• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden çıkmak istemiyorum özgüvenim sıfır:((( resimli

İlk defa duydum. Ama yağ bakımları işe yaramıyor kökleri zayıf olduğu için daha fazla dökülüyor
Bunu denemeni tavsiye ederim benim de birçok yağ saçımı döküyor ama bu yağ başka. Kullanıp da memnun kalmayan çok azdır heralde. Yalnız sahtesi de çok var alırken satici-yorum kombinasyonuna mutlaka bakın.

Ben herşeyin beyinle alakalı olduğunu düşünenlerdenim. Bu konuyla ilgili videoları izlemenizi tavsiye ederim. Kendinizi nasıl inandırırsanız bedeninizde yol öyle devam ediyor. Bilinçaltı çok karmaşık bir yer. Doğru yönetmeyi öğrendiğiniz zaman şikayetiniz olan şeyin yoluna girdiğini göreceksiniz. Bu konuda iyi bir psikolog bulun. Çünkü bu konuda bilinçaltı temizliği yapılması gerek diye düşünüyorum.
bilinçaltı temizliği için sormak istedim thetahealing sizce faydalı olur mu seansları pahalı olduğu için ve o da işe yaramazsa diye erteliyordum ama somut her şeyi denedim ve sonuç alamıyorum.

Trikolog ya da fonksiyonel tıp doktoruna git. Ama abartılacak bir şey yok inan bana.
ben 24 yaşımdayım erkek tipi saç dökülmesi yaşıyorum 2 yıldır saçlarım her saniye dökülüyor köküne tutunmuyor. kan ve hormon değerlerin normal diyip yolluyor işe yaramaz doktorlar. homeopati tedavisi alıyorum eylülden bu yana onun da hiçbir etkisi olmadı halbuki çok umutluydum. hiçbir şey işe yaramıyor bir an bile azalmıyor dökülmesi. saçımı yıllardır topluyorum. yaşamayan bilmez bunu ne yazık ki. konuyu açan kişiyi çok iyi anlıyorum bende de prp mezoterapi işe yaramadı.

Hiç ellemesen, yıkayıp durmasan, yormasan, kendi haline bıraksan, beslenme düzenini değiştirsen, belki düzelir? Çok kafaya takıp yoğunlaşınca orayı kurcalamaya başlıyor insan hani sivilce çıkar el oraya gider mıncıkladıkça her yere yayılır onun gibi olabilir mi biraz kendi haline bırakıp sağlıklı beslenmeye odaklanırsa belki düzelir

Yarın ilk işim randevu almak olacak. Uzun zamandır aklımda zaten:( biotin vermedi. Hormonlarım da bir problem olmamasına rağmen hormon ilacı verdi. Sprey ve hap kombinasyonu. Bir süre kullanıp bıraktım maalesef çıkanlarda geri döküldü zaten.. dökülme hiç durmadı o dönemde de. Sadece saç çıktı baya
Valla ben 20 yıldır ne doktorlara gıttım
Vıtamınler ıcın belkı bır araba parası gıttı
Genetık galıba
20 yaslarına kadar ıyıydı once tellı ama sacım vardı
Sonra gıttıkce dokuldu
Benım ferrıtın b 12 vs cok dusuk
Ama aylarca ılac kullanıyorum sonra sıkılıyor bırakıyorum . Yanı bu ılac kullanma bıtmıyorkı hıc duzelmedı degerlerım

Dedigin gibi dokulmede direk kokten dökülüyor
Cıkan sacta cok aslında ama mınık mınıkte cok dokuluyor
Ben 10 yıldır yada daha fazladır kuafore gıtmedım
Sacımın uzamasında sorun yok uzuyor ama uzarkwn dokuldugu ıcın bebeklerın lastıkle bır tutam onden toplarlarya okadar bıle sacım yok
Onun ıcın kendım küt seklınde devamlı ıkı makas hamlesıyle kesıyorum😅

Yanı bı sonucu bır tedavısı olmalı dıye dusnıyorım ben bulamadım
Bende panık atak anksıyetede var belkı onlardandır
Ama genlde erkek tıpı dokulme yada genetık dedıler

Bazen yastıgımın ustu minicik bebek sacları dolu oluyor
Birgün yıkamasam saclar kafamda havada yapısmıs oluyor .

