umarım size de faydalı olur minoxil...

Minoxidilin faydasını görebilmek için sürekli ve düzenli kullanmak gerekiyor.tabi bunun yanında beslenme düzeni de çok önemli.benim tavsiyem yaşının da çok genç olmasından dolayı daha fazla faydasını göreceksin.önlemini daha erken almışsın.tabii bu arada ilk altı ay veya 8 aylık kullanımdan sonra tekrar bir dermatoloğa görünmende fayda var.çünkü takviye ilaçlarla da bu tedaviyi desteklemek isteyebilir.senin yerinde olsam bu tedaviyi yarıda bırakmam.ve mutlaka devam ederim.

fikrin için teşekkürler naarf fakat 6 aydır fayda görmediğim bişeye devam etmek de para ziyanlığı gibi geliyo bi yandan da 6 ay sabretmişsin biraz daha sabır diyorum bilmiyorum yaa... bu arada ablam da kullanıyo 6 aydır o da bi faydasını görmedi henüz başka fikir veren yok mu arkadaşlaaar...

slm genetikse bu ilaç fayda etmiyor cünkü yüzeysel fakat başka bir kaç ilaç var FDA onaylı araştirin ve doktora sorun eger bayanlar üzerinde kötü bi etkisi yoksa (cünkü genelde erkeklere veriliyor ) onu denemenizde fayda var.cünkü genetik dökülmelerde dedigim bi kaç ilaç faydali.
benimki genetik olmadigi için minoksil cok iyi geldi.4 aydir kullaniyorum. günde 3-5 tane ya dökülüyor ya dökülmüyor.şaçtada artiş oldu önlerden ve şaç içinde baya bi çikti..

benim bildiğim bi de proscar diye bi hap var fakat o bayanlara kesinlikle yasak erkeklerde de baya kötü yan etkileri varmış senin bildiğin başka var mı denizseven?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…