Mutfağı oturma odasını topladim temizledim sanki yıllar sürdü hasta olunca hızlı olmuyor
Çerez dolabını düzenledim dün alışveriş yapınca poşetle koymuştum. Yatak odası ve çamaşır katlamayı da yaparsam başka acil işim yok.

Selam kızlar
Tatil bende de iyi geçti
Gezmeler, ziyaretler, uykular, dinlenmeler.. mis😊 bu arada kendime tayt ve tokalar aldım🙈

Dün rutinimize döndük. Derle, topla, yemek yap. Bornozları yıkadım. Öğleden sonra arkadaşım geldi çay kahve içtik.
Bugün de derle, topla nevresimleri yıkadım. Yemek var, yeni kitaba başlarım.

Kar yağmasa da hava burda da soğuk ve yağmurlu. Sanki yaz değil de kış geliyor. Bayramda çok güzeldi ama şimdi kışlıklarla devam ediyoruz.

Dün kan vereyim diye sağlık ocağına gittim. O kadar kalabalıktı ki girmemle çıkmam bir oldu. Bugün de bir arkadaş gitmiş yine kalabalıkmış, o da geri çıkmış. Hem hasta çok, hem de tatil dönüşü ilaç yazdıranların yoğunluğu var sanırım.

Sende kaçırma diyordur😂😂
Bı kaç gün kacirsam bişey olmaz 😅 o bıraksa heros bırakmıyo geçen gün ağladı heros gerçekten bebek gibi ağlayıp beni uyandırdı eee kalktım hadi napcaksak yapalım dedim gitti kendisi yattı görev teslim yapiyo sabaha kadar avcılardan korudu sıra sende diyo 😅😅😅

Back
X