Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoksil kullanan var m aranzda arkadalar ??

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
benm tam bir ay oldu kullanmaya başlayalı ama çok dökülüyo minoksil çok fazla döktü banyo yaptıktan sonra sanki hepsi akıp gidio ilk bir ay dökülmeyi fazlalaştırır die bırakmak istemiorum çünkü bu ilaçtançok ümitliyim ama dökülenleri gördükçe depresyona giriyorum.

zlmm arkadaşım sana bi sorum olacak geçmiş sayfaları okudğumda sen uzun bi süredir kulllanıosun minoksili 4.ayda yazmışsın kullanıyorum diye bizi bilgilendirirsen sevinirim.6 ayda hiç etkilemedimi saçlarını minoksil

nasıl gidiyor minoxidil arkadaşlar...ben de diplerden baya saç çıkıyor dökülmede azaldı.. ama bu minoxidil baya bi gür saçakavuştururumu bizi.. kullanıp saçı eskisine göre hatırı sayılır şekilde gürleşen varmı yada gördünüzmü birinde..

bide kullanmayı bırakınca bikaç ay içinde çıkanların hepsı dokuluyomuş .. aylarca verdığımız maddı manevı emeğe yazık olacak o zaman...ömür boyu mu kullancaz bunu yaww

bide kullanmayı bırakınca bikaç ay içinde çıkanların hepsı dokuluyomuş .. aylarca verdığımız maddı manevı emeğe yazık olacak o zaman...ömür boyu mu kullancaz bunu yaww

merhabalar çıkan şaçlar dökülmüyor sadece bırakınca eskisi gibi dökülmeye başliyor..cok ileri derecede bi dökülmeniz yoksa bırakınca cok büyük bi sorun olmaz sanırım en azından ben öyle biliyorum..kolay gelsin...yerimseniben

benim raşatırmalarıma göre çıkanların hepsi dökuluyomus bisure sonra hızlı bı sekılde

benim hala dökülmem azalmadı ama bu ilaç öle etkiliki sanırım alnıma değirmişi bi kaç yere incecik tüyler kapkalın kıl olmuş bence minoksili bırakınca dökülme tipi genetikse çıkan saçlar dökülür genetik değilde hormonlardan stresten mevsimselse çıkan saçlar dökülmez.

cansu ben çok düzensiz kullandım ilk ay minoksil%2 kullandım 2.ve 3.aylarda minoxidil %5 kullandım ama acayip döktü bu %5lik belki de sahteydi Ankradan bi pasajdan almıştım doktor tavsiyesiyle.sabırsızlığımdan dolayı hiç bi sonuç alamadım.

Bende de minoxil kullandığımdan beri inanılmaz dökülme var.Daha ilk aydayım.Doktorum tavsiye etti.Genetik olduğunu söyledi.

Ancak benim saçlarım üniversite birinci sınıfta döküldü.Ön kısmında dökülme oldu.Bir sürü ilaç kullandım...Bioxin,loreal,foltane,priorin,pantogar vsvsvs tabi badem yağı bitkisel kürlerde yaptım...

Belki bu ilaçların yararı olmadı yerine saç çıkarmadı ama saç dökülmesi durdu.Önemli olan öndeki açılmanın ilerlememesidir.Eğer ilerlemiyorsa minoxil'in yardımıyla açık olan alan kapanır.

Diyelim ki 12 ay kullandık saçlarımız çıktı ,kullanımı kesince yine dökülüyorsa o zaman haftada 1-2 yine sprey sıkmalıyız ki dökülme oluşmasın.Yeter ki sonuç alalım.

bende baya dıpten gelen saclarda artıs var... bakalım kalınlasacakmı o saclar...

arkadaşlar ben minoksili 3 aya yakindir kullaniyorum dökülme yüzde 90 azaldi diyebilirim..en az 6 ay kullanilmali o yüzden devam etmeyi düşünüyorum..yeni kullanan arkadaşlar dökülme artti demişler benim de öyle olmustu panik olmustum hemen.Ama sabretmek gerekiyor sonucta mucizevi bir şekilde ertesi güne gür şaçlar bekleyemeyizyerimseniben
ve ayriyeten minoksil dökülmeyi durdurmakla beraber saç diplerini besleyen kılcal damarlari genişlettiginden saçlar daha güçlü olur ve dökülmez.Bu uykuda olan saç köklerini de harekete geçirerek yeni şaç oluşumlarini da sağlar.Doktorumun söyledikleri bunlaryerimseniben
Herkese sağlikli günler dilerim..opuyorumnanaktan

Merhaba hanımlar,hepınıze hayırlı ve huzurlu bayramlar dılerım.
Mınoxıdılı daha Öncede kullanmıŞtım.ama Çok dÜzensız kullandım.en son tekrar dÜzenlı kullanmak Üzere ramazan bayramında baŞladım.kutu bıtımınde dıĞer kutuyu alıncaya dek belkı bıkaÇ gÜn sarkmalar oldu.onun dıŞında sabah ve akŞam 5 fıs olmak Üzere dÜzenlı kullandım.sonuÇtan son derece memnunum.benım Önkısımda saÇık yok denecek kadar az.Şu anda saÇ dÖkÜlmem eskıye nazaran Çok yazaŞladı.ve yenı saÇlar Çıkmaya baŞladı.kullanna arkadaŞlara tek tavsıyem sabırlı olmaları ve ılacı dÜzenlı kullanmaları.ayrıca medıkal Şampuanla saÇ temızlıĞını saĞlamaları.saÇlarınıza mÜmkÜn olduĞunca jÖle bryantın gıbı yabancı maddeler kullanmayın.Şok dıyetlerı kesınlıkle yapmayın.Şok dıyetlerın ılk sakıncası saÇı hızlı bır Şekılde dÖkÜyor.saĞlıklı saÇlar bıle Şok dıyetlerden bu Şekılde nasıbını alırken genetık saÇ dÖkÜlmelerınde bu artıŞ katlanıyor.gıdamıza da dıkkat etmemız gerekıyor.ekmeĞı kesınlıkle kesmememız gerekıyor.makul ÖlÇÜlerde gÜnde bır ıkı dılım ekmek yememız yeterlı.ekmeĞı kesmek kesınlıkle saÇları dÖkÜyor.mınoxıle en az 6 ay devam etmek gerekıyor.bu Şekılde kesın sonuÇ almıŞ arkadaŞlar var kı ben de 2 ay gıbı kısa bır zaman olmasına raĞmen sonuÇları Çok net gÖrÜyorum.ama dedıĞım gıbı dÜzenlı kullanım ve sabır lÜtfen.
Şıfa arayan herkese rabbımden acıl Şıfa dılerım bu mÜbarek gÜnÜn hÜrmetıne,hepınıze hayırlı bayramlar arkadaŞlar...

ben kullandım faydasını gördüm 5 ay kullandım heralde ama 2 ay gecti tekrar dökülmelerim arttımafoldumben..tekrar kullanmaya baslayacagım

baya gürleşme olan birini gördünüzmü... dolgun sekılde..

hayat minoksili ömür boyu kullanman gerekiyor canım
bırakınca çıkan saçlar dökülüyor malesef

kızlar dikkatinizi çekerim minoksil saç dökülmesini durdurmaz,ama saç çıkardığı doğrudur

ayrıca demir,çinko eksikliği gibi sorunlarınız varsa minoksil saça çok az etki eder

öncelikle bu sorunları halletmeniz gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…