merhaba arkadaşlar benim saç dökülmemin nedeni bulunamadı doktor bana minoksil verdi ama ben kullanmakta kararsız kaldım.aranızda bnm gibi saç dökülmesinin nedeni bulunamayan var mı ??
tedavinizi olduktan sonra eğer herhangi bir eksiklik yada hastalık yoksa kesinlikle minoxidil kullanın. benim erkek tipi dökülme vardı saçlarımda. minoxidilin bi markası olan rogaine kullandım üç ayda çok iyi sonuçlar aldım. şöyle anlatayım ilacı kullanırken ilk bir ay dökülmeler çoğalıyor ikinci ay dökülme tamamen duruyor ve üçüncü ayda yeni saçlar çıkıyor. ve sonra bi üç ay daha kullandım daha da iyi oldu.yani normale döndü saçlarım sonra bir yıl falan kullanmadım ama tabi sonradan tekrar cansızlaşmaya başlıyor tekrar saçlar o yüzden sürekli kullanmanız gerekiyor ama isterseniz azaltabilirsiniz saçlarınızın durumuna göre. şu andada daha ucuz bi marka minoxidil aldım onu kullanıyorum saçlarım eski haline dönmesin diye. Ama eğer saç çıkartmak istiyorsanız kesinlikle Minoxidil kullanın . ne kadar ürün denediysem tek işe yarayan kesinlikle minoxidil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?