Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok soğuk valla heros balkona çıkmak istedi kaçtı hemen içeriye koştuGünaydın kızlar bizim buraya kar yağmadı hayret birşey İç anadolusun sen kendine gel
Sizin kar soğuğu bize gelir işte takılırız öyle.
Evden çıkmadıkça sorun yok![]()
Kendine iyi bakıyorÇok soğuk valla heros balkona çıkmak istedi kaçtı hemen içeriye koştu![]()
aynı şeyi yaşamışız mikan, 15 tatil öncesi eşimle çocukların karnelerini sonrası aldık, sonra ben 15 tatilde aradım kartlar nerde diye, 1 hafta da çocuklar okula gittiklerinde aradım, sonra eşimin o günkü fotosundan üstündeki ceketini gördüm, ceplerine baktım yok. sonra eşime dedim o gün yeşil ceketin varmış bi cebine bak diye, bingo bulduGünaydın
Anaokuluna girişte kart sistemi getirdiler bu dönem. Sabah kartı Bulamadık, oğlum ağlamaya başladıof dedim senlik bir durum yok dedim. Akşam ararız buluruz dedim. Ama morali bozulunca benim de moralim bozuldu
Valla güvenlik için iyi bir şey evet ama bir sorumluluk daha kaldıramıyorum ya
![]()
Yaa eşime ayrı kızdım çocukla niye gönderiyorsun ben bir yer belirlemiştim üst rafa koy demiştimGünaydın kızlar
aynı şeyi yaşamışız mikan, 15 tatil öncesi eşimle çocukların karnelerini sonrası aldık, sonra ben 15 tatilde aradım kartlar nerde diye, 1 hafta da çocuklar okula gittiklerinde aradım, sonra eşimin o günkü fotosundan üstündeki ceketini gördüm, ceplerine baktım yok. sonra eşime dedim o gün yeşil ceketin varmış bi cebine bak diye, bingo bulduhayır cebine bakmasam içim yanmayacak
![]()
ay ne biliyim, ceketin her yerini mıncırdım aslında ama kendi koyduğu yeri bilir ya, şıp diye buldu. kart işi başa bela gerçekten, bazen ben bazen eşim bırakınca sabah bi de kart nerde derdine düşüyoruz. hadi kartsız gidelim desen kapı kartla açılıyor, o an denk gelmezsen kapıda kalıyosun.eşime ayrı kızdım çocukla niye gönderiyorsun ben bir yer belirlemiştim üst rafa koy demiştimyok o an bilmiyorum çantama atmak zor geldi sanırım ama çocuklar almıştır bakalım nereye sokuşturdular
Sen bakıp nasıl bulamadın bu arada![]()
Bizde sistem yeni kartsız da bırakabiliyorum şimdilik ama işte çocuk önemsiyor bana da dert oldu aklım eve gidip her yeri didik didik aramaktaay ne biliyim, ceketin her yerini mıncırdım aslında ama kendi koyduğu yeri bilir ya, şıp diye buldu. kart işi başa bela gerçekten, bazen ben bazen eşim bırakınca sabah bi de kart nerde derdine düşüyoruz. hadi kartsız gidelim desen kapı kartla açılıyor, o an denk gelmezsen kapıda kalıyosun.
Fotoğraftan bakıp bulmakGünaydın kızlar
aynı şeyi yaşamışız mikan, 15 tatil öncesi eşimle çocukların karnelerini sonrası aldık, sonra ben 15 tatilde aradım kartlar nerde diye, 1 hafta da çocuklar okula gittiklerinde aradım, sonra eşimin o günkü fotosundan üstündeki ceketini gördüm, ceplerine baktım yok. sonra eşime dedim o gün yeşil ceketin varmış bi cebine bak diye, bingo bulduhayır cebine bakmasam içim yanmayacak
![]()
eve gidene kadar kafana takılır artık, neyse bulunuyor stres yapma, o kartın olayı bi kayıp olması bi bulunması zatenBizde sistem yeni kartsız da bırakabiliyorum şimdilik ama işte çocuk önemsiyor bana da dert oldu aklım eve gidip her yeri didik didik aramakta![]()
Canım bulursun karti ben neler kaybediyorum bi bilsenBizde sistem yeni kartsız da bırakabiliyorum şimdilik ama işte çocuk önemsiyor bana da dert oldu aklım eve gidip her yeri didik didik aramakta![]()
Bende ortalığı toparladım süpürge yapmak kaldı camasirlar yıkandı. Mutfaktan 4 tane kase bide bulaşık kurutmak için plastik bişey vardı onları ayırdım çöpe . Kenarları kırık tabaklar var onları da atarımKahvaltı yapıldı evi toparladım
Dünden yıkanan çamaşırları katlayıp lazer yapacağım sonra kitap okurum.
Önce kahve yapacağım.
Akşama yemek yaparım ve markete gideceğiz.
Eline sağlıkBende ortalığı toparladım süpürge yapmak kaldı camasirlar yıkandı. Mutfaktan 4 tane kase bide bulaşık kurutmak için plastik bişey vardı onları ayırdım çöpe . Kenarları kırık tabaklar var onları da atarım
Merhaba, kaç liraya inmişti, saç dokulmesi için mu kullanıyorsunKendime saç toniği biberiye suyu sipariş ettim indirime girmişti uygundu fiyatı baya
Merhaba Saç toniği iki şişesi 180 liraydı biberiye suyu 200 liradan 150 ye düşmüştü. Ben ilk başta egzamam için almıştım oğluma da kendime de kullanıyorum . Ben kendim de yapıyorum biberiye suyunu demleyip egzamaya iyi geliyo. Ama dökülmeye de çok iyi geldi bebek saçlarım çıktı baya ,Merhaba, kaç liraya inmişti, saç dokulmesi için mu kullanıyorsun
Ard arda okuyunca bunları nerde bırakacak acaba diye heycanla okudumKendime saç toniği biberiye suyu sipariş ettim indirime girmişti uygundu fiyatı baya