• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kızlar
Ben de bugün yoğunum,
Akşama misafirim var
Temizlik yapıp, alışverişe gitmem lazım.
Zeytinyağlıları ve tatlıyı dünden yaptım.
Öğleden sonra kızımı okuldan alıp, hazırlıklara başlarım.

Selam kızlar, sabah yoğundum ancak gelebildim :) ben bu ara kimseyi ağırlayamıyorum valla, akşam iftarı zor yetiştiriyoruz, hafta sonu da çamaşır ev derken zaten nasıl geçiyor anlamıyorum. kv robot süpürge istemişti, onu aldık, iftara davet etmiş, gelinde hemde kurun diye, sevinsem mi bilemedim :KK70: :KK70:

Selam kızlar, sabah yoğundum ancak gelebildim :) ben bu ara kimseyi ağırlayamıyorum valla, akşam iftarı zor yetiştiriyoruz, hafta sonu da çamaşır ev derken zaten nasıl geçiyor anlamıyorum. kv robot süpürge istemişti, onu aldık, iftara davet etmiş, gelinde hemde kurun diye, sevinsem mi bilemedim :KK70: :KK70:
😁 Yemek aradan çıkmış olur. Bende bugün çok yoruldum. Asansör bozuk hâlâ 😬 git gel in çık evin işlerini yap tansiyonum düştü 🥺

Oğlumu okuldan yürüyerek almaya gittim az yorulmuşum gibi yürüyüş olsun dedim hava çok güzeldi 😅
Market, fırın derken paraları saça saça geldik 🙈
Kütüphaneye uğradım dayanamadım 2 kitap aldım
Beyinde ararken bağırsakta buldum
Osho, içimizdeki çocukla ilgili bir kitap

2 gündür doğan cüceloğlu içimizdeki çocuk’u okuyorum böyle bilinçli okumamıştım daha önce tavsiye ederim

Bu aralar geçmişi, çocukluğumu, yetiştirilişimde yapılan hataları sorguluyorum 😪

Oğlumu okuldan yürüyerek almaya gittim az yorulmuşum gibi yürüyüş olsun dedim hava çok güzeldi 😅
Market, fırın derken paraları saça saça geldik 🙈
Kütüphaneye uğradım dayanamadım 2 kitap aldım
Beyinde ararken bağırsakta buldum
Osho, içimizdeki çocukla ilgili bir kitap

2 gündür doğan cüceloğlu içimizdeki çocuk’u okuyorum böyle bilinçli okumamıştım daha önce tavsiye ederim

Bu aralar geçmişi, çocukluğumu, yetiştirilişimde yapılan hataları sorguluyorum 😪
Hatasız büyütülen yok sanırım 😞

Burda da hava çok güzeldi, sokaklar mis gibi portakal çiçeği kokuyor 🥰 ben de oğlumu okuldan aldım yürüyerek ama okul çok yakın 5 dk 🙈
Ezilenler çok güzel gidiyor, klasiklere sardım bu aralar bi süre böyle devam ederim sanırım.
Ben de dolaptan giyiniyorum bir iki yazlık elbise tişört almak istiyorum ama ne zaman alırım bilmiyorum.

Annem dün patlıcanlı yeşil mercimekli türlü yapmıştı. Bugün yanına makarna ve salata yaptım ben de. Annem sütlaç yaptı 😋
Menü bu şekilde. Herkese iyi tatiller 🤭

Back
X