• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kızlar

Günaydın ☀️

Anaokuluna girişte kart sistemi getirdiler bu dönem. Sabah kartı Bulamadık, oğlum ağlamaya başladı 🤦‍♀️ of dedim senlik bir durum yok dedim. Akşam ararız buluruz dedim. Ama morali bozulunca benim de moralim bozuldu😞 Valla güvenlik için iyi bir şey evet ama bir sorumluluk daha kaldıramıyorum ya 😭
aynı şeyi yaşamışız mikan, 15 tatil öncesi eşimle çocukların karnelerini sonrası aldık, sonra ben 15 tatilde aradım kartlar nerde diye, 1 hafta da çocuklar okula gittiklerinde aradım, sonra eşimin o günkü fotosundan üstündeki ceketini gördüm, ceplerine baktım yok. sonra eşime dedim o gün yeşil ceketin varmış bi cebine bak diye, bingo buldu :KK70: hayır cebine bakmasam içim yanmayacak :KK70::KK70:

Günaydın kızlar

aynı şeyi yaşamışız mikan, 15 tatil öncesi eşimle çocukların karnelerini sonrası aldık, sonra ben 15 tatilde aradım kartlar nerde diye, 1 hafta da çocuklar okula gittiklerinde aradım, sonra eşimin o günkü fotosundan üstündeki ceketini gördüm, ceplerine baktım yok. sonra eşime dedim o gün yeşil ceketin varmış bi cebine bak diye, bingo buldu :KK70: hayır cebine bakmasam içim yanmayacak :KK70::KK70:
Yaa eşime ayrı kızdım çocukla niye gönderiyorsun ben bir yer belirlemiştim üst rafa koy demiştim 😂 yok o an bilmiyorum çantama atmak zor geldi sanırım ama çocuklar almıştır bakalım nereye sokuşturdular 🤦‍♀️

Sen bakıp nasıl bulamadın bu arada 😅

eşime ayrı kızdım çocukla niye gönderiyorsun ben bir yer belirlemiştim üst rafa koy demiştim 😂 yok o an bilmiyorum çantama atmak zor geldi sanırım ama çocuklar almıştır bakalım nereye sokuşturdular 🤦‍♀️

Sen bakıp nasıl bulamadın bu arada 😅
ay ne biliyim, ceketin her yerini mıncırdım aslında ama kendi koyduğu yeri bilir ya, şıp diye buldu. kart işi başa bela gerçekten, bazen ben bazen eşim bırakınca sabah bi de kart nerde derdine düşüyoruz. hadi kartsız gidelim desen kapı kartla açılıyor, o an denk gelmezsen kapıda kalıyosun.

ay ne biliyim, ceketin her yerini mıncırdım aslında ama kendi koyduğu yeri bilir ya, şıp diye buldu. kart işi başa bela gerçekten, bazen ben bazen eşim bırakınca sabah bi de kart nerde derdine düşüyoruz. hadi kartsız gidelim desen kapı kartla açılıyor, o an denk gelmezsen kapıda kalıyosun.
Bizde sistem yeni kartsız da bırakabiliyorum şimdilik ama işte çocuk önemsiyor bana da dert oldu aklım eve gidip her yeri didik didik aramakta 🙈

Günaydın kızlar

Fotoğraftan bakıp bulmak 😎

Bizde sistem yeni kartsız da bırakabiliyorum şimdilik ama işte çocuk önemsiyor bana da dert oldu aklım eve gidip her yeri didik didik aramakta 🙈
eve gidene kadar kafana takılır artık, neyse bulunuyor stres yapma, o kartın olayı bi kayıp olması bi bulunması zaten :KK70:

Canım bulursun karti ben neler kaybediyorum bi bilsen 😁
Yüzmede çocuğun ayakkabısını bırakmışım araya biriside bırakmamı bekliyomus alıp gitmiş sağolsun 😬 2 bin lira verdiydim yeni almıştık 😅

Kahvaltı yapıldı evi toparladım
Dünden yıkanan çamaşırları katlayıp lazer yapacağım sonra kitap okurum.

Önce kahve yapacağım.😌

Akşama yemek yaparım ve markete gideceğiz.

Dün bende siyah pantolon aldım istediğim modeli buldum. Birde üst aldım.
Jean pek giymemeye başladım.
Kumaş pantolon seviyorum 😄

Kahvaltı yapıldı evi toparladım
Dünden yıkanan çamaşırları katlayıp lazer yapacağım sonra kitap okurum.

Önce kahve yapacağım.😌

Akşama yemek yaparım ve markete gideceğiz.
Bende ortalığı toparladım süpürge yapmak kaldı camasirlar yıkandı. Mutfaktan 4 tane kase bide bulaşık kurutmak için plastik bişey vardı onları ayırdım çöpe . Kenarları kırık tabaklar var onları da atarım

Merhaba, kaç liraya inmişti, saç dokulmesi için mu kullanıyorsun
Merhaba Saç toniği iki şişesi 180 liraydı biberiye suyu 200 liradan 150 ye düşmüştü. Ben ilk başta egzamam için almıştım oğluma da kendime de kullanıyorum . Ben kendim de yapıyorum biberiye suyunu demleyip egzamaya iyi geliyo. Ama dökülmeye de çok iyi geldi bebek saçlarım çıktı baya ,
Bide daha dolgun görünüyo saçlarım her sabah masaj taragiyla biberiye suyunu yapıyorum toniği ilk defa deniycem onu dökülme için aldım yorumları da güzeldi

Back