Ikı sene once okadar para verdım kaynak taktırdım ıkı uc ay kullanır gerı taktırırsın dedıler
Benım daha ılk gunden kopmaya basladı
Sacım tutamları o kaynakları bıle taşımadı
1 ay kullandım gercekten sacım bar gıbı hıssettım
Sonra bidaha kullanamadım

ben 24 yaşımdayım erkek tipi saç dökülmesi yaşıyorum 2 yıldır saçlarım her saniye dökülüyor köküne tutunmuyor. kan ve hormon değerlerin normal diyip yolluyor işe yaramaz doktorlar. homeopati tedavisi alıyorum eylülden bu yana onun da hiçbir etkisi olmadı halbuki çok umutluydum. hiçbir şey işe yaramıyor bir an bile azalmıyor dökülmesi. saçımı yıllardır topluyorum. yaşamayan bilmez bunu ne yazık ki. konuyu açan kişiyi çok iyi anlıyorum bende de prp mezoterapi işe yaramadı.
Oral tedavi denediniz mi dht baskılamak için? Dediğim fonksiyonel tıp doktorları değerleri sana göre değerlendirir. Trikolog da saç uzmanı. Kan değerleri yüksek olmadıkça prp işe yaramaz. Konuyu açan kişinin saçları o kadar kötü durmuyor. Çok daha kötülerini gördüm ben. Gerekirse ömür boyu tedavi kullanılacak. Ben de yaşadım saç kıran kafamda açıklık vardı 4 tane. Çok zor biliyorum

Oral tedavi denediniz mi dht baskılamak için? Dediğim fonksiyonel tıp doktorları değerleri sana göre değerlendirir. Trikolog da saç uzmanı. Kan değerleri yüksek olmadıkça prp işe yaramaz. Konuyu açan kişinin saçları o kadar kötü durmuyor. Çok daha kötülerini gördüm ben. Gerekirse ömür boyu tedavi kullanılacak. Ben de yaşadım saç kıran kafamda açıklık vardı 4 tane. Çok zor biliyorum
kan ve hormon değerlerim normalmiş hem endokrin hem dermatologlar öyle diyor dolayısıyla dht baskılayıcı bir şey vermediler ben kendim saw palmetto kullandım aylarca hem takviye hem sprey olarak ama onun da etkisi olmadı.
fonksiyonel tıp doktorundan kastınız kimdir sizin öneriniz var mı veya. homeopatlar da fonksiyonel tıp doktoru çünkü ve 6 ay homeopatik remedi denendi ve etki görülmedi.

kan ve hormon değerlerim normalmiş hem endokrin hem dermatologlar öyle diyor dolayısıyla dht baskılayıcı bir şey vermediler ben kendim saw palmetto kullandım aylarca hem takviye hem sprey olarak ama onun da etkisi olmadı.
fonksiyonel tıp doktorundan kastınız kimdir sizin öneriniz var mı veya. homeopatlar da fonksiyonel tıp doktoru çünkü ve 6 ay homeopatik remedi denendi ve etki görülmedi.
Canım öneri yapamam. Biz babaannem için gittik. Çok yorgun şekeri tansiyonu yüksek. Troid hormonları normal görünmesine rağmen normal değilmiş. Tedavi yaptı kadın diyet yaptı. Hem zayıfladı hem de hareketi arttı. Tüm gün uyuyan kadın dinçleşti. Trikolog fonksiyonel tıp yazınca bir sürü çıkıyor.

ferritinim 51di çinkom 114 b12 700lü küsürlerde yani değerlerimin çoğu üst sınıra yakındı ben yine de demir ve çinko kullandım ancak yine etki olmadı. her şeyi ama her şeyi denedim. sizin fonksiyonel tıp ile alakalı tavsiyeleriniz şuna git şöyle birine danış dediğiniz biri varsa bilmek isterim. thetahealing seansı alıcam artık son çare. grabovoi sayıları, kozmik bakım saç kesimleri her şeyi denedim. her iki tarafda da ailede böyle bir şey yaşayan yok herkesin gür erkeklerin bir tanesinin önü açık bile değil. bi tıkanıklık bi bozukluk bir şey olmalı

Canım öneri yapamam. Biz babaannem için gittik. Çok yorgun şekeri tansiyonu yüksek. Troid hormonları normal görünmesine rağmen normal değilmiş. Tedavi yaptı kadın diyet yaptı. Hem zayıfladı hem de hareketi arttı. Tüm gün uyuyan kadın dinçleşti. Trikolog fonksiyonel tıp yazınca bir sürü çıkıyor.
tiroid hormonları normal görünmesine rağmen normal değilmiş ifadenize takıldım nasıl yani hastane tahlillerinde mi hata varmış açıklayabilir misiniz acaba kusura bakmayın rahatsız ettiysem.

tiroid hormonları normal görünmesine rağmen normal değilmiş ifadenize takıldım nasıl yani hastane tahlillerinde mi hata varmış açıklayabilir misiniz acaba kusura bakmayın rahatsız ettiysem.
Hayır mesela referans değeri düşün. 2 ve 300 arası normal diyorlar. Ama onun 200 olması lazım. Değer 20 diye normal diyorlar.

