- 23 Eylül 2013
- 24.917
- 51.374
- 798
Dün gelmeyeceğini hissettim çünkü sınıfın yarısı gelmemiş 4-5 kişi varmış.Kar yağmasına şaşırdım, öğretmenin olmamasına şaşırmıyoruz artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün gelmeyeceğini hissettim çünkü sınıfın yarısı gelmemiş 4-5 kişi varmış.Kar yağmasına şaşırdım, öğretmenin olmamasına şaşırmıyoruz artık![]()
Sağol canımGözün aydınafiyet olsun
![]()
Ben sabah 15 dakika araba camlarındaki buz çözülsün diye bekledimAaa kar miiiiiburası da soğuuuuk iyi ki battaniyeleri kaldirmamisim
![]()
Dün gelmeyeceğini hissettim çünkü sınıfın yarısı gelmemiş 4-5 kişi varmış.birde çok ödev verdi
![]()
Evet okula gidince şaşırıyoruzKar yağmasına şaşırdım, öğretmenin olmamasına şaşırmıyoruz artık![]()
Ben çocuğu çok haklı buluyorumYaa daha yeni tatil bitti. Oğlumda bugün okul olmasa olmaz mı diyo öğretmenlere ilk yardım eğitimi verilecekmis bugün verseler keşke diyo
![]()
Ona kalsa okul gereksizBen çocuğu çok haklı buluyorum
Erken kalmak ve çok ödev de bana göre gereksizOna kalsa okul gereksiz![]()
Erken kalkma gerekli hayatı kaciramazmis yapacak çok işi varmış sabah 7 de uyandıErken kalmak ve çok ödev de bana göre gereksiz
Artık çözmüşsün kadınıDün gelmeyeceğini hissettim çünkü sınıfın yarısı gelmemiş 4-5 kişi varmış.birde çok ödev verdi
![]()
Ne gibi işlerErken kalkma gerekli hayatı kaciramazmis yapacak çok işi varmış sabah 7 de uyandı![]()
Sende kaçırma diyordurHayır benim öyle bı derdim yok beni ellemesee olmuyo ben niye uyanıyorum![]()
Oyun oynamak gibiNe gibi işler![]()
Valla bende bilmiyorum o işleriNe gibi işler![]()
Bı kaç gün kacirsam bişey olmazSende kaçırma diyordur![]()