Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oral tedavi denediniz mi dht baskılamak için? Dediğim fonksiyonel tıp doktorları değerleri sana göre değerlendirir. Trikolog da saç uzmanı. Kan değerleri yüksek olmadıkça prp işe yaramaz. Konuyu açan kişinin saçları o kadar kötü durmuyor. Çok daha kötülerini gördüm ben. Gerekirse ömür boyu tedavi kullanılacak. Ben de yaşadım saç kıran kafamda açıklık vardı 4 tane. Çok zor biliyorum
merhaba uzmanlığı iç hastalıkları olan bir fonksiyonel tıp doktoruyla tedaviye başladım yüksek gluten intoleransım ve candida mantarım çıktı gluten ve şekeri kestim. ayrıca iyot testi yaptı ve iyot eksikliğim çıktı iyota başladım. kağıtta normal çıkmasına rağmen tiroid normal olmayabilirmiş ve bu çok saç dökermiş. fonksiyonel tıp doktorları olmasa hiçbir şey bilmeyeceğiz hastalıklarımızla boğuşup duracağız sizden de allah razı olsun sizin yorumunuz beni şevklendirdi burdan diğer arkadaşlar da görsün mutlaka fonksiyonel tıp doktoruyla görüşün vakit kaybetmeyin olan yıllarıma saçlarıma ve manevi çöküşüme sebep oldu. inşallah şifa buluruz