Herkese merhaba. Gecenin bu saatinde bu hesabı açıyorum. Çünkü gerçekten çok sıkıldım artık. Kimse bana saç önemli değil yazmasın çünkü önemli. Benim için önemli. Özgüvenim sıfır, en son ne zaman saçımı açıp aynaya baktım hatırlamıyorum.
Yıllardır saç dökülmesi sorunum var. 10 senedir yaklaşık. Fakat tepede kellik yok. Dökülen yerlerden çıkmaya devam ediyor. Kökten döküldüğüne eminim kökü var, kopuyor yazmayın bunu herkes söylüyor ama kökten dökülüyor bunu özellikle belirtmek istedim. O kadar çok dökülüyor ki uçlardan seyrelme oluyor. Uzamadan dökülüyor maalesef. Uzunlu kısalı dökülüyor :( gitmediğim doktor kalmadı. Hormonlara bakıldı, demir, ferritin, d vitamini, b12 hiç bir problem yok. Hatta buna rağmen doktor aldactone ve minoksil spreye başladı. O dönem çok yoğunlaştı diplerden saçım ama dökülme devam etti. Benim istediğim saç değil sadece dökülme dursun istiyorum niye ya niye:(((( kafayı Yicem. Yıllardır almadığım ilaç yapmadığım bakım kalmadı. Yağlı bakımlar saçımı daha da döküyor kökleri zayıf olduğu için. Saçım her yerden dökülüyor ense tepe yanlar. Yapı gereği stresliyim, gitmediğim bir psikiyatri kaldı. İlaç alsam saç dökülmesine etkisi olur mu acaba? Ama özellikle kulak üstleri daha da yoğun dökülüyor. Lütfen bana yardımcı olun, akıl verin. 1 aydır evden çıkmıyorum çok kötüyüm. Niye dökülüyor bu saç
Biberiye denediniz mi ?

Hayır mesela referans değeri düşün. 2 ve 300 arası normal diyorlar. Ama onun 200 olması lazım. Değer 20 diye normal diyorlar.
anladım teşekkür ederim. sizce fonksiyonel tıp doktorları için branşının ne olduğu önemli mi yani kadın hastalıkları da var fizik tedavi de başka başka şeyler de izmirdeki tüm doktorlara baktım da

Herkese merhaba. Gecenin bu saatinde bu hesabı açıyorum. Çünkü gerçekten çok sıkıldım artık. Kimse bana saç önemli değil yazmasın çünkü önemli. Benim için önemli. Özgüvenim sıfır, en son ne zaman saçımı açıp aynaya baktım hatırlamıyorum.
Yıllardır saç dökülmesi sorunum var. 10 senedir yaklaşık. Fakat tepede kellik yok. Dökülen yerlerden çıkmaya devam ediyor. Kökten döküldüğüne eminim kökü var, kopuyor yazmayın bunu herkes söylüyor ama kökten dökülüyor bunu özellikle belirtmek istedim. O kadar çok dökülüyor ki uçlardan seyrelme oluyor. Uzamadan dökülüyor maalesef. Uzunlu kısalı dökülüyor :( gitmediğim doktor kalmadı. Hormonlara bakıldı, demir, ferritin, d vitamini, b12 hiç bir problem yok. Hatta buna rağmen doktor aldactone ve minoksil spreye başladı. O dönem çok yoğunlaştı diplerden saçım ama dökülme devam etti. Benim istediğim saç değil sadece dökülme dursun istiyorum niye ya niye:(((( kafayı Yicem. Yıllardır almadığım ilaç yapmadığım bakım kalmadı. Yağlı bakımlar saçımı daha da döküyor kökleri zayıf olduğu için. Saçım her yerden dökülüyor ense tepe yanlar. Yapı gereği stresliyim, gitmediğim bir psikiyatri kaldı. İlaç alsam saç dökülmesine etkisi olur mu acaba? Ama özellikle kulak üstleri daha da yoğun dökülüyor. Lütfen bana yardımcı olun, akıl verin. 1 aydır evden çıkmıyorum çok kötüyüm. Niye dökülüyor bu saç
Biberiye yağı / suyu dene bioblass sarımsaklı şampuan ve tiroid değerlerine baktır tiroid rahatsızlıkları saç döktürür.

anladım teşekkür ederim. sizce fonksiyonel tıp doktorları için branşının ne olduğu önemli mi yani kadın hastalıkları da var fizik tedavi de başka başka şeyler de izmirdeki tüm doktorlara baktım da
Önemli endokrin iç hastalıkları ya da trikolog olmalı

Back